Sziasztok!
Böszörményi környékén megbízható lányt tudtok ajánlani aki péntek este is elérhető?
Válaszokat előre is köszönöm szépen.
Sziasztok!
Böszörményi környékén megbízható lányt tudtok ajánlani aki péntek este is elérhető?
Válaszokat előre is köszönöm szépen.
Hello engem érdekel a több férfi egy nő felállás.
Patrik7 · Tag · Üdv
Mondom mit kel tudni a Kitti25-röl.
Helyszín a Malomparktól nem messze,lakás elfogadható.
A hölgy kedves,csinos,fantasztikus eredeti cicik(nem tudtam velük betelni) :P
Az együttlét során aktív,isteni francia,hamar ki is végzett :)
Jó beszélgetöpartner is. Rózsacsokor átlagos.
Szerintem abszolút ajánlott kategória. Tuti megyek még.
Remélem tudtam segíteni a kollégáknak.
Jó hétvégét!
slimjohn · Újonc · Sziasztok!
Csatlakozom az előttem szóló "kollégához". Egy ideje már nézegettem Kitti fotóit, s nagyon tetszett a hölgy. Miután kiderült, hogy a lakás számomra előnyös közelségben van, be is jelentkeztem hozzá. Minden úgy van, ahogy az adatlapján olvasható. Telefonban korrekt módon tájékoztatott. Számomra az ő alkata az ideális. Vékony, csinos és arányos. A cicijei valóban nagyon formásak, méretük ideális, és nagyon finomak, természetesek. Szerintem minden porcikája formás. Figyelmesen, odaadóan kényezetet. Visszajáró leszek, bár a rózsacsokor kicsit pesties, ám a minőséget illik honorálni. Privát megjegyzés: szívesen elfogadnám barátnőnek is.
Laci1981 · Újonc · Sziasztok!
Ma jártam Eszter 29 -nél.
Fél órára neveztem. A képekhez viszonyítva annyi eltérés van hogy most szőke és rövidebb a haja. Nagyon jól néz így ki.
Francia nagyon rendben van aktus is szuper volt. Normális leányzó! Ajánlott kategória!
pöcörő · Kvázi-tag · A fórum debreceni részlegét akár be is lehetne zárni, mert teljesen érvényét vesztette.
Minden érdemi hozzászólás ki van moderálva. (Gondolom ez is ki lesz :-()
A "tudnátok ajánlani..." kezdetű modatok maradnak csak bent, de minden ami érdemi infó, az ki van moderálva.
Tisztelt pöcörö!
Épp Önök szavazták meg, hogy modráljunk sokkal szigorúbban. Ha megnézi, pont a "tudnátok ajánlani..." kezdetű hozzászólásokat moderáljuk a legjobban, mivel ezzel próbál nagyon sok fórumozó rangot szerezni (mármint hogy csak kérdezősködik).
Arról viszont nem mi tehetünk, hogy érdemi vélemény mostanában nem íródott, a tapasztalotokat nem osztják meg egymással
Valóban így van, de nem a moderálás miatt halott a fórum. Azért, mert bármilyen beszámoló, vagy vélemény után csak unlike-ot nyom minden magát okosnak gondoló fórumlakó. Nem ír így senki véleményt, vagy tapasztalatot, majd megfutja mindenki a maga köreit. A sok nagy arcú, mást lehurrogó makk tette ilyenné az egészet.
Lehet nyomni a sok unlike-ot, de akkor is ez van.
Fütyülős · Őstag · Próbálok naprakészen hozni a beszámolókat, de egyedül ez elég nehéz. Főleg, hogy a hirdetők kényük szerint változtatják az adataikat. Ezért nehéz követni az éppen aktuális inkognitójukat. Ezzel kapcsolatosan már megkerestem a szerkesztőséget, de választ még nem kaptam. Remélem a szigorított fórumozás ki fog terjedni a hirdetések feladására is! Mehet modira! ;)
Szombaton meglátogattam Alexa 29-et. 9 körül keresgéltem, de még sokan ki voltak kapcsolva, néhányan pedig nem értek rá. Így bukkantam rá, aki kellemes hangon tájékoztatott és tudott is fogadni 20 perc múlva. Fél ó és a régi csokor. Helyszin a F streeten az autós mc-vel szemben. Pontos navigálás után ajtót nyitott. Csinos, kedves kb 5 évvel több, de ez nem zavart. Korrekt elszámolás és zuhanyzás következett. A helyszin a fürdő normális külső zavar nem volt. Ruha le. Vékony lány formás mellekkel. Ez utóbbi szilikon, de nagyon szép munka. A francia profi volt. A kf is ízlett. Végig úgy éreztem, hogy én vagyok a középpontban. Több pozícióban is kellemes volt. Menet közben kiderült, hogy végig Franciska is van az alapcsomagban, amivel éltem is. Összefoglalva elégedetten távoztam. Nem gondolom, hogy visszajáró leszek, de ez az alkalom kellemes volt.
