Eszter 29. Nekem bejott, a musor, a stilusa, az egesz elmeny. :)
don1 · Újonc · Eszter 29. Nekem bejott, a musor, a stilusa, az egesz elmeny. :)
Láberotikát kedvelő lányt tudtok ajánlani?
Fütyülős · Őstag · Anita(19):
Böszörményi street, lánglovagokkal szemben. Lepukkant kéró, és fürdőszoba. Se egy szőnyeg, se zene, pici ágy. A lány fiatal, csinos, szép és passzív. Lehet pakolni, de olyan aktív mint egy gázbeton tégla. Franciska 10/5, action 10/4. Szemtelenül fiatal, és csinos, de ennyi jót tudok csak róla írni. Diszkréció 10/3. *** moderálva ***, de látszik rajta a kényszer. Se csók, se fogdosás. Amúgy el lehet vele beszélgetni, de nagyon óranézős. Többet nem megyek.
PLEASE WHO CAN RECOMMEND A GOOD SLIM GIRL THAT CAN SPEAK LITTLE ENGLISH SO WE CAN MEET, I AM NEW TO THE CITY. THANKS
slimjohn · Újonc · Köszönöm a hasznos beszámolót! Eredetileg ezt a lányt is kinéztem (volna) egy látogatásra (mivel alkati adottságai és kora alpján a célcsoportomba tartozó lenne), de a leírtak alapján inkább eltekintek ettől. Ha azt éreztetik az emberrel, hogy kényszeres a dolog, az régen rossz. Szerintem - hozzám hasonlóan - vannak még páran, akik épp az ilyen helyzeteket kerülendő látogatják az itt hirdető szolgáltatókat. Legalább tegyen úgy, mintha örülne a kényeztetésnek. Aki már nem 20 éves, pusztán a látványra nem biztos, hogy beindul. A csókot ugyan a többség nem vállalja, ezt elfogadom, de amikor fogdosni sem lehet egy lányt, akkor (
már bocsánat, de) megette a fene.
Egy pár masszázs beszámoló:
Anna 19
Könnyű elérhetőség, ingyenes parkolás. Helyszín a lánglovagokkal szemben. A lakás éppen a célnak megfelel, de semmi extra. A hölgy a képen, nagy valószínűséggel ő.
A masszázs egyenlő a nullával. Csak éppen a hát simogatásából áll. Kézi vagy francia levezetés. Szintén nulla. Többet nem megyek. És mindez együtt kb 45 perc az óra helyett.
Inka 32
Nehezebb elérhetőség. A belváros leges leg közepe. Kissé érdekes hely, de miután nagy nehezen megtaláltam, érdekes. A célnak tökéletesen megfelel. Ő van a képeken. De! Az egész nő egy mű nő. Mű haj, mell, köröm. Plusz nagyon vékony.
A masszázs kifejezetten jó volt. Kellemesen erős, tetőtöl talpig. A kézi levezetést túlságosan erősen csinálta, még másnap is éreztem - pedig kértem hogy finomabban. Az egy óra több volt mint 1 óra, jó tíz perccel. Lehet hogy még megyek.
VF beszámolójától ihletve néhány napja én is jártam Anita 19-nél. Előző nap tájékozódtam telefonon. Megtudtam, hogy fél idő emelt csokor és ebben benne van egy V Franciska is. Másnap reggel bejelentkeztem. A helyszin már ismert. Parkolni az épület mögé behajtva lehet. A bejutás simán ment. Lift nem kell. Fogadtatás visszafogott, de normális. Csinos, vékony fiatal. A szoba szerintem is szerény, de célnak megfelel. A zuhanyzás kötelező volt, bár megpróbáltam megspórolni az időt, mondván előtte zuhanyoztam. Fürdő is visszafogott, de legalább bemutatta zuhanymasszázs csap kezelését. Utána rövid bemelegítő simi, textil le és franciska. Itt igazítani kellett egy kicsit. Ment a kölcsönös is. Utána jött a főműsor. Kicsit nehezen találtam az optimális poziciót, ezért változatattam néhányszor. Nekem a hátsó megoldás jött be leginkább. Fiatalosan szűk érzés és kellemes látvány. Később lovaglásra tettem kísérletet, ami nem volt sikeres. A viszonylag passzív együttműködés nem korbácsolta fel bennem a hévet. Így ismét változtattam mire közölte, hogy még tíz percem van., így aztán nem volt kedvem ezt tullépni. A befejezés az előzően megbeszéltek szerint történt. Gyors zuhanyzás és búcsú. Szerencsém volt a reggeli látogatással mert még nem volt más vendég. A visszafogottságot és a tapasztalatlanságot én is megerősítem. Ugyanakkor értékelem, hogy a korbéli különbséget jól kezelte. Amikor eljöttem nem éreztem csalódást vagy átverést. Nem volt rossz, de többször nem megyek.
