Köszi
Így könnyű volt a döntés.
Köszi
Így könnyű volt a döntés.
Köszönöm, megtaláltam!
Üdv! A képeken a Tímea 42 nagyon bejön volt már valaki nála esetleg valami vélemény?
Köszi a beszámolót! Véletlenül Anita 19 nem tetovált , a lánglovagokkal szembeni épületből? Köszi!
Videkiferfi beszámolója nagy hiányt pótolt számomra. Az utóbbi időben kevés ennyire informatív hozzászólást olvastam. Ez igen! Az egyik oka ez lehet, hogy mostanában nem kerestem és látogattam szorgalmasan a hírdetőket. Külön érdekes volt, hogy két beszámolóban érintett hírdetővel már találkoztam. A többiek közül néhányhoz hamarosan bejelentkezek.
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! (Melodi) ***
Sziasztok Heni es Melisza kossuth kerüljetek ki koszos haz se törölközö semmi
Bermuda · Újonc ·
Végre egy értelmes komment. Ideje lenne megszűrni a hirdetőket.
Helyszín stimmel. Nem tetovált.
Szegasztok
Voltam Anita 20-nál, a vöröshajúnál, mármint a hírdetésben vörösként volt megjelölve. A lényeg: nekem nem hasonlított a képen szereplő személyre. Valaki ezt alá tudná támasztani, vagy cáfolni? Amúgy közepes volt vele az együttlét. Mégegyszer azért nem mennék.
Gréti (47)· debreceni szexpartner · Újonc ·
Szia! Szerdáig tudsz hozzám jönni ha ráérsz ;) Puszka :)
Sziasztok
Nelly 21 nagyivben keruljetek koszos haz igenytelen minden *** moderálva ***
Rá énis kiváncsi lennék
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Űdv.Kiara24 megvolt és istenien éreztem nála magam.Vörös haju de a kis pamacs a fnom punciján az is vörös.Aki szereti a fazonra igazitott puncis lányokat annak érdemes kiprobállni.Nekem Kiara teljessen megfelelt minden szempontbol.
Üdv! személyesen is fantasztikus az a fenék ... Azt kapod amit képeken látsz. a lány és az alak valós. gyönyörű a forma és a látvány miközben hátulról benne vagy tövig! nem szabad elsietni az élményt az biztos!
elvileg rövid ideig időszakonként lesz elérhető. helyszín: a praktiker mögött új társasház. árazás: tíz a fél francia csak gumiban. nyafi nem volt.
haban · Tag · Jó a beszámoló csak nem tudni kiről van szó, így viszont nem ér semmit.
azért rákérdeznék. Rebeka!!!?????
Végre egy igazi ízig vérig NŐ! Liza 34 nagyon ott van a szeren, remélem nem csak rövid ideig lesz...
MadMaxxx · Újonc · ugylátom visszajött Lotti 19 nekem tettszett a csaj jól is nézki élőben is csak sajna nézi az órát nagyon, de jó a franciája meg a szex is de vannak jobbak is azért csak ő szép is mellé
szép kemény nagy cickok
Sziasztok! nina(19) nél jártam és szeretném megosztani tapasztalataimat:
telefonon egyeztetés: könnyű lebonyolítás, rugalmas időpontegyeztetés, kedves csacsogós hang
helyzín: víztorony környéke
bejutás/parkolás könnyű
viszont ami a lakásban fogadott... rózsák rendezése utánn be a hihetetlenül kicsi és túlzsúfolt szobába amiben egy kanapé van ami arra sem elég hogy megfordulj nemhogy egy jó hempergőzésre... higénia szempontjából nagyon ledöbbentem mikor meg se kérdezte hogy szeretnék e zuhanyozni egyből bele a közepébe pózváltásról szó sem lehetett végig egy pózban
barátnő feeling az meg van nála mert beszélni azt szeret de annyira nem jött be ha más nincs jó de nem ajánlott részemről.
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Újonc · Kedve Férfiak!
Kérlek tikteket akik jártok hozzánk többi szolgáltató csaj nevében is nyilatkozhatok szerintem nem csak velem esik meg biztos,hogy párotok,feleségetek,barátnőtök megtalálja a telefonszámunkat a telefonotokba és utána minket zaklatnak sőt most úgy jártam hogy hozám akarta költöztetni kedves párját :)
Mert állítólagosan szerelmes lett...
Kérlek tikteket legalább okosan mentsétek már el a számunkat,hisz nekünk se hiányzik ez a fajta hivosgatások és sms..:)
Köszönöm szépen!Szép napot!puszi