Azért ehhez a Ts dologhoz elég bevállalósnak kell lenni! Tőlem és szerintem sok mindenki mástól is eléggé távol áll.
Azért ehhez a Ts dologhoz elég bevállalósnak kell lenni! Tőlem és szerintem sok mindenki mástól is eléggé távol áll.
Fütyülős · Őstag · Írja már meg valaki aki like-olta Tátyána(18)-at, vagy találkozott vele, hogy milyen volt, mert engem a Tesco parkolóba invitált, ami igen szokatlan volt. Jah, és egy szót nem tud szláv nyelven.
Szóval!?
El is tűnt a hírdetése. Vagy csak nevet váltott.
Úgy látom Fütyülős makktársnak lesz igaza.. jelentkező kb 0.
Helo.nekem is mozgatja a fantáziámat ez a TS Barbie.Hivtam,azt mondta h nem sokáig lessz itt,csak nem jutottam még el hozza.rem hétvégén meg lessz....
haban · Tag · Kedves Fütyülős!
Gratulálok hogy nyilvánosságra hoztad és még dicsekszel is vele hogy Te vagy az egyik ki (orrba szájba) rendszeresen unlikeli a hozzászólásokat. Ezzel a nyilatkozatoddal nemigen növelted népszerűsűged. Megértem hogy mindenki felett szeretnél uralkodni és megszabni ki mit és hogyan csináljon. Van rá lehetőséged, szerényen tanácsolom vásárolj tulajdon rész a VL Szerkesztőségbe, és akkor nem csak unlikelni tudsz hanem mint résztulajdonos és moderátor teljes hozzászólásokat is kedvedre tudsz törölni.
Valamit nagyon benéztél, ha hozzászólásodban az unlikelés azért volt mert nem a megfelelő oldalon volt, akkor a saját hozzászólásodat sem abban a oldalon kellet vona írni így önmagadnak mondasz nemet, mert Te sem jó helyen szóltál hozzá. Akkor úgy illene saját hozzászólásodat is unlikeld.
No de kis öröm is öröm, ha már csak ennyi örömöd van hogy a tiltó gombot nyomogasd, kívánok hozzá jó egészséget és hosszú életet.
Az a véleményem ez a hozzászólásod arra volt jó hogy növel a hozzászólások darabszámát. Úgy látom Gróf Kurátornak van utánpótlása.
Harag nincs, legyen szépnapod.
Fütyülős · Őstag · Legalább én felvállaltam, amit sokan (senki) nem. Nem dicsekedtem vele, csak írtam egy véleményt. Ha korábbi hozzászólásaimat megnézed van közöttük beszámoló is bőven, és van hogy hetekig nem írok semmit. Úgyhogy nem tudom ki mit nézett be, de az írásodból arra következtetek, hogy inkább neked van "valamilyen" érdeked itt, és nem nekem. A Gróf-hoz való hasonlítgatásod sértő, mivel én is vitáztam vele párszor. Inkább hozz te is beszámolót, hátha lesz értelme a fórumnak. Az meg hogy nekem mi okoz örömöt fogalmad sincs! ;)
Jah, és még valami: Úgy látszik végül mégis nekem lesz igazam a "különvélemény" nevű látogatóval kapcsolatban. (bár ne lett volna) De ha már ennyire ki szeretnél oktatni, miért nem mentél el vele az édeshármasra, és írod le az élményeteket!?
haban · Tag · Gratulálok és köszönöm hogy ilyen kulturáltan kezelted hozzászólásom és elnézésed kérem, ez egy teszt volt. Feltett kérdésere később privibe válaszolok kérem türelmed.
Kedves "Fütyülős" nevű látogató...
Nem lesz igazad és ezt sajnálom is hidd el.. de ha azt írtad volna hogy itt csak töketlenek vannak akik nem vágyank ilyetén játékokra, vagy igazából semmire sem a kommenteléseken , és a lányok képére rejszoláson kívül, akkor abban igazad lenne :)
Szóval még mindig várom a kedves jelentkezőt hogy végre megcáfoljuk "Fütyülős" látogatót és az itteni fórumozók nagy örömére egy részletes beszámolóval élhessek...
Üdv mindenkinek, igen neked is.
kabos51 · Újonc · Sziasztok! Tegnap voltam , Rebeka(37) nevü leánynál.Nekem nagyon bejön,közvetlen,jó humorú belevaló csajszi.Biztosan vissza megyek majd hozzá.
kanossrác · Lelkes újonc · Üdv! Legfrissem élményeim osztom meg veletek!