Eszti tényleg ott van a szeren.Jól csinálja az ipa@rt.Voltam nála.Vagyány a stílusa.Még lehet túlzottan is nekem..,de ajánlatos.
Azért az Esztivel akad egy kis gond. Igaz én jó fél éve voltam nála, de gondolom nem változtatott.
Konkrétan extrába számolja, ha nemcsak kapni szeretnél franciát, hanem adni is. Más, komolyabb kérés meg nem gond nála. Ez nyilván nem mindenkinek gond.
Laci1981 · Újonc · Igen Esztinek ez az egy hátránya van! Amúgy nem is gondolkodnék máson.
*** moderálva ***
Sajnos Nylit kihagytam már bánom is :(
Laci1981 · Újonc · Írok pár tapasztalatot:
Bianka 20:
Félidőre mentem.
Belvárosban rendel (korábban már voltam itt másik hölgynél de erről majd később). Könnyű egyeztetés, kicsi elterelés (menjek egy emelettel fentebb azután sétáljak le).
Alacsony, vékony számomra átlagos szépségű de simán vállalható nagyon csinos leányzó!
Kecó átlagos, rózsa is. A lakásban érződött hogy dohányoznak.
Gyors tusi sok törölköző (naná hogy a legkissebbet vettem magamhoz).
Csók egész kellemes és a francia is. Akció hátulról támadásba indult és nagyon hamar kivégzett.
Ezután megmasszírozott és jót beszélgettünk (vagány kiscsaj!)
Összességében jól éreztem magam 10/7
Zsuzsi 18:
Félidőre mentem.
Ugyan ott fogad mint a fent említett Bianka.
Magas átlagos testalkatú de csinos, kedves.
Itt is csókkal indítottunk. Husos kemény ajkait még mindíg a számban érzem egyszerűen fantasztikus! 10/10
Franciával folytattuk és ez is elég kellemes volt 10/8
Majd jött a jól bevált hátulról támadás. Ez is elég jó élményt adott. 10/8
Levezetésnek kis beszélgetés (értelmes csaj).
Összességében ajánlom!
Alexa 29:
Félidőre mentem.
Autós meki környéke. Egyszerű bejutás. Átlagos panel.
Gyors zuhi és mehet a menet.
Nagyon csinos kicsit zárkózottabb (lehet csak én éreztem így) szilikonos hölgy.
Csók átlagos 10/6, francia jó 10/7 az aktus elég jól sikerült 10/8.
Kicsit lehetne több átélés is benne de összességében itt is elégedetten távoztam.
***moderálva***
don1 · Újonc · Nagyon korrekt beszamolok, megsporoltal egy kort nekem - koszonet erte!
Üdv
A napokban tiszteletemet tettem
SZÖSZI 20
nevű lánynál.
Mivel olvastam fütyülős beszámolóját döntöttem a lány mellett. Sokszor, szinte csak régóta regisztrált felhasználók beszámolóira alapozva mentem lányokhoz.
Ez 90%-ban pozitív, volt már viszont hogy változott egy lány hozzáállása mire eljutottam hozzá. Nos ez az alkalom is egy negatív élmény volt sajnos. A hiba valószínűleg már az egyeztetéskor is fennállt, telefonban ugyan segítőkész volt de unalom hallattszódott hangján. Ennek ellenére elmentem hozzá, az autós mekihez. Bejutás egyszerű nem csinál belőle problémát. Arcra tényleg nem rossz bár annyira azért nem jött be, és igen az unottság az arcára is kiült. Elképzelhető, hogy tényleg rossz napja volt, vagy történt valami mielőtt érkeztem, de én az akkori történéseket írom le. Nem volt túl bőbeszédű, nem kell, hogy locsogjon de még az alap kommunikáció is döcögős volt. Kifizettem neki az átlagos rózsákat, zuhany, majd rátértünk a dolgokra.
Kezdve a natúr franciával ami JÓ indulattal is csak 5/10
Szex 6/10 ugyan, oda fekszik, ül, áll ahova akarod de elég üres és hűvös az egész. Fél órára mentem,(szerencsére) kipróbálni, hát én személy szerint nem megyek vissza. Nem kellett sietni de nem tudtam száz százalékig feloldódni.
