Gyanítható, hogy a világosabb hajszínű lánnyal lehet a gond. A másik Kittinél többször is voltam, s vele minden rendben van.
slimjohn · Újonc · Gyanítható, hogy a világosabb hajszínű lánnyal lehet a gond. A másik Kittinél többször is voltam, s vele minden rendben van.
haban · Tag ·
Kérlek pontosítsd melyik Kitti25-ről van szó mert kettő van, és az egyik kiváló szolgáltató, méltatlan lenne más miatt az Ő tekintélyét rombolni.
haban · Tag · Visszatért egy gyöngyszem, kedves megbízható jó szolgáltató Lotti.
Sokunknak hiányoztál, kívánok neked boldog újévet, jó egészséget, és sok-sok kulturált vendéget.
Fütyülős · Őstag · Igen,és jó látni, hogy nem öregedett semmit.
Megyek felétek jövő héten. Csak annyit szerettem volna kérdezni, hogy írjátok meg egy-két 18-40 év közötti szolgáltató nevét, aki bejött nektek, *** moderálva *** Köszönöm, előre is.
Anita 20 kerülendő! Nem ő van a hírdetésben a képeken! Lehúzós!
Nándi · Őstag · Ha nem a "védenced" a hunyó akkor mégis miért Ő keresztelkedett!?
Nándi · Őstag · Azt gondolom megegyezhetük abban, hogy ez a gyakori keresztelkedés már már egy beismerő "vallomásnak" is elmegy ! :D
slimjohn · Újonc · Hirtelen felzavarta az állóvizet az azonos néven és azonos életkorrak hirdető két lány körül. Én csak egyiküknél jártam (annál a lánynál, akiről piros ruhában illetve befont hajjal szerepel több fotó a hirdetésében) jó néhányszor és jó szívvel állítom, hogy valóban kedves, helyes és csinos a leányzó, s a szolgáltatása is nívós. Ha az érdeklődő "kollégák" figyelmesen áttanulmányozzák mindkét hirdetést, a számszerű adatokat is bele értve, illetve megnézik a fotókat, rájöhetnek arra, hogy melyik lányra gondolt az a "kolléga", aki elégedetlen volt. A legegyszerűbben ő tisztázhatná a helyzetet azzal, ha beazonosítaná a számára kedvezőtlen tapasztalatok okozóját.
Sziasztok!
Új vagyok az oldalon. Hétvégén Debrecenben leszek, tudnátok mondani nekem 18-30 közötti megbízható lányokat?
Köszi!
Az általad említett hölgynél én is voltam már. Nekem nem jött be egyáltalán. Nem volt meg az összhang, látszott rajta, h fáradt, semmi kedve hozzá. Azt sugározta, h csak legyünk már túl a dolgon és mennyél utadra.
Persze lehet, h csak velem volt ilyen, vagy épp rossz kedve volt...
De én nem tudnám ajánlani senkinek jószívvel. A hozzáállása miatt.
Sziasztok!
Nem írtam ide egy éve, mert volt egy időszak, amikor nem jártam VL lányokhoz, de az utóbbi időben újra megfordultam néhánynál. Megosztom veletek a személyes benyomásaimat, mert én is sokat profitáltam a ti véleményetekből. Tulajdonképpen nem is mentem más lányokhoz az utóbbi időkben, csak akiket a megbízható sporttársak ajánlottak, így elvesztettem a felfedezés izgalmát, de sok bosszúságtól megóvtam magamat. Úgy látom igencsak felhígult a mezőny megbízhatatlan és/vagy ROMAntikus hölgyekkel.
Jessyka (21)
*** moderálva ***
Néhány hónapja jártam nála. Nem emlékszem semmilyen zavaró körülményre a bejutás, tisztálkodás, körülmények tekintetében. Körülmények átlagosak, egyedül fogadott, 10/9 pont.
A lány nagyon vékony, kedves, szolgálatkész volt. Hozzáállás 10/9. A francia igen kellemesre sikeredett, jól megforgatta a nyelvét az Ezredesen. Francia: 10/9. Az aktus során jól pakolható volt, rutinos kis csaj. Akció: 10/8.
Feketeleves: Ami nekem nem tetszett, az a melle. Számomra túl kicsi. Nagyon kicsi. Az én ízlésem szerint egy női mell töltse ki a férfiember tenyerét, az sem baj, ha nem tudja betakarni az egészet. A Jessikáé az enyémben elveszett. Alakra ezért 10/7 pontot adok.
