Szofi egy kedves, figyelmes hölgy. Igényes lakás és fürdőszoba. A képei kicsit popsira mennek, de valójában vékony. Csók és kényeztetés alap, nem sürget. Igaz én régebben voltam nála, de szerintem ajánlott.
Szofi egy kedves, figyelmes hölgy. Igényes lakás és fürdőszoba. A képei kicsit popsira mennek, de valójában vékony. Csók és kényeztetés alap, nem sürget. Igaz én régebben voltam nála, de szerintem ajánlott.
Niki30 mellei nem nagyok, viszont nagyon szépek. Ő maga is csinos, hozzáállásból is 5-ös. Szerintem.
Szia!
Arcra milyen?
pöcörő · Kvázi-tag · Panna(51) melle már nagy neked? Mert neki alapvetően korához képest kifejezetten csinos, egyáltalán nem gravitáló, normál méretű mellei vannak.
Adj a hirdetési korához még 10 évet .
Voltam nála a múlt héten , valóban a popsija az nagyon csini , a franciát is jól beszéli, de olyan legyünk utánna és hozzál a búsba fellinggel maradtam .
Visszatérve a kérdésedre a feneke az vonzóbb,mint az *rca.
Én nem éreztem húzzál el hozzáállást, sőt szerintem időn túl beszélgettünk, vizet kaptam. Mindenki más.
4x voltam Szofinál, a leírtak ellenkezőjéről tudok beszámolni!
Nagyon vékony, karcsú, szexi milf, kicsi, de irtózatosan aranyos cicikékkel. Puncija szintén csinos, lábai vékonyak és hosszúak, a bőre szolizott, finom ízű/illatú. A popsija pedig valóban zseniális, fiatal tiniknél lehet ilyen tökéleteset látni.
Arca is dögös, karakteresen vonzó - nem kell piszeorrot, meg babapofit fantáziálni, helyette van egy magabiztos, érett nő, szexi arccal.
Az pedig nonszensz, hogy a valós kora "hirdetés+10"...
Engem sohasem sürgetett, soha nem tessékelt ki, az "untatsz, legyünk túl rajta" hozzáállást sem tapasztaltam még. Nyilván rengeteg múlik azon, hogy állsz Hozzá, ergo ha normális, kedves vagy, minimális esélye van a csalódásnak. Ezidáig mindent megcsinált, amit kértem, ráadásul magas színvonalon! Simán felveszi a versenyt a budapesti szolgáltatókkal - saját élményeim alapján (igaz, a fővárosban régen jártam).
Nálam nagyon ajánlott, hajrá!
Sinclair · Tag ·
koszi szepen,hamarosan en is irok rola beszamolot!
Pontosan ezt írtam én is, hogy ahogyan mi hozzáálunk, azt várhatjuk tőle. Egyébként ez minden hirdetőnél sokat számít, emberként kell bánni velük. A +10év nem fedi a valóságot.
Pontosan, sok hölgynél igaz ez, hogy amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten. Persze akad akinek a kezét is megkérhetnéd akkor is fa**skó maradna. De szerencsére az olyanoknak nincs itt jó híre.
kispe · Lelkes újonc ·
Egy próbát mindenképp megér, nekem speciel bejött.
Fütyülős · Őstag · Hali emberek!
A Bella(21) és a Jázmin(21) hölgyak messzire kerülendők! Még akkor is ha tovább változtatják az adataikat! :)
Remélem nem kerül modira, mert ez hasznos lehet a kollégáknak!
Pá!
Ok. Köszi hogy szóltál.
Jázmin(21) vagy Jazmin(21)? Van mindkettő jelen pillanatban. Ráadásul két különböző hirdetésnek tűnik, 2 különböző telefonszámmal. Nem az ékezet nélkülire gondoltál véletlenül?
Sziszikee 24 rol van valakinek tapasztalata?
Fütyülős · Őstag · De, bocsi. A másik Jázmint nem láttam. Szóval Jazmin(21) "a" betűvel!
Kicsi cicis szük puncis lanyt keresek kit tudnatok ajalani ?
MASSZÁZS
- Andi 33 nagyon jó választás erős, szakképzet masszázst ad, meglehet vele beszélni mit kérsz. levezetése viszont közepes. AJÁNLOM - kár, hogy valamiért letiltott-
- Viki 29 erős változatos s mindent átmozgat rajtad, néha unott kedvtelen s ez a levezetésnél is jelentkezik, pedig mikor még keményen nyomta az ipart, sokunk örömére a legjobb szolgáltató volt, ó az a hang, test stb
Inka Elég erős már szakszerű kellemes nagyon jó befejezéssel.
-Franciska Vele is lehet beszélni s megpróbál helyt állni, na de az a kemény test, hát fiuk abba beletörik az ember ujja.
-Elvirát akkor ismered profi és a legjobb befejezés is nála van ő tényleg nemcsak úgy veri, legyen már kint alapon, bár most nem hirdet ahogy írtad.
Többiek inkább csak a rózsáért masszázsnak több kevesebb sikerrel nem őket keresed.
De ha tényleg szakszerű kezeléskel akkor hallgass Golekonra.
Sziasztok!
Ki tud olyan lányt ajánlani, aki igényes, nagyon szép fenekű, 110%-osan odaadó, értelmes nő? Sajnos az utolsó alkalommal egy elég nagy csalódásban volt részem mind szellemileg, mint kinézetet tekintve.
Anikó masszázs néven hirdető hölgynél volt valaki ?