Járam nála néhány éve még a zöld házban. Akkor nagyjából rendben mentek a dolgok. A popó már akkor is kamu volt. Volt viszont v franciska és az ágy alatt egy műanyag vödör erre a célra. Ekkor ment el a kedvem.
Járam nála néhány éve még a zöld házban. Akkor nagyjából rendben mentek a dolgok. A popó már akkor is kamu volt. Volt viszont v franciska és az ágy alatt egy műanyag vödör erre a célra. Ekkor ment el a kedvem.
Sziasztok, tegnap este 8 felé a piac utcán a nagyállomástól sétált vissza két lányka. A foglalkozásuk egyértelmű volt, mert az egyikük meg is szólított hogy "Nem akarsz valamit ?" Sajnos vártam az ügyvédet ezért nem éltem az alkalommal, pedig igencsak jó lett volna. Az egyikük alacsonyabb volt, a másik aki megszólított magasabb és szerintem rendkívül szép arcú és nagyon csinos. Jaj nagyon tetszett, kicsit szerelmes is lettem. Vajon ki lehetett ő ? Jó lenne megtalálni... Segítsetek légyszi.
Régebb óta van ő már ilyen olyan néven, egyszer jártam nála. A két képen ugyanaz a hölgy van, ő van a képeken. Annyi a különbség, hogy az aprós képe a friss és ahogy elnézem "munkahelyi baleset" érhette, legalábbis a duzzadó cicik és a kerekdő pocak erre enged következtetni. Nagyon bevállalós, már túlságosan is ha érted mire célzok.
Sziasztok!
Debrecenben keresek izmos combú, formás kicsit nagyobbacska fenekű igényes, amolyan fitness csajszi feeelinget! Valaki tud segíteni esetleg? :) köszi
Ma volt szerencsém hozzá. 5/5. Ajánlott a hölgy !
Tudom nem szeretjük az ilyen kérdéseket, de optimális lenne, ha útba este valaki és nincs más módja az információszerzésnek, ezért kérdezem, hogy az (ausztóbusz állomás) - Nagyállomás - Faraktár utca vonalon kit találhatok vagy kit keressek? Vagy a toronyházban kik vannak még/most?
Fütyülős · Őstag · Üdv!
Mivel szerkesztőség törölte a búcsúlevelemet - a fene tudja miért - "bosszúból" ;) íme néhány beszámoló! Remélem nem kerül az egész moderálásra, mivel ez lenne a fórum lényege. :)
Akkor kezdjük:
"Tyúkhúsleves":
Nily(20): Korábban megfogadtam, hogy nem megyek hozzá többet, de mégis valami visszahúzott. A helyszín már ismert Füredi street. Itt rendel még Alexa(29) és Barbi(20). A kislány nem változott semmit. Cserfes, "nagypofájú" kis csitri. Higiénia 10/10, diszkréció 10/8, action 10/8 test 10/9. *r/érték arány még mindíg a legjobb a városban. Feltétlenül ajánlott a "kategória" kedvelőinek.
Zolya: Hol rendel, hol nem. Én tudom az okát. Szoboszlói street. Az egyik kedvencem. Intelligens csaj, feszes test, azt kapod amit a képeken látsz. Nincs nyafi, kifogás...stb. Higiénia 10/10, diszkréció 10/10, action 10/9 test 10/9. *r/érték arány megfelelő a városban. Ajánlott a "kategória" kedvelőinek.
Itt van még Nóra(24), aki megkért, hogy ne írjak róla, de annyit azért hogy nekem ő 10/9,5. Kemény csaj, ne kötekedj vele, mert megbánod! ;)
Vivi(19): Szinte nonstop a "roma'ntikus hölgy". Szechenyi street, parkolás f*zetős. Diszkréció 10/5, higiénia 10/6, action 10/10, test 10/10. Nekem bejött, de a helyszín, és a tisztálkodási lehetőségek lehúzzák az összképet. Egy másik helyen, mindíg "üdén" sokkal jobb lenne az egész. szinte mindent vállal a józan ész határain belül. Nincs nyafi, közepesen fadarab effektus.
Anita Bellini: Hozza a tőle elvárt formát. Nincs nyafi, kedves, aranyos kislány. Viszont megnőttek az extrák számai, és vele együtt az***moderálva***. A korábban általam róla írt beszámolót továbbra is fenntartom. Igazi profi, nymfomán csaj.
Fekete leves:
Eysan(20): A kezdetekkor az egyik legjobb roma'ntikus lány volt a városban, de általam ismert okok miatt "szétesett a hölgyike. Szolgáltatásból lehúzás lett. Ígérgetés, nem teljesített extrák övezik mára . Korábban írtam róla beszámolót amikor Kitti(19) néven hirdetett. Azt el lehet felejteni.. :/
Beka(24): Korábban róla is írtam, de már nem tudom milyen néven volt akkor fent. *r/érték arány abszolút nem valós. Fojton változtatja a székhelyét, és ügynökösdi is bejátszik nála. Talán valamelyik Tiffani-val rendel, de ezt nem tudom megerősíteni. Test 10/8, action 10/4, higiénia 10/9, diszkréció 10/9, helyszín 10/3. Részemről nem ajánlott.