Összegezve: Ajánlom a nagyon vékony és kis mellű lányokat kedvelőknek. Ki kell próbálni, nekem egyszer jó volt, de visszajáró nem leszek, a melle miatt.
Szilvi (29)
Egyeztetés korrekt, bejutás gond nélküli. Lakás új építésű, nagyon szép, modern, tiszta. Körülmények: 10/10.
*** moderálva ***
Test: 10/8. Szép arc, jó alak, de nekem nem jött be a szilikon cici. Valahogy nem természetes a fogása. Ráadásul az övéi érzékenyek is, úgyhogy csak finoman lehet fogdosni.
Francia: átlagos, jó, 10/8.
Az akciózás rendben elindult, kezdtünk belemelegedni. Közben Szilvi megvizsgálta a vegyvédelmit, és megállapította, hogy cserére szorul, mert csekély mennyiségű előváladék került bele. Szerintem ez nem okozott volna semmi gondot, de Szilvi ragaszkodott a cseréhez. Az ezzel járó macera engem kizökkentett a lendületből, aztán az új vegyvédelmiben az Ezredes már nem volt olyan kemény csávó, mint a régiben volt. Megpróbáltam újra teljes harckészültségbe hozni az Ezredest, amit elősegített volna az is, ha simogathatom Szilvi PVnciját. Ezt azonban nem lehetett, mert az is érzékennyé vált, és eltakarta a kezével. Lehet, hogy nem a legjobb formámban érkeztem hozzá, és ez is közrejátszott abban, hogy nem volt a végkifejlet olyan jó, mindenesetre az én részemről ezt az akciót csak 10/5-re tudom értékelni. Ez így sikerült. Lehet, hogy ha újra elmennék hozzá, akkor jobb lenne, de ezt nem fogom megtudni, mert nem megyek újra.
Összegzés: Annak ellenére, hogy nekem nem sikerült ráhangolódnom, ajánlom a kiemelkedő körülmények, tisztaság, higiénia miatt, másrészt jól néz ki. Másnak még bejöhet, mint ahogy több beszámolóban is olvastam, hogy bejött, ki kell próbálni.
Bogi (30)
*** moderálva ***
Kellemes, kedves a hangja. Kóbor apácák megtévesztése céljából alkalmazott navigáció után (hívj fel 5 perc múlva, mert még nem készültem el, menj egy házzal tovább a megadott címnél, menj egy emelettel feljebb a lifttel és gyere le egy emeletet a lépcsőn) a bejutás sikerült. Fürdőszobázás, kijutás leskelődős, mert többen vannak. Körülmények 10/8.
A képein is látható, hogy masszív teremtés. Az én ízlésemnek jobban megfelelne, ha kb. 15 kilót leadna. Vastag a combja. Kicsit karikás a szeme alja. Van egy kis domborulat ott is ahol nem kellene, a köldök és a kéjbarlang között. A melle pedig kisebb, mint ahogy a képek alapján várná az ember, de legalább nem Colombo kutyájának a füle. Külső ezért részemről 10/6 pont.
Körülmények rendben vannak, átlagos panel, 10/8.
Simogatással, csókkal, majd franciázással kezdődött a pásztorfélóra, és ezzel is lett vége. Bogi ugyanis mesterien játszik a hangszeren. Olyan jól indította az oboaszólamot, hogy nem volt kedvem leállítani az előadást. Az Ezredes minden részével foglalkozik, alaposan leápolja a gojszlikat is, sőt még lejjebb is elkalandozik a fürge kis nyelvével. Látszik rajta, hogy szereti a f@szt, nem megjátssza. Élvezetes hangokat ad ki közben. Szóval hagytam, hogy így legyen végem, kellemesen szájbalőve. Francia: 10/10.
Összegezve: Kedves, lány, a legjobb franciát eddig tőle kaptam, de a külseje nem az ideális. Még elmegyek hozzá de csak nyelvleckére.
Nily (20)
*** moderálva ***
Bejutás, körülmények, átlagosak, panel. 10/8.
A lány nagyon szép, vékony, csinos. Szép arcú. A cickó kicsit kisebb, mint a tenyerem, de hetyke. Olyan kemény popsija van, mint egy kézilabda. Tetkók itt-ott. Külső: 10/9.
Nem az a bújós, simogatós fajta, de természetesen viselkedik, jó a dumája.
