A feleségem szeretné kipróbálni ezt a lány lánnyal verziót ezért kellene a segítség. Ha tud valaki ???
A feleségem szeretné kipróbálni ezt a lány lánnyal verziót ezért kellene a segítség. Ha tud valaki ???
Ez azért van, mert vannak hirdetők, akik több néven is fel vannak regisztrálva. Pl tudok olyanról, akinek ezért van 300 tól is több csillaga.
Szinte az egész életét itt éli, jegyzetel, fórumozik, teleszemeteli az egészet.
Aztán persze lájkolgatja is. Az oldal üzemeltetői nem sok mindent tudnak ez ellen tenni.
Üdv! Az utóbi 2 hét alatt 3 szolgáltatónál jártam, mind a nőiesebb fajtából, de mégis mind más, a tapasztalataim a rosszabbtol a jobb felé haladva: Szabina 41: a fotók megfelelnek a valóságnak, mosolygós szöszi, bár néha kicsit nyávogós. Nagy, de enyhén szólva nem jó minőségü mellek. A francia, ha nem veszem figyelembe, hogy néha fogazik, aránylag jó. 5/10. Betti 40: fotónak megfelelő arc, kor, alkat. Szép, de nem a legfeszesebb popsi. A melle sem rossz, bár én ott is a kerek formát szeretem. Sajnos tényleg a szépséghibája, hogy egy foga hiányzik, de ősszességében kellemes az ősszkép. Előszőr kicsit kimért volt velem, de aztán oldódott, és mindenben nagyon készséges volt. A franciája is elég jó. 8/10. Tina 36 : már előszőr is ódákat zengtem róla, most sem okozott csalódást, a kis kerekded Vőrős Démon. Időm szűkős volt, így csak natur franciára mentem. Megint isteni volt, amit a szájával és a nyelvével művelt. És figyelt, mi és hogy esik jól. 9/10. És a legszebb az egészben, hogy ez a két milfistennő egy lakásban rendel. Ha együtt kezelnének, az maga lenne a menyország.
Fütyülős · Őstag · Na ebben egyetértünk. Próbálok érdemi hozzászólásokat írni, de hiába, ha utána van 20 "Tudtok olyan lányt...? , Hová tűnt....? , Nem tudjátok, hogy X. Y. utcában ki....?" jellegű hsz.
A másik a hirdetők kamu beszámolói. "Olyan csodaszuper, rózsaszín volt, hogy az csak NA! Én bizony visszajárósa leszek!"
humm · Kvázi-tag · Akkor hogy az előttem szólókat is megövendeztessem, megkérdem itt az olvasókat, tud e valaki valamit a hajdani Reniről aki a wasserturm melletti panelban fogadta az arra érdemeseket? Már jó 2 éve hogy lelépett, gondolom befejezte, de ha valaki esetleg tudja hogy hirdet még máshol, más néven és közölné velem privátban, annak örülnék.
Más: nem értem ezt a lájk hisztit, jár a lájkokért vagy diszlájkokért valami kupon a teszkóban, vagy kitiltás, vagy miért kell ezért panaszkodni? Tudtommal az égvilágon semmi előnnyel vagy hátránnyal nem jár egyik sem.
Köszönöm!
Fütyülős · Őstag · Remélem jár, mert én már beváltanám. Tudnék venni 2 üveg Dankó Pista vörösbort! ;)
Júlia42 fotói mikoriak lehetnek?Most is olyan buja szőrzettel rendelkezik?Ha valaki volt mostanában, ossza meg velem!Kössz
Júlia 42. Ķét hete voltam. Időpont egyeztetés, fogadás rendben. Szexi fehérneműben kedvesen fogad. A képei megfelelnek a valóságnak.Jó illatú, finom bőrű. Jó alakú. Francia kellemes kölcsönsen is. A szörme bunda megvan. Nekem tetszett. A pozícióváltások gördülékenyek. A látvány és légkör kellemes. Kényelmes nagy ágy. Tiszta szoba. Igényes zuhanyzó, tiszta törölköző. Korrekt elszámolás. Kedvező csokor. Milf kategóriában hibátlan. Van még valaki, de nem zavart. Visszamegyek.
Befejezte már régen sajnos!!!!!!!!!!!!!!!
pöcörő · Kvázi-tag · Sziasztok!
Szívesen vennék egy privit attól, aki igénybe vette mostanában Zira(20) masszázsát. Cserébe én is segítek olyannal, akinél már megfordultam.
Zolibácsi!Köszi, a minden igényt kielégítő tájékoztatást! Legyőzöm a szőrfóbiámat, és megyek!Üdv.