Crystal(24): Nem volt szerencsém hozzá, mert a telefonba elvette a kedvemet a randitól. Állítása szerint ő annyira jó, hogy megéri az *rát. Ezt erősen kétlem, mivel vérprofik sincsenek ennyire elszállva....
Rita vagy Ryta: Szintén "játékos". A telefonba bemondottak alapján ő is átlépett egy magasabb "szintre", és szinte elérhetetlen munkaidejében. A régi beszámolóm így róla elavult, kérem frissíteni. ;)
Konklúzió:
Sok lányt hívtam még az elmúlt időszakban, de vagy egész nap nem elérhető, vagy visszacsörgött, vagy valami elképesztően teátrális dolgot mondott a telefonba....stb. Sok a kamuhirdetés még mindíg, és a kamu információ a telefonos egyeztetéskor. Sok a "új lány vagyok a városotokban" vagy "még teljesen kezdő lány várja..." című produkció, amikbe sajnos még mindíg sokan belesétálnak. Ezért lenne szükség egy átlátható, objektív fórumra, és értékelő rendszerre.Talán így mindeki megtalálná a kedvére való "társat".
Köszönöm, és sajnálom, ha hosszú voltam! ;) Szép napot!
kanossrác · Lelkes újonc · Üdv! Egy újabb akciómat osztom meg veletek!
Ő pedig nem más volt mint Hanna26 nevű lány.
A képeken szerintem valóban ő van.
Belépve a lakásba egy szép lány fehérneműben nyitott ajtót. Bár már akkor láttam rajta hogy nem a munka öröme motiválja.
Mivel észrevettem ezt úgy gondoltam jobb ha csak egy félidőre nevezek be, és jól is tettem úgy gondolom.
Azok a szép nagy eredeti cicik azok gyönyörűek meg én amúgy is mellpárti vagyok.
Magáról a lényegről annyit hogy a pitonom csak épp hogy kóstolgatta de így is majdnem idő előtt elmentem mert tele voltam.
Ezt hogy megelőzzem szóltam hogy én is szeretném megkóstolni az amúgy fincsi ápolt "nyamnyamját".
Csak 2 pozitúra után nem bírtam tovább és a csúcson abba kellett hagyni mert ugye kijött aminek ki kellett.
Kár hogy smacit nem vállal meg igencsak passzív. Sajnos a munka szeretete az abszolút hiányzik nála.
De egyébként nincs lehúzás, korrekt.
Azoknak ajánlom akik egy ürítésre vágynak, de akik egy mindenre kiterjedő komplett szeretkezésre vágynak azoknak nem ajánlom.
De mivel én töbnyire az utóbbira tartok igény, én vissza nem fogok menni. Pedig tetszik a csaj. Elfogadnám csajomnak.
Hali
Volt anno az az iszonyat nagymellű Kitty 38. A tóciban volt fellelhető régebben. Vele mivan? Látom, hogy néha mintha az ország máik végén lenne 1-2 napra. Vándorművész lett?
***moderálva*** szerint Debiben van.
Fütyülős · Őstag ·
A képeit megnézve meg se fordult volna a fejemben felkeresni. Látszik rajta az évek óta elsajátított technika profi módon művelése. Hogy a Gróf-ot idézzem. "Csak a nézését..." elég volt...
üdv. tudja valaki hogy lehet nagyítani a képeket??
A ***moderálva***fent van. Elvileg most debrecenben praktizál.
Igen Köszi Láttam. Már sikerült is beszélni vele!
Nándi · Őstag · Észrevételedre reagáltak!! Átkeresztelkedett.
Sziasztok.
Apróhirdetésben van Vanesza 22 valaki valamit tud róla?
A fényképei elég különböző ek... :/
haban · Tag · Négyes fotóján feltűnően látható hosszú torzsú, későn borotvált intim része, ami viszont igencsak zavaró lehet KF-nél. Talán ha meghagyná természetes formába kuriózum lehetne, van rá igény, több ilyen hirdető is van, melyek közül a legszebb természetes intim résszel rendelkező Julia42.
Senki? Beszámolókban nem találtam említve a környéken, akiknél eddig érdeklődtem, nem talált, ez ennyire kieső rész lenne? Tényleg jól jönne, ha súgna kicsit valaki.
Sziasztok érdeklődnék hogy a Kassain illetve a víztorony környékén ki vannak és kiket érdemes meglátogatni .
Nándi · Őstag · Ne legyél már ennyire a kötöttpályás közlekedésnél leragadva! A faraktártól már csak pár száz méter a Víztorony és azon a környéken "hemzsegés" van!