Mindjárt franciázással kezdtünk. Nem volt rossz, irányítható, mikor szóltam neki, hogy gyorsabban, akkor gyorsabb ütemre váltott.
Akció: Jól esett. Szép a pVncija. Az akció előtt megnedvesítette egy kis bio nedvesítőszerrel, ami a nyelvén képződött. A behatolás így könnyedén ment, és nagyon kellemes volt a továbbiakban is. Én nem szeretem, amikor száraz, tapad. Megfelelően szűk volt számomra, ki is voltam éhezve, így nem variáltam túl a pózokat. Misszionáriusban lett végem.
Akció: 10/8.
Összegezve: Ajánlom a fiatal, vékony, szép lányok kedvelőinek. Nem ajánlom a barátnő feelinget keresőknek, nincs simogatás, bújás, csók. Én még egyszer biztos felkeresem, mert ki szeretnék még vele próbálni néhány pózt, szeretném még hátulról megpakolni és meglovagoltatni.
Anita (19)
Bejutás, körülmények, átlagosak, panel, leskelődés. 10/8.
*** moderálva ***
A lány nagyon szép. Vékony, csinos, szép arcú, szép kék szemű. Melle nem nagy, de formás. Külső: 10/9.
Nagyon kedvesen beenged, elnavigál a fürdőszobába meg vissza, de meglehetősen szűkszavú. Olyan feeling, mint a kezdőknél.
Francia átlagos, 10/8.
Akció: Eközben is a kezdő feelinget éreztem, nem túl sok válaszreakció, úgy fekszik ahogy kérem, pakolható. Előlről, hátulról, oldalról pózváltások után natúr francia befejezést kértem. Minden gond nélkül szájba lőhető. Kellemes befejezés volt, nem fordult le az Ezredesről azonnal a végkifejlet után. 10/8.
Nála kétszer is voltam, mert ugyan voltak még új lányok a bakancslistámon, de nem voltak elérhetők, ezért ismét Anitához mentem. Másodjára is ugyanaz a szerény, kezdő, szűkszavú feeling volt. Másodjára hátulról, akciózás közben lőttem el a töltényeket, nem volt rossz. 10/7.
Érdemesnek tartom kipróbálni, művelni kell, még fiatal, kezdő, nagyon szép, később tüzesedhet is. Én még lehet, hogy visszatérek, ha a kedvenceim nem elérhetőek, mert nekem bejön ez a kezdő, szerény feeling is.
Bianka (20)
Bejutás, körülmények ugyanaz, mint Boginál, 10/8.
A lány alacsony, vékony, csinos. Nem túl kemény husú, cici átlagos, nem nagy. Törékenynek tűnő felsőteste van. Külső: 10/7.
Simogatással, csókolózással indítottunk. Nem húzódozik a csóktól, kellemesen el lehet időzni vele így. Francia átlagos, 10/8.
Akció: néhány póz kipróbálása után a hátulról való pakolásnál időztem el, mert nagyon kellemesen tolta hátrafelé a fenekét. Némely lánynál túl magasra esik a bejárat, vagy előre mozdulnak, és egy idő után fárasztóvá válik ez a póz. Biankánál pont jó volt a magasság, és a ritmust megfelelően felvéve tolta rám a fenekét. Közben finoman nyögdécsel. Ezt egy kicsit mesterkéltnek éreztem, de jobb volt, mint ha csendben lett volna. Úgyhogy ennél a póznál maradva értem el a végkifejletet. Akció: 10/8.
Összegezve: Ajánlom, bár nem olyan szép és kemény a teste, mint Nilyé, de nem rossz. Jól pakolható. Én csak akkor megyek hozzá vissza, ha nem elérhetőek a kedvenceim.
Kiara (24)
Korrekt egyeztetés, problémamentes bejutás.
*** moderálva ***
Körülmények megfelelőek, 10/8.
