Szerintem nem az...
Szerintem nem az...
Szerintem minden csaj többé-kevésbé olvassa a fórumot, és az értelmes lányok ezek alapján még esetenként módosítják is a vendégfogadást.
(Pl. mostanában gyakran találkozok ventilátorral a szobában, érkezés után megkínálnak egy hűtött üdítővel, szexis ruciba öltöznek...stb)
Már csak ezért is hasznos elmondani a jó és rossz tapasztalatokat.
Más..
Barbinál még korábban jártam, de nekem is jó emlékeim vannak vele kapcsolatban. Akkor egy kicsit teltebb volt az általam optimálisnak tartottnál, de egyáltalán nem volt problémás a dolog.
(És őszintén bevallva, mi férfiak sem vagyunk tökéletesek!) A hozzáállása pedig számomra rendben volt, nem éreztem passzivítást vagy fásultságot.
Amúgy ebből a szempontból szerencsém van, mert egy-két esettől eltekintve nekem mindíg sikerült a közös "hullámhosszt" megtalálni a meglátogatott hölgyekkel, szóval nekem ritka
a negatív tapasztalat.
(remélem ez a jövőben is így marad!)
"Jó látsz". Ha kinyitod a szemed, a fotók retusmentesen elárulnak mindent.
Nos, én újfent meglátogattam és megint jól éreztem magam :) és fehérnemű-combfix-harisnyatartó-magassarkú kombóban fogadott! Igaz, hogy mire lezuhanyoztam a melltartó eltűnt, de a többi maradt. Még arra is rákérdezdett, hogy a cipő maradhat-e. Szóval Barbi vagy olvassa a fórumot és teljesíti vágyainkat, vagy egyszerűn aki már harmadik alkalommal jár nála az ilyen fogadtatásban részesül :P
Az igen... én voltam a harmadik akinek furcsa volt a beszámoló, és én lettem egyedül kiemelve, milyen megtisztelő :P Köszönöm az invitálást de én inkább nem bízom az effajta ajánlásokban!
lol
Sziasztok.
Ha már így feldobtátok a témát, meg kellett, hogy látogassam a Tamara nevű csajt.
Csak, hogy személyes tapasztalatokat írjak.
Egyet kell, hogy értsek az Nsf nevű Makktárssal. A lány tényleg jó, a feneke ütős, és a bőre is szép, illatos.
Velem kedves volt, az akcióban odatette magát.
Én személy szerint meg voltam vele elégedve.
Nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek.
Szerintem Alvin menj el hozzá, teszteld le, és írd meg ide a személyes tapasztalaidat. Ne feltétlenül a helyesírási hibákra adj.
Attól még szerintem lehet valós egy beszámoló, hogy van benne helyesírási hiba. Nem biztos, hogy mindenki tanár, orvos meg ügyvéd... :D
Jaa, és köszönöm Nsf, hogy felhívtad a figyelmemet a lányra.
Így legalább Tamarára esett a választásom.
Nem bántam meg.
Szerintem leginkább a helyesírásoddal árultál el mindent...
hortobágy kokeró sztrít.a nagy pusztáról.
Le is scanneltem most a versenyzőt.Hihetetlenek azért a csajok. Aliz rövid i-vel, és van Alíz hosszú i-vel. Leti egy t-vel, Letti két t-vel, és nyíregyházán Letty y-al....... Ebbe már bele lehet zavarodni :P :P
Kitty 23 nál volt már valaki?
Tényleg rokkó? Valaki írja meg az igazat....Mert tudjátok, nem mindegy, hogy kubai vagy hogy kabai.
HOI!
Az egyik kis kedvencemről nagyon kevesen írtok, vagy azért mert nem ismeritek, vagy azért mert dugdossátok mint a lopott bringát. Az ő neve ALÍZ. Részemről az egyik legjobb szolgáltató minden téren. Nem tudom, hogy engem kivételesen kezel-e vagy amiket én kapok azt mindenki megkapja, mert ***moderálva***és tartalmakról nem nagyon szoktunk beszélni. Ha hívom akkor rendszerint tud fogadni, max egy fél órás csúszással. ***moderálva*** de igazából ha jól tudom ez az akció végéig kitart. Nálam ebben KF, NF és a csók is belefér, sőt ha igazán lazulásra vágyom akkor egy kis masszázs is. Anno első ízben még a behajtós kajálós környékén rendelt, de a régi társakat elhagyva külön utakon próbálkozik. Bővebb beszámolót nem írnék ( persze közkivánatra az is megsehet ) de az értékelésem leadom:
Helyszín : kíváló ( tényleg frankó, abszolút ad a lakás megjelenésére is )
Parkolás : kiváló ( ház előtt szinte, no pay )
Fogadás, kiegészítők : kiváló ( bár ez lehet csak a visszatérőknek dukál---ezt nem tudom )
Alak : jó ( nekem picit alacsony ) cicik : kiváló ( az egyik legjobb a városban ----bocs a másik is )
Műsor : jó - kiváló
***moderálva***
Összesítve : kimondottan ajánlott kategória a részemről
Köszöntem a figyelmet!
Na meg az egész mondat :
"Az akcioról annyit,hogy fogok még hozzá menni és evvel mindent elárultam szerintem és ***moderálva***."
Az akcióról egy film jut eszem: "Fogd a pénzt és fuss"
Fogok hozzá menni-ről meg : "Sok pénznél jobb a több "
És ezekkel a dolgokkal tényleg mindent elárultál :)
Jó látok? Dorka megfiatalodott 4 évet (a múltkori hirdetéshez képest) és normál testalkatra fogyott vissza... Úgy legyen...
miért nem kérdezted cigányul?perfekt keni a madzsart
Jól olvasol a sorok között!
A napokban ismét próbáratettem Adélt akinél rég jártam a Deréken, mostmár aTommas Mannon rendel te jó ég mikor odaértem nagynehezen, megtudtam a cimet,és mikor szembesültem azzal a ténnyel,hogy a 40 fokba a negyedik emeletre kell felkapaszkodnom lift nélkül!!!!!!!-kissé lehangolódtam.Bejutottam a rendelőbe és pohár vizért esedztem,nem is a csaj érdekelt hanem,hogy kapjak inni,mire feleszméltem jöttem rá,hogy a 40 fokban ő is össze aszlott 35 évesről 45 évesre!!Egy zuhanyra már befizettem ,mert hogy is indulhatam volna kíizzadva tovább,hamár ott voltam nekiláttam a hölgyeménynek,bár ne tetem volna!!!!!-ismét kihívás tárult elém,egy igazi kalandpark,birkózás egy fadarabbal. Aki szereti a kíhivást hát rajta én tuti a környéket is elkerülöm.Egy rámálom volt .
Az utolsó szó üt :D
Ez elég érdekes egy hsz. vagy csak nekem sántít.... :D