Liza34
Kezdem azzal a ténnyel hogy eredetileg nem hozzá készültem, mert a kiszemelt hölgy akinél már voltam egy alkalommal régebben, lemondta a dolgot, de ez így utólag már nem is baj.
Leleményességemnek hála volt elég sok lány telószám a birtokomban hogy tudjak válogatni.
Először mikor hívtam mondott a telefonban sok földi jót csak a rózsák számát eléggé sokalltam. Gondoltam, akkor hívok mást de ők vagy nem értek rá vagy nem voltak elérhetőek.
De aztán mégis csak a Lizára esett a választásom, bár nem emlékeztem a hirdetése képeire de így még kíváncsibb lettem. (utólag visszanézve a fotói megfelelnek a valóságnak)
Pozitív, hogy az idővel rugalmasan bánt, nem úgy mint néhányan akiknél anno voltam.
A negatívum csak mint már említettem a rózsák száma amit adtam az bizony több mint az errefelé megszokott.
Egy laza csajsziról van szó aki tényleg szereti amit csinál. Igazi barátnős feelingje volt a dolognak. Nem részletezem magát az együttlétet. Úgy lehetne elképzelni mintha a pároddal hancúroznál aki belead apait anyait.
Engem maradéktalanul levett a lábamról. Még csúcsra is tudtam járatni őt is.
Olyan french nyelvleckét nem sűrűn kapok bárkitől is mint tőle az biztos.
Sajnálatos hogy nem sokáig marad Debrecenben mert amúgy más megyéből jött, de nekem sikerült elcsípnem még időben.
Én csak ajánlani tudom mindenkinek
BetonBoy · Újonc ·
Mindenképpen írj beszámolót ha sikerült meglátogatni 😊
Kitti 25 : Többször is jártam nála és mindíg elégedetten távoztam. A hely könnyen megközelíthető, a bejutás diszkrét és könnyű. A lány nagyon csinos, magas, vékony. Gyönyörű, formás cicik és popsi, feszes és selymes bőr. Kedves és barátnős. A szexet felsőfokon műveli és élvezi is az együttlétet, a honorárium átlagos. A róla írt negatív hozzászólásokban olvasottakat soha nem tapasztaltam, pl.: mindíg kellemes meleg szobában fogadott, a hölgy kívanatos és érzéki, nem lehúzós, nem sürget.
Becsüljük meg, ajánlott!
Szép napot!
Kis élménybeszámoló, hátha hasznosan is telik a fórum:
Barbi (most az apróba van): A modemhez közel fogadott. A lakás borzaszó lepusztult, de voltam ugyanitt egy másik lánynál, s az igen jó volt, így megjátszottam ezt is. A képeken ő van, és kb ennyi amit mint pozitívum el tudok mondani. A zuhanyzás után (amitől nem biztos hogy tisztább lett az ember, tekintve az ott uralkodó állapotokat). Franciával kezdett, kb. olyan lehet mint amikor az 5 fejes mélyítőeke megindul a magyar termőföldön így aztán ebből nagyon gyorsan kihártáltam. Hát a további sem volt valami fényes diadalmenet, unott hozzáállás, sekélyes technika.. Igen hamar végeztem itt, nem hiszem hogy valakinek is tudnám ajánlani.
Szöszi (19): ótósmeki közelében rendel. A lakás a célnak megfelel. A lány élőben is csinos, kissé még kamaszodik a bőrén, de nagyor rendbe van külsőleg. Az árak nem pestiek, de van xtra. Zuhany után indult az action.
Igazából mindent kellemesen csinál de kissé monoton, unott a hozzáállása, nem is túl komunikatív, kissé elveszi az ember kedvét a viselkedésével.
Christina tantra(37): A firestaton szemben van. Átlagos panel. A képek róla készültek, de igen jó szögől, kissé más látvány volt mint a képek alapján az elvárás, de itt alapvetően masszázs van, így még belefért.
Zuhany aztán elkezdete.Masszázs értékelésénél bajba vagyok mert nehéz megítélni a szakszerüségét, de akinek hátproblémái vannak az biztos nem ettől javul meg, viszont ha egy kellemes erotikus kényeztetésre van igény akkor meg lehet próbálni, alapvetően jól éretem magam, kedves hölgy, figyel a vendégre, nagyon jó a hozzáállása, handy happy ending volt a végén.
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Viki21
Kis bájos teremtés....
