Na és látod nem kell túl sok hozzá hogy a delikvens jól érezze magát, ez a lány a barátnőjével együtt valószínűleg okosan gondolkozik, felfogta azt a dolgot hogy ha nekünk jó, az neki is jó. Sok szolgálónak ez nem jut el az agyáig. :)
Na és látod nem kell túl sok hozzá hogy a delikvens jól érezze magát, ez a lány a barátnőjével együtt valószínűleg okosan gondolkozik, felfogta azt a dolgot hogy ha nekünk jó, az neki is jó. Sok szolgálónak ez nem jut el az agyáig. :)
humm · Kvázi-tag ·
Légy nyugodt, vissza fog jönni, legfeljebb másik néven.
Fütyülős · Őstag · Nem reklámnak szántam, csak írtam egy beszámolót. Ha a lányok zöme megfogadná a felettem szóló MT észrevételét sokkal több pozitív beszámolót tudnánk írni! Ha nem a lehúzás, átverés, meg a hirdetések halmozása menne, akkor a szekér is menne!
haban · Tag · Egyéni stilusán nem tud változtatni ami előbb utóbb elárulja.
Kedves "férfiak"! Nagyon tudjátok osztani az eszet,ami nektek nem sok van. Tisztelet a kivételnek. Jó lenne befejezni a kamu bejelentkezéseket, mert ezzel csak azt fogjátok elérni, hogy mindenkit idehívok, és lehet várni, mert nem tudhatom, hogy eljön-e. De azt is elmondhatná valaki,mire jó a cím gyüjtése. Nagyon okos akar lenni valaki? Ezzel azt is szeretném tudatni,hogy ne írjátok ki ennyit,meg annyit várakoztatott, ezt magatoknak is köszönhetitek. Mindíg annyira figyeltem erre a dologra, ezt mondogattam is mikor időpontot foglaltatok nálam, "nem szeretnék senkit várakoztatni".Naaaaa akkor mostantól végeeee!!!! Puszi!
Ne felejtsd már el,hogy ti vagytok mi értünk és nem fordítva!
aikone · Újonc · Sziasztok!
Én csak azt nem értem hogy miért van az hogy sok lány nem saját képekkel hírdet. Ha elmegy az ember hozzá úgy is kiderűl a dolog és valószínű hogy eljön vagy soha többet nem megy oda,de még a címet is elkerüli.
Nem beszélve miért van ott a képeinél hogy "fotógarancia"?
Éden: Még egy régebbi itt tartózkodása során jártam nála masszázson (nem hiszem, hogy azóta sokat változott volna). Most megint itt van, szóval gondoltam ezzel a kommentel lógok a közösségnek.
A képeken ő van, formás szép lány. Ééés ennyi... A többit le se írom mert úgy is modi lenne belőle.
Nem ajánlott.
Akkor nem voltál szimpatikus neki. Én ha tehetem mindig elmegyek hozzá ha itt van és szerintem meg fantasztikus a látvány is és a műsor is. Ennyi.
A látványra nekem sincs panaszom. A műsor viszont egy nagy nulla volt.
Kedves Évi!
Megértem a teljesen jogos felháborodásod, azonban semmiképp sem az a megoldás, hogy innentől kezdve 1 időpontra odahívsz több embert. Ezzel elrisztod a valódi vendégeket is, lehet pont egy olyat is, aki visszajáróssá vált volna. Rejtett számról ne fogadj el bejelentkezéseket, így ha van néhány ember, aki szórakozik, akkor elmentve/letiltva a telefonszánukat előbb-utóbb elfogynak.
Általános tájékoztatást adhatsz nekik is (persze azt is megteheted, hogy azt se, ez a te döntésed), de amennyiben időpontot is kér, kérd, hogy hívjon visza kijelzetten.
