Anita 19-et akartam bocsi....
Anita 19-et akartam bocsi....
haban · Tag · Két Anita (19) is van, melyik az?
A szeptember 23-án regiző Anitáról irtam.
Hali
Victória 37-nek van 2 hírdetése is. A kettő még telószámból is eltér egymással.
Ha masszázst akar az ember az egyiket kell hívni ha mást akkor a másikat?
Hogy van ez?
Nem baj amúgy, csak tudjam már :D
Sziasztok!
Hanna 26 szintén a Fire melletti fészekalj,nagyon stabil a lány,a kor szintén hibahatáron belüli,csak franciára voltam, hibátlan volt, a gázsi korrekt,részemről ajánlott. ui./és azt becsülöm ebben csapatban, hogy egy lánynak nincs fent 4-5-hirdetése amely tisztelet a kivételnek de mostanában jellemző/
Arcra milyen a leányzó??
Ezt csak megerősíteni tudom amit írtál! Korrekt és időben is elég rugalmas ajánlom
Nem csúnya....
Fütyülős · Őstag · Szerintem ennek Ariel nem annyira fog örülni! ;)
Zoé(20): (a csikos mintás ágyon pózolós)
Megfelelt a korábban róla írt beszámolóknak. Azonban a lakás nekem nem volt lepukkant. Olyan átlagos, panel, de se kosz, se rumli. A fűrdőszoba detto. A lány nagyon pici, és van rajta mit fogni. Egyszóval nem az esetem, de korrekt volt, így maradtam. Nos az action feledtette a "látványt". Bőnyálas franciska 10/10, sex film feeling 10/8. Hát úgy pakolta magát, mint egy vérprofi, és kérte is a "keménykedést", ésszerű határokon belül. Visszajárós nem leszek, de megbízható, beszédes, és korrekt hirdető. A kategória kedvelőinek magasan ajánlott. Vehetne tőle órát 1-2 itt hirdető "virágszál", akik hírből se ismerik a férfiak vágyait!
Diszkréció adott és elvárt.... :D Kezdő még.... ;)
Helló Mindenkinek!
Maya 21 megsütött parasztvezérünk utcája,nyitott laza csajszi,mellben nem igazán van ott,de ugy csókol mint egy menyasszony,/igaz cigi után egy rágót azért bekaphatna/ de összességében nagyon jól éreztem magam nála...az ajándék átlagos.
haban · Tag · Társát Kitti (25) is érdemes megpróbálni, ajánlott, már tudod hol keresd.
Fütyülős · Őstag · Szia. Ha lehet kérni, egy kicsit bővebben a légyottot. Mert emiatt még nem biztos hogy felkeresi valaki. A mell az kicsi, vagy lóg, vagy kicsi és lóg? Köszi! ;)
Szia! nem vizslafüle tipus,inkább olyan icipici,csak francia volt,azt nagyon jól csinálta,végig megvolt a barátnő filing,én nem nagyon csipem, a tulságosan visszafogott csajokat.
Fütyülős · Őstag · Hú ez megint mekkora öngól! Ennyire sötét lett egyes hirdetőknél?
Sziasztok!
CsapóGarden-WaterTower környékén ki ajánlott franciskára?
Privibe is jöhet.
Semmi pánik. Csak hétvégére száll ki a hírdetők közül.
Üdv!
Új emberke vagyok itt. Régen is olvasgattam a fórumot, hogy infókhóz jussak. De nagyon kevés valós beszámolót látok itt illetve egy nagyon érdekes dolog amit nem igazán értek. Ha valaki kérdez, érdeklődik vagy egyszerűen megosztja a tapasztalatait az miért kap negatív likeot sorozatosan???? Nem az lenne a cél, hogy az érdeklődő Urak információhoz jussanak?
A másik dolog. Nagyon hosszú idő után rávettem magam, hogy meglátogassak egy hölgyet. Hát óriási csalódás volt. A Hanna nevű hölgyet néztem ki magamnak , minden meg is beszéltünk és vidékről csak miatta utaztam Debrecenbe. Telón elmondta amikor már ott voltam, hogy hová tegyem a kocsit hová menjek. Az ajtóban álltam lent amikor hívtam volna, hogy akkor hová csengessek. Nem vette fel. 100* hívtam, de semmi , sőt le is tiltotta a számomat. Szám nélkül telóztam az kicsengett, de nagyon sok próba után vette fel egy kolléganője, hogy sürgős ügyben el kellett mennie. WTF??? 2 percel előtte beszéltem vele. Jellemtelen egy hozzáállás. Így nállam a Hanna egy inkorrekt szolgáltató. Nem is értem, hogy lehet ezt így intézni. De ezúton üzenem neki, ha nem tilt a történtek ellenére adnék még egy esélyt és talán kiengesztelne és Írhatnék róla pozitív véleményt is.
Debreceni jo csajt csajokat tudtok ajanlani akit erdemes meglatohatni?
pöcörő · Kvázi-tag · Elmondta hová parkolj és hová hová menj. Látott az ablakból, lecsekkolt. Nem voltál neki szimpi, vagy túl idős vagy (vagy ismerős voltál neki valahonnan) ezért nem engedett be.
Ennyi.
Az már más kérdés, hogy ilyenkor van egy korrektebb és gerincesebb befejezés is, nevezetesen mikor rácsörögsz a kapukódért, akkor azt mondja, hogy ne haragudj, de "......." és itt hazudik valamit. Ilyenkor legalább nem állsz ott hosszú ideig, mint egy palira vett idióta és nem próbálsz percenként újra és újra rácsörögni.
Az ilyennek én nem adnék még egy esélyt, de még magának a helyszínnek sem legyen ott bármilyen más lány!