Minden úgy történt ahogy meg beszéltük,időpont egyeztetés előre 30 percel!
Diszkréció adott volt,meleg szoba kis hangulatos..
Nagyon ügyesen dolgozik,nem lehuzos tipus,csak ami jár😊
Tusolás előtte es utána...
Ajánlani tudom ezt a lányt....
Nem szoktam a mások leírásaiba beleírni, inkább csak beszámolót irok, de kicsit furcsa hogy két külön 0 km-es fórumozó ugyanazon fészekalj (kitti, viki) lányait magasztalja az égig . Voltam azon a helyen (irtam is beszámolót) de az hogy a szoba meleg legfeljebb ugy igaz hogy a lakás többi részéhz képest, azért ennnyire nem jók a lányok, különösen viki21 aki már nevet is váltott+ két évet fiatalodott, én még nicol23 nével irtam róla. Gondolom nem kell magyarázni, mindenki átlát ezen csak nem értem mire ez az erőltetett próbálkozások.
ninettke (30):
Az egyeztetés gyorsan ,könnyedén ment szinte azonnal felvette a telefont.
Maga a helyszín egy eléggé lepukkant épület a belvárosban viszont a lakás nagyon rendben van. Mintha új lenne az egész lakás úgy néz ki belül.
Gyors ismerkedés, majd meg beszéltük mit szeretnék. Mivel még nem voltam nála így egy extrák nélküli órácskát kértem.
Az utamat gyorsan a zuhany irányába vettem majd vissza térve ráhuppantam a szép nagy ágyikóra.
Ninettkének nagyon dögös teste van, ezt látod a képeken is. Van pár tetkója bár engem ez érdekelt akkor és ott a legkevésbé.
Fel ajánlotta a kölcsönös franciát amivel éltem is lévén hogy ilyen dögösen néz ki mindenképpen ki akartam nyalni.
Érzékien szopta a farkamat a kis drága. Ezután kértem hogy lovagoljon meg, kaptam is a farkamra egy gumit ő pedig szépen lassan ráült.
Nagyon jó volt ahogy lovagolt a farkamon és nyögdécsel nem is bírtam sokáig ebben a pózban táraztam ki :)
A második körben már volt egy kis papás-mamás felállás is . Ez szerintem nem csak nekem jött be mert Ninettke hangján is hallani lehetett hogy élvezi a dolgot, legalábbis remélem.
Közben néztem gyönyörű melleit ahogy minden lökésre ringanak nem akartam hogy hamar végem legyen ezért kértem hogy pucsítson be mert úgy szeretném tovább dugni.
Ahogy bepucsitott előttem Ninettke azt nem lehet le írni , eszméletlen látvány. Megmarkoltam feszes kis seggét és ráhúztam a farkamra, egyre ütemesebben dugtam hátulról és ő egyre sűrűbben nyögdécselt.
Ezt nem is bírtam sokáig hátulról élveztem bele a puncijába.
Jól éreztem magamat a nála töltött idő alatt hozzá állásával szerintem nincsen gond, van pár extra amit érdemes lehet ki próbálni.
#
https://www.videkilany.hu/32129-ninettke
Köszönjük a Ninettkéről írt beszámolót!
Amit írsz, az mind úgy van, nagyon csinos, jó a hozzáállása . Megjegyzem, maximális a tisztaság is nála.
A fogalmazásodban annyi a gond, hogy neki nincsen segge!
Neki szép, formás popsija van.
Ha már jól érzed magad vele, ennyi tisztelet jár.
kanossrác · Lelkes újonc · Köszönöm annak a(z)(eddig) 15 embernek aki az unlike (lefelé fordított hüvelykujj) gombot megnyomta így tisztelvén meg az élménybeszámolómat. Nézzenek az ilyen emberek magukba.
Ja és ahogy látom csak a negatív beszámolók a nyerők itt. Mindenesetre nekem tiszta a lelkiismeretem, én mindig azt írom le ami a valóság, és semmi kamu.
Ezek után több beszámolót nem írok, és köszönjük meg ezeknek az embereknek! Megtartom magamnak az infókat, vagy esetleg akit érdekel priviben.
Minden jót!
Sziasztok....
Voltam Bogi 30-nál, persze nem 30 éves de aki szereti a teltebb hölgyeket annak ajánlott.Nagyon kedves, készséges..
Tud valali olyan lányokat aki vállal popósexet?
Érdekelne beszámoló Bella19, Ivett 22-ről.