És izgató az enyhe akcentusa!
És izgató az enyhe akcentusa!
Érdekes, mert ilyennel még nem találkoztam, ezért megosztom Veletek!
Tegnapi telefonálgatásaim közben kellemesen elbeszélgettem az egyik leendő vendéglátómmal.
Minden megfelelő lett volna, ezért mondtam, hogy indulok, s hamarosan ott leszek.
Erre a kedves jóval a rendelési idő vége előtt közli velem, hogy bocs, de már fáradt vagyok és ma már nem szeretnék senkit sem fogadni!
Majd kiesett a kezemből a telefon. Ilyen korrekt magatartással még nem találkoztam!
Hölgyeim (akik olvassák és akik nem olvassák azoknak is), lehet tanulni!
Tizenöt éve várok erre a mondatra!
Ezek után nem kétséges, hogy meglátogatom-e a hölgyet.
Ez a szerda 13. nekem sem jött be!
Letti – nem vette fel!
Natália – nem vette fel!
Bia – nem vette fel!
Tamara – pihen, tájékoztatott a kollegina!
Kitt(21) – nem elérhető, tájékoztatott a kollegina!
Mesi – nem vette fel!
Sexycsoki – nem vette fel!
Viola – felvette, kedves volt. Pesti viszonylatban félidőben bejárható a 8. "kerület" egész időben a 10. "kerület", de csak akkor tudott volna fogadni, amikor nekem már nem volt jó az időpont.
Trixi – ugyanazon "kerületeket" javasolta megismerni, mint Viola, de szintén nem tudtunk mindkettőnk számára jó időpontot találni.
Ezek után feladtam. Bementem egy bankba és néhány napra lekötöttem a nagyobbik "kerület" számát!
Szép napot Mindenkinek! Látom zajlik az élet!
Nem vagyok babonás, de ez a 13.-a tényleg bejött.
Indulatos és mérges vagyok, mert átvertek.
Átvergődtem a városon kétszer is, két külön pontjába és akkor mindkét lány így kitol velem? Ráadásul törzsvendéggel?
Lehet Te is mérges lennél, nem? :)
Amúgy, igen, sokszor más lány veszi fel a telefont, egyértelműen megismerem Deby vagy Éden hangját, meg van még ott valami Bea, őt még nem láttam. Ha brahiból nyomták rám a telefont a grat nekik és elnézést édentől (ha olvassa)
Ajánlásokat várok, jó csaj legyen és a sexben is legyen egy oda adó stílusa. :) Ennyi az elvárásom, de az övé se legyen magas :D
Egri
lehet,de nem hiszem el,hogy senki nem volt nála, elég jól néz ki....
Szerintem míg nem mész el,addig biztosat úgyse tudsz meg.
Trixi Cicusnál volt már valaki? Rákerestem ,de eléggé 2 értelműek a beszámolók....
Szia!
Nos nekem Édennél mindig könnyen ment az egyeztetés,de volt,mikor NEM az a megszokott hang jelentkezett be,hanem egy olyan mélyebb,rekedtesebb tónusú,aki kertelés nélkül ajánlgatott mást a hentespultról!!!Rá is nyomtam a telót.
Amúgy tegnap nem 13.-a volt?
És még a másik,mi van ha történetesen a kollégái nyomták rád a telót,már csak brahiból is,hogy ne hogy már "keressen".
A melle meg olyan amilyen.Lehet neked balra görbül a pisztoly,nekem meg jobbra.
Nem ilyen indulatosnak ismertelek meg az írásaidból.
Amúgy ez olyan,mint Aktívia segg@.Derékig maga a tökély,de amint hátát fordított???
Mintha sütőlapáttal verték volna laposra.Dereka meg mint egy jól megtermett tölgyfának.
Na mindegy,maradok kitartó,és megpróbálom valahogy becserkészni Biát.Talán végre sikerül beszélni Vele,és egyeztetni.:-)))
Szia Buenos!
Bizony vannak, nem is az zavar, hogy nem veszi fel, mert nyílván nem érhet rá mindig, csak az hogy egyeztet időpontot (ráadásúl törzsvendég vagyok-voltam) és átvernek.
Rossz marketing, mert legalább a törzsvendéget illene megismerni a telefonban vagy legalább nem átverni. Ráadásúl még moderálásra is küldi.... Pedig hasznos infók vannak benne, hogy kik mire hajlamosak.
Kár értük, mert két fiatal lány játszotta el a bizalmam, akiket már nem hívok többet. Sebaj, van még választék bőven :-)
Éden melle őrök rejtély, talán valami fejőgépet tehettek rá, ami úgy megnyújtotta és összeráncosította mint valami 70éves nőnek (nem vicc) érdekes látvány, de továbbra is azt mondom, bejött a műsora.
Aki meg nem veszi fel a telefont, annál gondolom vannak, így újra tuti nem hívom félóra múlva, mert nincs kedvem más után közvetlenül rámászni :-)
Egyébként tényeg, niky24-nél a csók és nf az alap?
Egri
Szia Egri,
A mai nap (vagyis inkább mostmár tegnap) nekem sem jött össze, hasonló képpen több lány közül senki sem ért rá,
úgy hogy ma egy takarékos napom volt!!!
(Dalmánál majdnem sikerült időpontot kapni, de aztán sajnos mégis meghiúsult a dolog. Nem baj, majd legközelebb!)
Szóval vannak ilyen napok is....
Voltam már Bea (24)-nál, de eddig csak az apró részben hírdetett.
A képek valósak, a kislány valóban nagyon csinos. Előtte érdemes előre egyeztetni, mert nem mindíg elérhető.
A műsor átlagos, a p*nci szoros, a fr*ncia elmegy, és ha jól tudom csók nincs a repertoárban.
Sejtem kire gondolsz :)
Az a kamerás ház a Templomos Istvánnál, az ahol Cleo is rendelt? Vagy mióta kamerás, hogy így került elő h "a kamerás ház"?
Hangyát boxkesztyűvel?
Nikynél alap a csók?
Ezen nagyon nem jött Neked ma össze!
Fütyülős · Őstag · Végül egy kérdés: Bea (24). Valaki valamit? Új, régi, régiúj?
Ígéretes képei vannak! :P
Tudom, de ez van.
Nikyt még próbálom, egyébként Alexa 29 az akit még ajánlottál és ingencsak oda teszi magát, benne még sohasem csalódtam.Intelingens nő, szereti a sexet, nála több az előjáték mint pl: egy két lánynál egy komplett sex (időben)
Pozitív.
Fütyülős · Őstag · Voltam olyan lánynál akinek nem csúnya, csak iszonyat kicsi volt a melle!
De olyat produkált ami miatt szétb@sztam! Te már említetted Egri!
Éden túljátszotta, és ez érződött is! Amikor a kevesebb is több lehet, effektus!
Aki meg nem tud teljesíteni inkább pihenjen kicsit, cigizzen egyet vagy mittudomén, szedjen hangyát boxkesztyűvel!
Mert a stílusával csak rontja az üzletét!