Üdv.
A minap meglátogattam Krisztina 32-t mert eddig csak pozitív beszámoló volt itt róla. Nos hát én elég vegyes élményekkel távoztam tőle. Egyeztetés parkolás majd bejutás egyszerü, park. nem fizetős. Kedves mosolygós hölgy fogadott szexi kis ruciban és egyedül volt a lakásban. Zuhany opcionális nem kötelező ami kicsit fura is, de azért igénybe vettem mégiscsak meleg van és jobb úgy. Kellemes simogatással és csókkal inditott, majd hamar elindult lefelé, de már az első pillanatban kellemetlenséget okozott mert nem tudom miért de a zacsit valamiféle stresszlabdának nézte, olyan hevesen kezdte gyurmázni hogy az már csöppet sem volt izgató hanem inkább kellemetlen, és többyször is szólnom kellett hogy óvatosabban csinálja. Lovagló pózban vágtunk bele, amit nagyon hevesen vadul csinált, ez egész jó volt, utána hátulról próbáltam be, de váratlanul hátranyúlt és megint úgy rámarkolt a zacsira hogy el is húzódtam tőle, hanyatt fektettem, mondom így nem fér hozzá a zacsihoz:) és igy folytattuk, ekkor is nagyon aktivan mozgott és nyögött, élvezetes volt a szex vele. Összességében a szex jó de a gyurmázás elég lehangoló, még a távozásom után is olyan volt mintha tökönvertek volna:( Valaki írta korábban hogy a cici kiváló - hát szerintem max átlag mert a gravitáció miatt a bimbók lefelé néznek és nem előre, szóval a kiválótól messze áll. A teste szép formás , kellemes bőr, és jó hozzáállás, egyedüli negativum csak ez a vad bánásmód a zacsival, emiatt nem is leszek visszajáró, szerintem a 30as korosztályban vannak tőle jobb csajok.