A lány vörös hajú, alul is vörös a meghagyott szőrzet, ami különlegesnek mondható. Kedves. Test: 10/8. Arca átlagos. Nekem nem annyira jött be. A melle nem olyan kemény, mint amit én szeretek. Csók van, de kissé visszafogott. Francia: 10/6. Azért értékelem le ezt a produkcióját, mert többször előfordult, hogy szőrszál került a szájába, és ilyenkor elkezdett öklendezni. A harmadiknál már attól tartottam, hogy lehány. Nem tehet róla, hogy ilyen érzékeny erre, de ez lerontotta a produkció élvezeti értékét. Akció: 10/7. Nehezen indult a dolog, mert száraz volt. Toltam neki, de csak húzódozott, mintha fájdalmas lenne. Ezek után előkerült a síkosító, és beindult a dolog. Pakoltam minden oldalról, de úgy éreztem, hogy az Ezredes nem tud eljutni a csúcsra. Ekkor javasolta Kiara, hogy hátulról nem próbáljuk meg? Megpróbáltuk, és ez bejött. Hátulról szép látványt nyújt, lehet, hogy ez is segített.
Összegezve: Nekem nem jött be. Valószínűleg a szőrszálas affér miatt, meg arcra sem annyira tetszik. Egyszer ki kell próbálni, aztán el lehet dönteni, hogy ki lesz visszajáró. Én nem.
Lotti (19)
Nemrég tért vissza egy hoszabb szünet után. Voltam már nála a szünet előtt is egyszer. Akkor nem fogott meg különösebben a produkció. Nem volt rossz, de nem lettem nála visszajáró. Vaskosabb is volt az ízlésemnél, valamint olyan erőltetettnek, gépiesnek éreztem a kedvességét.
Most újra meglátogattam. Tisztelt sporttársak, Lotti szebb lett mint volt! Leadott jó néhány kilót, igazán csinos lett. Az arca régebben is szép volt, az nem változott. A melle is nagyobb lett, az ízlésemnek pont megfelelő. Test: 10/9. A popsi azért nem olyan kemény, mint a Nilyé. A viselkedése pedig teljesen természetesen kedves.
Bejutás, körülmények ugyanaz, mint Boginál, 10/8.
*** moderálva *** Benne van a csókolózásban, és vegyvédelmiben lehet szájba élvezni. A mellei kissé érzékenyek, de finoman meg lehet fogni. Ezzel a lehetőséggel éltem is, jó kis cickói vannak. Bemelegítés gyanánt simogatás és popsimarkolászás közepette megpróbálkoztam a csókkal. Ezt kissé visszafogottan fogadta, lehet hogy szimpátia kérdése is, nem erőltettem. Ezután rátértünk a francia leckére. Nagyon jól érti ezt a nyelvet. Nem csak az Ezredes rúdjával foglalkozott, hanem lejjebb, a zacsik felé is elkalandozott. Jó volt, 10/9. A Bogi profizmusát ezen a téren nehéz elérni. Viszont a Lotti franciája közben erősebb vizuális ingerek érik a férfiembert. Ezután vegyvédelmit kapott az Ezredes és rátértünk az akciózásra. Medöngettem elölről, oldalról, hátulról, miközben olyan természetesnek tűnő válaszreakciókat adott, mintha jól esne neki. Azt nem tudom, hogy ez valódi volt-e, vagy csak megjátszott, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy átjött ez a feeling. A végén meglovagolt, így lett kielégítve az Ezredes. Akció: 10/9. Ezek után még beszélgetni is lehetett vele. Addig viisszajáró leszek nála, amíg ezt kapom mint most. Jól éreztem magam vele.
Összegezve: Nagyon ajánlom. Szép, kedves, jó az alakja, jók a cickói, jól lehet pakolni, nincs fadarab effektus.
Vidékiférfi! Ez ám a beszámoló! Én magam részéről nagyon szépen köszönöm!
Ezt már nevezem! Vidéki férfi.Végre már egy átfogó normális beszámoló. Gratula és köszönöm.Mindenkinek szép hétvégét kívánok!
Hali! Bekus 22 -nél járt már valaki? Nem találok róla semmi infót hiába írom be a keresőbe!
Nándi · Őstag · Keress rá Atívia ként!
Ezt a beszálomót én is szeretném megköszönni. Elég ritkán vagyok Debrecenben, de ebből a csokorból lehet csemegézni.
Velős és hasznos beszámoló.
Atíviáról viszont nem találtam semmi használhatót.
Nándi · Őstag · Bocs elírtam! Aktívia ként keresd úgy megtalálod a korábbi neveit is!
Fütyülős · Őstag · Szép beszámoló, de nem mindegyikkel értek egyet. Az én tapasztalataim szerint sokkal nagyobb a "szórás" a felsorolt hirdetők között. Van aki nálam 10/2-3. De hát ízlések, és pofonok! ;)