Tisztelt üzemeltető illetve fórum társak figyelem: Ketrinke20 Debrecenből és Nikol18 Sopronból total egyezés! Véleményt nem mondok, de mindenképpen elgondolkodtató......
Tisztelt üzemeltető illetve fórum társak figyelem: Ketrinke20 Debrecenből és Nikol18 Sopronból total egyezés! Véleményt nem mondok, de mindenképpen elgondolkodtató......
haban · Tag · Elmúlt három évben több Virág nevű szolgáltató volt Debrecenbe. Virág (18) -ból kettő is volt, és volt még Virág(19) Virág(21) Virág(22) hirdető.
Melyikre gondoltál?
Helló !
Tócoskerti Virágra gondolok.Virág 18 néven volt és az Adriennel volt együtt és ő mondta Augusztus végén jön vissza a Virág.
Voltam a kis vörös sziszikénél sok rosszat olvastam róla én nem tapasztaltam velem korrekt volt lakás tiszta átlagos. Visszajáró leszek
Helló Mindenkinek!
Egy kis info.. Visszatért a kis Maya,Vivien 24 néven. Vidám kis laza csajszi,és arcra is szép,nála azt kapja az emberfia amit a képeken lát, ez megkönnyiti a döntést.... igy nincs meglepi.
Mostmár tudom honnan volt ismerős :D
Sziasztok!Egy kis segítséget szeretnék kérni hogy kit lenne érdemes meglátogatni!Várom privátban hogy kit ajánlanátok és hogy kinek milyen tapasztalata van!Előre is köszönöm! :)
haban · Tag · Betti(40) ről tapasztalatom.
Orsi(24) hirdetővel egyeztettem időpontot, toronyházba fogadott volna, de a megbeszélt időpontba nem volt elérhető társa Betti(40) vette fel a telefont. Mivel idő hiányába nemvolt lehetőségem másik szolgáltatót keresni elfogadtam Betti(40) ajánlatát.
Rózsacsokor átlag és az alapba szinte minden benne volt. Rózsa csokor átadását követően csókot nem vállalta be. Kedves, szolgálat kész volt, nyafogás nélkül csinálta amit kértem, szolgáltatás jó, élvezi amit csinál. Ha nem zavar hogy elől hiányzott egy foga, MILF kategóriában ajánlott.
Nem mondtam le Orsi(24) ről sem és mikor sikerült meglátogatnom, már nem a toronyházba voltak hanem a böszörményi úton. Úgy emlékszem még akkor társuk Hanna(26) volt. Csókot ő sem vállalta be, de ajánlott szolgáltató.
Ugyan abban a lakásba pár emelettel feljebb szintén rendel két gyöngyszem.
haban · Tag · Kérésednek megfelelően a fiatal korosztályból megy az ajánlás.
smogtest · Újonc · Sziasztok, egy gyors beszámolót írnék az fiatalabb új lányokról hogy mit tapasztaltam....
fruzsi22, fruzsi22, lilike21, nora20, sopronba is irta valaki fruzsi22, na ők 5en egy és ugyan az, ja és a barbi20 meg jázmin 21 is ő tehát 7 az egyben...
Kassain található meg benzinkúton kint áll is, barátnője is hagyuk, agyhalottak, telefonon zaklatnak hogy nem megy a bolt és nincs e kedvem menni? pfff....
Köszi hogy elolvastátok
Sziasztok. Két dolog érdekelne engem. Korosztálytól függetlenül, a nagy mellűek kategóriában vannak olyanok akiknek természetes és szép mellei vannak, vagy csak a nagyon gravitált verzió létezik? :) Valamint volt régebben egy néger lány, Leona néven, ő végleg abba hagyta? Esetleg más néger lányt tud valaki? Réti néger nem érdekel. :D
Fütyülős · Őstag · Nekem nem tetszik az új dizájn, de ízlések és pofonok. Például 2-szer szerepel a "kedvenceim" menüpont a Saját menü és a Hirdetések fül alatt is van egy. Illetve továbbra is hiányolom a "kerülendő" saját jelölős opciót. Szerintem a hírdetők adatlapját így nehezebb áttekinteni, mint a régi formában. Személy szerint én szeretném, ha lehetne váltani a régi nézetre. Köszönöm!
Sziasztok! Jázmin 21 (Debrecen) Van valami infótok?
pöcörő · Kvázi-tag · Osztom a véleményed.
Kinézetre sokkal jobb és modernebb, de mindez a kezelhetőség oltárán vérzett el.
Nekem a régi felület sokkal átláthatóbb volt és gördülékenyebben tudtam kezelni.
Beleszólásunk nincs így a jövőben ezt kell majd megszokni, de ennek ellenére nekem kicsit savanyú a szájízem a fejlesztéssel kapcsolatban.
Szerintem necsak priviben legyen ez olvasható, tudjon róla mindenki, ez a közérdek.
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani egy lányt aki vállal popót de nem csak telefonban hanem szeméjesen is?Anita Bellinin kivül mert őt képtelenség elérni telefonon.
pöcörő · Kvázi-tag · SHANNEL(21):
Mint ahogy sajnos lenni szokott, a képekhez képest a valóság kicsit plusszosabb. Vagy nem róla készültek, vagy nagyon régen.
Fehérnemű/magassarkú kombinációban fogadott.
Igazából jó néhány kilóval több, mint amit a fotó sejtet, illetve a feneke jóval-jóval nagyobb. Hatalmas, de kerek illetve a túlsúly miatt szerintem a cicik még jobbak, mint a képeken.
Arca nagyon markáns és erősen látszik rajta a vérvonal...
Zuhi után egy közepes franciát kaptam, a Technikája alapvetően jó, de nagyon lassan csinálja. Kértem, hogy gyorsítson, amit néhány másodpercig meg is tett, de visszalassított.
A "nagy kufferbe jól lehet pakolni" elvet figyelembe véve egy doggy-t kértem, de ezt is csak közepesre értékelném. A farkam csak kb. félig tudtam benyomni a feneke miatt és mivel elég tág volt a nyílás, így különösebben ezt sem élveztem. Az ezt követő misszionárius már hozta a várt formát és profi módon hozzám is mozgott, így teljes mértékben fel tudtam közben oldódni, amit egy franciával zárt, ami azúttal már teljesen rendben volt. Talán ekkorra melegedett bele?
*** moderálva ***. Ennek ellenére, ha a képnek megfelelő hölgyet kaptam volna, akkor megfelelőnek ítélném, de így számomra csak egy egyszeri próbálkozás maradt.
Abszolút egyetértek. Változtatás a változtatás kedvéért, mert ugye a "megújulás"... A honlap most nehezebben átlátható, többet kell klikkelni sok funkció eléréséhez, mint régen - időigényesebb és nehézkesebb használni.
degye75 · Lelkes újonc · Sziasztok!
Dorka(37)-nél tiszteletét tette valaki mostanában?
Ha igen, mi volt a tapasztalat?
Köszönöm!
Most akkor hol van a kereső ahol a korábbi beszámolôkból lehet mazsolázni, felkészülni??????