Vagy mindig ilyen a hozzáállása és Fütyülős társunknak szerencséje volt, vagy én jártam pórul az egyébként jó szolgáltatónál. Ezt sajnos az eddigi kommentek alapján nem lehet kiszűrni.
Szintén friss élmény egy ismerősömtől aki Crystal24-et látogatta meg. Mivel nem regisztrált és nem is áll szándékában így én írok róla pár sort. Helyszín toco város felőli része, árak magasabbak a megszokottnál.
Nem siettetős, szép arcú, kis masszázs, natúr fr extra.
Kis szótlanság de egyébként ajánlott kategória.
Higiénia tisztaság maximális. És elvárt ;)
Hi. Kis beszámoló:
Kitti25: Telefonban kedves, egyeztetés, helyszín a parasztvezér str. Diszkréció az annyira nem jó összefutottam más vendéggel aki másik lányhoz ment ugyanide. A lány (aki a képeken is szerepel, és tényleg) csinos, kedves. A gyors zuhany után csók, kis előjáték, igen izgatóan csinálja, minden ajánl magától. Az action nekem nem volt annyira jó, de ez nem feltétlen az ő hibája, ha van negatív kémia szx közben ez az volt, de igazából nem tudom, hogy tudta volna jobbá tenni (talán nem jó kulcs a zárba vagy kitudja..) így nem is az ő hibája, összességében egy átlagos élmény, de másnak lehet egy fantasztikus is.
Nicol23: Helyszín ugyanaz mint fent. A lány nagyon alacsony, kicsit barnább, sokkal visszafogottabb és kevésbé kedves hozzáállással mint Kitti. Itt a bf feeling a kanyarba sincs, de azért mindent csinálgat.
A sors furcsa fintora hogy vele az action jobb volt mint Kittivel, de ez nem rajta mulott. Átverés végülis nincs és ha nem is oly lelkesen de minden megtörténik, ha nincs más megprobálható.
Szabina42: Telefonban kicsit halk, félénk, először élőben is ilyen de végül feloldódott. Helyszín az ótósmeki. A hölgy a képen tényleg ő, arca is minden mint a képeken. Alapvetően kedves, nem vékony, de ugye kinek a pap, kinek.. A korrek rózsaszedés után kezdődött az élmény, bár a francia kicsit fogas és annyira nem jó, de a hatalmas melles kisegítés kárpótol. Az action egy erős 10/6,5. A végén beszélgetés. Összességében ajánlható.
Sziasztok, jövöhéten városotokban leszek, kit ajánlanátok maszázsra, csúszka maszázsra egy franciás befejezéssel? Illetve tartalmas szexprogramra is köszöném az ajánlásokat. Kor nem számít csak a hozzáállás. köszi
Fütyülős · Őstag · Reflektálnék!
Kitti(25): Messze elmaradt a produkció a korábban mások által magasztalt hirdetőtől. Egy részről majdnem minusz volt a lakásban. A lány nekem abszulót nem jött be. Vékonynak vékony, kedvesnek kedves, de ennyi. Kb. 30 éves a hölgyike, puha, "szivacs" bőr, a cicik, popsi szintén. (nálam a csinos, feszes bőrt jelent kortól függetlenül) Franciska 10/4, action 10/6. A rózsák legyenek a vázában, az ügyfél legyen kivégezve, aztán húzzon a francba - érzésen volt. Lehet hogy másnak ez bejön, de nem nekem. Sajnálom, de többet nem megyek. :/ Elhiszem, hogy valakinek jó volt vele, "de nekem nem jött át".
Sziasztok Heni 20 éves leányzot NAGY ivben keruljetek !! Nagyon a perceket nezi hiaba holgykent kezeli az ember !
Sziasztok. Nelly 21-ről valaki tud infót. Megbízható szolgáltató? Segítséget előre is köszi
Sziasztok, Liza 24-ről van valakinek infója?
Voltam már nála. A képeken valószínüleg ő van. Szerintem picit fiatalabb mint 24, bár épp lehet h annyi. Egyedül fogadott, legalább is nem volt semmi zaj. Szép lakás. Könnyű bejutás. Autósmeki környéke. Orál 6/10.Akció 9/10.
Test 9/10. Kedves, aranyos, beszédes. A szex talán az egyik legjobb volt, az itt megismert hölgyek közül. Ajánlott szolgáltató, még biztosan visszamegyek.