Üdv, a masszázs lányok között kik azok, akik vállalnak csókot? Köszönöm!
Üdv, a masszázs lányok között kik azok, akik vállalnak csókot? Köszönöm!
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Nicol23. Aranyos,kis kicsilány.
Minden ugy volt ahogy lennie kellet, rendezett lakásba fogadott és a diszkrécio adott volt..
Szervize isteni én csak ajánlani tudom őt....
MadMaxxx · Újonc · nekem semmi bajom nem volt Anitával igaz csókolózás nincs de jol leszo......ott aktion se volt rossz de nem élvezte annyira mint én amugy beszédes dumcsis csaj és simogatás fogdosás se volt gond még ki is nyaltam merrt ojan jol nézett ki és a tisztaság szerintem megfelelő volt az ágy is nagy francia ahol 69 be mindketten elmentünk nfvsz is volt
sztem jó csaj 10/8 és csini de vékony , aranyosak a mellei sok sikert kivánok neki
MadMaxxx · Újonc ·
Viki 19 massziroz is ha akarod csok is ok meg nfvsz aktion is jó aranyos szép cickok csak kicsit nagy a sonkája de egybe szép
szép arcú lelkes tettszett amit velem művelt ,sztem mindent beválla
l ár korrekt
haban · Tag · Viki 19- hirdetőt nem találok, nem elírás? És Viki 18 lenne?
Sziasztok Zitusrol nem tudtok vmit tegnap meg fent volt de ma mar nem találom:/
Fütyülős · Őstag · Akkor te biztos nem egy OJAN 110 kg-os, szőrös, "vadállat" vagy mint én. ;)
Amúgy a te beszámolód elég vulgárisra sikeredett, az enyémmel ellentétben, de mint már korábban írtam: "A stílus maga az ember!"
Jó napot!
MadMaxxx · Újonc ·
Bocsi igen Viki 18 ról van szó megéri keresd meg
MadMaxxx · Újonc · csak 75kg vagyok és kicsit szörös de mint ahogy neked se jön be minden csaj ugy a csajoknak e minden pasi , voltam már ojan nönél aki jol nézett ki és haverral jol szexeltek de én nem jöttem be neki alig csinált vmit az meg nekem nem volt jó de egyszer mindenki megtaláljaa partnerét biztos , sok sikert
Valószínű hogy hétvégén nem rendel.Sok lány van így. Majd hétfőn keresd,addigra talán visszatér.
MadMaxxx · Újonc ·
Én is voltam néhány lánynál ezek közül és igazat irt róluk Anita Kiara Lotti mind megvolt nem is egy hejen rendelnek biztos hogy nem önreklámozás gratula sok jo hasonlo csajt kivánok még neked
Szia! Te is biztos észrevetted menyire felhígult itt a társaság a sok okosságukkal és helyesen írni nem tudásukkal.Valamint az azonnal leszürhető "ÚJONC" - okkal akik védik a "HÚS"-t .Szomorú hogy ezt csak a tapasztalt fórumozók látják,a fiatalok meg nem!
Én Anitáról soha nem írtam egy szót sem! Nem jártam nála mint TE állítod.Így nem tudom milyen. Megint lebuktál. Ennyi!
Helló Mindenkinek!
Anita 19-hez többször voltam már,minden viszonylagos,de a mostani felhozatalban, tényleg a jók közé lehet sorolni.....
Szia! ez a MadMaxx piszkál. Olyanért amiben mind a ketten egyett értünk és küzdünk itt a fórumon.Te ki állsz mellettem? Olvasd végig az azóta írt kommenteket. Ha megértessz köszönöm! ha nem pedig sajnálom,,,de nagyon!
Szia! teljesen megértelek,nincs veled semmi bajom.....
Az a baj hogy itt már őstag nincs vagy csak teljesen kihalóban.Jó lenne tudni hány őstag van igen tisztelt szerkesztőség! Ez megmutatja mennyire "JÓ" ez a fórum???Vagy nem!,,,Na ez már törölve lesz az biztos!
Szia Kedves Mortimer!
Attól hogy őstag valakinek a rangja itt a főrumon, még nem biztos az a tuti amit leir, attól szines a fórum hogy ha sok vélemény jelenik meg egy hirdetőről, a negativ reklám is reklám................
Fütyülős · Őstag · Próbálok hasznos, hiteles, nem vulgáris beszámolókat hozni, de néha túl nagy az "ellen szél". Ez már csak ilyen.
Amúgy Anitára visszatérve nem írtam róla rosszat, csak a körülmények, meg a hozzáállása nem adta. Kár érte... ;)
Az hogy ki hírdető, ki látogató, és ki strigolettó csak a szerkesztőség tudja szűrni, ha tudja!
Kedves Mortimer! Mit jelent az, hogy valaki őstag?
Semmit. Attól ,hogy valaki nem próbálja végig az összes lányt és nem regisztrált sok éve, még írhat valós dolgokat.
Egyébként hirdető rang mellet nem is értem, miért vitázol itt bárkivel. Szép estét.