Mivel részleteket nem tudok, nem tudom, hogy mennyire gyakoriak ezek az esetek, és az is lehet, hogy te személy szerint sose fogadtál rejtett számos bejelntkezést, nem tudom, mivel nem ismerlek. Ezt csak általánosságban írtam le. Ha pedig kijelzett számmal csap be valaki, és tiltod, akkor idővel garantáltan minimálisra csökken az ilyenek száma, senki nem fog naponta új sim kártyát venni, azért hogy veled szórakozzon ;)
Addig is sok türelmet kívánok az ilyen esetek nyugodt elviseléséhez, de kérlek téged és minden hirdetőt, hogy végül ne a valódi vendégen csattanjon az ostor, ez sem a vendégnek, sem a szolgáltató üzletének nem tesz jót ;)
További szép napokat és sok kedves vendéget: Golekon
Kedves "Varázslatos Éden"!
Szerintem öngól volt ez a beszolásod.Sokat elárult rólad és nem jó értelemben. Ha halgattál volna filozófus maradtál volna. Amióta időpontokat egyeztetünk vannak akik betartják,vannak akik nem , és ez nem nemtől függ.
Abban igazad van, hogy nem megoldás amit a hölgy ír!
Mások is küzdenek ilyen gonddal. A számok letiltása megoldás lehet.
Ilyen hozzáállás mellett viszont én egy lányt föl se hívnék. Igaz én minden esetben ott vagyok időben, ha közbejön valami, akkor tuti, hogy szólok.
Az igazán kedves vendégek nem ilyen bánásmódot szeretnének.
Mivel nekem nem sok eszem van, így én nem osztom.
Ennek ellenére Varázslatból a hölgy 1-es.
Aki korrekt az úgy csinálja, hogy rejtett számot nem vesz fel vagy ha fel is veszi csak infót ad de időpontot foglalni nem lehet.
Aki számmal foglal és nem megy el ott mehet a fekete lista. Azt hiszem itt is megosztják egymás közt amit mi ugye nem látunk (más forrásból tudom), hogy kinek a száma tiltólistás. Ez működik, nem értem én sem miért kellett ezt így túlreagálni. Azért bőven van a lányok közt is gázos. Akihez odamegyünk és az ajtót már nem nyitja ki ugyebár pedig előtte 1 perccel még kapukódot adott... Oda többet nem megyünk és ennyi :)
Nem tud segíteni senki ?
zandras · Tag ·
Kedves Varázslat! Tegnap Dec. 1. 14.00-ra beszéltem meg telefonon számkijelzéssel a randit egy itt is hirdetö hölgyel. Kérte elötte fél órával erösitsem meg, 13.30-kor hivtam, megadott egy cimet. Odaérve hivtam, átnavigált a szomszéd lépcsöházba és kért néhány percet. Néhány perc mulva hívtam ekkor már ki volt kapcsolva........ néhány sikertelen próbálkozás után elhagytam a Bethlen utcát szerencsére volt B tervem. Köszi Zsuzsi!!! Biztos nem voltam szimpatikus.....
Akkor hozzá sem megyek :D pedig a képei elég meggyőzőek ,kár érte....
Ne haragudjon meg senki, hogy ilyenért szólok, de nagyon szúrja a szemem az ilyesmi. Most 1 szituációt kiemelek, de ez nem egyedi eset. Például marcus 3 hozzászólásal az enyém felett leírta szinte szóról szóra pontosan ugyanazt, mint én, csak felcserélte a szórendet, és kicsit átfogalmazta. Az általános tájékoztatásról a rejtett számoknak, az időpontadásról, stb. Ha lenne közte legalább néhány oldal, akkor még lenne is értelme az ismétlésnek, de így csak spam.
"Egyetértek Golekonnal + van fekete lista is az oldalon" - ennyi bőven elég lett volna.
A legszebb az egészben, hogy az ismétlésért, ami tölti feleslegesen a fórumot még több lájkot is kapott! :)
Remélem nem veszi személyes támadásnak senki, de az ilyenre oda kellene figyelni, sokszor csak görgetem a fórumot és több oldalon keresztük ugyanarról van szó érdemi plusz infó nélkül, le írja 5 ember ugyanazt más szavakkal, és ha valamennyire hasznos infó, akkor legfelsőt belájkolják sokan, mert csak azt olvassák el :)
Üdv: Golekon
Bocsika, nem ismételni akartalak, átsiklottam a te hsz-ed felett :)
De egyetértünk, nincs ebben gond :)
Aisha