Szofi39
Helyszín:autósmeki közelsége.
A leányzót kb 1 hete sikerült blokkolnom. A képekhez képest sztem jóval vékonyabb. Aki mellmániás az nekeresse. Megérkezes után megbeszéltük a dolgokat, majd fürcsi szokásos panel semmi gáz. Szoba is teljesen megfelel a kívánalmaknak közepestől kicsit jobban sötétítve. A nyelvtanórát elég jól megtartotta és nem ellenkezett hogyha a kezemmel ide oda kalandozok...sőt még fordította is magát felém. Nyelvleckét én ezúttal nem vettem. Majd jeleztem h nemszeretném torkonlőnni ezért fölszerelt. Pacikáztunk egy tartósat és így is lett végem...
Majd egykis hátmasszi beszélgetés.
Részemről ajánlott. Van még vki vele de nemvolt zavaró...sztem kolléganő nem pedig felvigyázó.
A számvetés utólagos volt.
Lehet hogy nem utoljára voltam nála :)
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Pamela 22 :
Sziasztok, tegnap kedvet kaptam hogy kicsit ellazulajak és ehez egy jó partnert kerestem. És pamela 22 képei indították el a fantáziámat. telefonon keresztül nagyon jó volt kedves aranyos és árban is jó. Így meg látogattam szerintem még személyesen csinosabb mint a képeken;) nagyon jól néz ki, szép lány . Diszkrét , kedves, és a francia nála volt edig a legjobb, nagyon jól is mozog szex közben;) én nalla fogok járni, és mindenkinek csak ajánlani tudom. Mert egy kincs a lany;) nagyon kedvesen fogad! Ő egy igazán igényes ápolt csajszi.
Nem csalódtál,csak ha mást vártál. Ő korrekt és kedves, ha te is az vagy. Telefonban nem ígér mást, csak amit vállal a valóságban is. Sokakkal ellentétben.
Ha pedig ír az ember beszámolót kap egy csomó"dizlájkot"
Fütyülős · Őstag ·
Na, hát erről beszélek! Ez mekkora (öngól) ;)
Ismét visszatért Dina 20 a városunkba ,amit tudni kell róa az az hogy szélhámos ,nagyon nem ajánlott .
Köszi az infót!!!
Nagyon csinos, magas és az arca szép nagyon jó a hozzá állása a dolgokhoz. Én egy sos re ugrottam fel hozzá , amikor ajtót nyitott és megláttam mintt egy top model lett volna . Az árak azok elfogadhatók .
Üdv Mérce
darklord · Újonc · Lejla29 = Ancsa35
Szép estét! Nemrég jártam Heni 22-nél.
Egyeztetés: Telefonon könnyen elértem (bár mostanában nem sikerül hétvégente). Hangja kedves, részletes tájékoztatást kaptam. Fél óra múlva fogadott.
Helyszín: 10 emeletes panel, a lakás tiszta, rendezett. Nem egyedül rendel de nem volt forgalom.
Külső: Teste csinos, bőre selymes, a kora nagyjából stimmelhet. Arca szép mosolygós, de valahogy nem fogott meg.
Action: Forgatókönyv megbeszélése után zuhany, majd vissza a szobába. Meglepően kezdeményező, szobába érve egyből hozzámsimult, csókok sorozatával kerültem az ágyra. Ismerkedés gyanánt csak fél órára neveztem be, a program NFVA. Francia véleményem szerint 5-ös. Foglalkozott a környékkel, megfelelő tempó, ritmus. Változatos technika, de ha azt akarja az ember fia akkor jól irányítható. Megjegyezném még, hogy kitartó. Elég lassan szoktam a csúcsra érni, szóltam is neki, hogy ha elfárad pihenjen nyugodtan, de nem volt kecmec, folytatta végig rendületlenül, le a kalappal.
Összkép: Szép, fiatalos, csinos érti a dolgát. Visszajáró vendég nem leszek, mert úgy érzem hiányzott valami plussz, tudom összeszokni nem lehet fél óra alatt, de szerintem nem volt meg a kémia.
További szép estét! Jöhetnek a dislike-ok -.-