De kár pedig őt én is kinéztem magamnak.
humm · Kvázi-tag · Ki?
Valószínűleg pont azt követően vette le a hirdetését, ahogy te megnyitottad. Mivel neked már meg volt nyitva, láttad a hirdetést, ezt nem frissítgeti állandóan újra a böngésző magától. Azonban amikor már rákattintasz valamire a hirdetésen belül, például képek kinagyítása, akkor azt, mivel még nincs lent a gépeden, friss adatként kérné le a szervertől, s mivel időközben inaktív lett a hirdetés, így ezt a kérésed már nem tudta teljesíteni, ezért kaptad a "jelenleg nincs megjeleníthető állapotban" hibaüzenetet.
Amennyiben a hirdetést is újrafrissíted, akkor már arra is azt fogja írni, hogy nincs megjeleníthető állapotban.
Ez a legvalószínűbb oka a jelenségnek (persze előfordulhat, hogy valami egyéb hiba lépett fel), de a leírásod alapján így történhetett, ahogy leírtam ;)
haban · Tag · Kedves „Zolibácsi” Feltételezem azonos generációhoz tartozunk. Mi korosztályunk zömének fiatal korunkba ismeretlenvolt a borotvált pun.i főleg vidéken. Így sokan nosztalgiázásként a természetes intimrésszel rendelkező lányokat keressük, sajnos egyre kevesebben vannak azok is inkább a MILF kategóriába, pedig lenne rá igény. Julia (42) -ről írt véleményeddel teljes mértékbe egyetértek én sem tudtam volna jobbat írni róla (visszajárós vagyok). Hasonló szolgáltatóról szeretném tapasztalatom megosztani, nevezetesen Edina (42) Megközelítés könnyű, lakás bejáratának megtalálása nehézkes. Lepukkant régi építésű panel lakás. Házszámtábla alig olvasható, karbantartási munkák akadályozzák a közlekedést. Leányzó szebb és formásabb az életbe, valamennyit fogyott a fotókhoz képest, kor valós . Csók franciáska aktus jó, vagy sorozat élvező, vagy nagyon jól csinálja. Korának megfelelő karosszéria és kedves arc. Készségesen, nyafogás nélkül tűri a pózváltásokat, figyel partnerére mit és hogyan szeretné, rózsacsokor barátságos nem időnéző. Ajánlott szolgáltató azoknak aki szeretik a természetes intim-résszel rendelkező lányokat, (kinek a pap kinek a papné) bár Júlia intim része látványosabb és dúsabb, mindkét lány ennek a kategóriának gyöngyszeme.
Fütyülős · Őstag · Egy normális beszámolót kérnék Laura(20)-ról, és Laura(20)-ról mert nekem csak negatív véleményem van róla, és nagyon sok a "kedvencek"-e. Szóval miért???
Kedves Haban! Ha az érettebb és tapasztalabb korosztályhoz tartozol, akkor azonos generációhoz tartozunk. Az intimrész bozontossága valóban nosztalgikus emlékeket idéz fel bennen is, de tudatosan nem keresem ezt a külső megjelenést. Akkor értékelem, ha sok más pozitív tulajdonsággal is párosul.
Fontosak számomra az itt megjelenő jó vagy rossz híreket tartalmazó beszámolók, mert megkönnyítik a választást és csökkentik melléfogások esélyét. Edina 42 is felkeltette az érdeklődésemet. Az utóbbi időben hiteles pozítív beszámolóval rendelkező szolgáltatókat látogatok.
Ha már egy kicsit nosztalgiáztam, akkor megemlítem Ancsa, Brigi és Betty nevét, akik már nincsenek itt, de jó Rájuk visszagondolni. Mellettük nem vágytam új felfedezésekre. Számomra most is elég lenne néhány kiválóság és akkor a keresgélést egy időre el lehetne felejteni.
Én azt tapasztalom, hogy a helyi szolgáltatók - beleértve ebbe a megyénk határán belülről érkezőket - jobbak, kedvesebbek, megbízhatóbbak, igényesebbek. A távolabbról érkező új vagyok a városotokban tipusú vendégmunkások rövid távon szeretnének sok csokrot összegyűjteni. Ebbe belefér a 0-24, a legénybúcsú, a házhoz megyek és az is, hogy a vendég elégedetlen és nem jön vissza. Ők úgy is hamarosan új lányok lesznek egy másik városban. Csak látszólag növelik a választási lehetőséget.
Újra rendel nállunk a le húzós aki most Britni 19 ,melleslsg az adatlapján Barbii ként beköszönő vándormadár (varjú :) ) ,aki mellesleg nem az idén barnult ,Vigyázni vele ,elkerülendő !
Nagyon lehúzos?