Sziasztok! Tudtok esetleg vmit Ryta nevű masszőz hölgyről, aki Berettyóújfaluba távozott? Esetleg elérhető e még? Elérhetőség? Köszönöm!
Sziasztok! Tudtok esetleg vmit Ryta nevű masszőz hölgyről, aki Berettyóújfaluba távozott? Esetleg elérhető e még? Elérhetőség? Köszönöm!
Sziasztok!
Látom fent van az oldalon Anita Berlusconi!
Segítsetek már nekem, hogy valóban az a hölgyemény lenne akinek oly sok jó felnőtt filmje van!?
Köszi a segítséget!
Fütyülős · Őstag · Az igen! Nem kapkodtad el a választ az már biztos! ;)
Igen!Ő az!Megéri meglátogatni!
Udv
gianni4-nek írtam de a lényeg ugyanaz!
Ha csúszkamasszázst szeretnél próbálld Niki 30-at tuti csalódásmentes nagyon exklúzív környezetben!
Köszönöm az infót! Látom volt egy kis negatív tapasztalat! Azért elérhetőséget vagy hogy hol hirdet el tudnád küldeni privátban akár. Köszi
Szép napot!
Úgy érzem megint irni kell, hátha mások is kedvet kapnak mert a forumon az utobbi időben egyre kevesebb a beszámoló, egyre több a meddő vita. (tisztelet a kivételeknek).
Anett38: A vénkertben fogadott. A képen ő van de nyilván az előnyös beállításokat használja,de vállalható, kora kb. stimmel. Masszázst vállal, én az erotikusabb fajtát kértem, ez elég szubjektív ki hogy szereti, én elégedetten távoztam, de azért visszajárós nem leszek.
zoé, polly, izabella? (20-21) meg még van pár néven fenn talán?: boat str, jamesbond bejutás. A lány nekem arcra annyira nem jött be, a teste ok, a lakás, azt inkább hagyjuk. Nem is igazán akartam maradni, de végülis nem bántam meg. Ha a kellemetlen tényezőkön túlteszi magát az ember igazából polly egy nagyon lelkes lány mindent megycsinál, ha ügyes vagy még ő is élvezi, maga a szex része igazából átlagon felüli, csak a környezet méltatlan.
alíz18: h2o tower, bogi30-al rendel. A képek akár róla is készülhettek (egyszer+ sok ITmunka) de a valóság sokkal vidékiesebb, ott is gömbölyű is lóg ahol a képeken nem.
Maga a lány próbál kedves lenni, a francia technika is jó, igazából lehet akkor is kipóbáltam ha retusálatlan képekkel hirdet csak akkor nem egy toppmodelre készülök.
Bogi30: róla már irtam, meg sokan mások is, még mindig ajánlott.
Szilvi az apróbol (26): Már voltam nála, most megint belefutottam, igazából mindent megcsinált alap rózsáért de ikább olyan robotos, a lakás nem jó, a hölgy se annyira, a gyerekruhák és a távozó férj látványa akivel összefutsz az ajtóban nem hozta meg nagyon a hangulatot.
A pami tényleg szereti .. vadul is. Voltam nála tobbször. Most hova lett.?? Tud valaki infót? Szeretném meglatogatnj. Köszi...
IceMan73 · Újonc · Pollynál én is jártam kb 1 hónapja, nekem nem tudta hozni az általad említett formát.
pöcörő · Kvázi-tag · Egy kis mature körkép az utóbbi időszakból:
CHRISTINA(37): Tantra masszázst hírdet, meg kanadai származást, de ezekben szerintem kevés az igazság tartalom. "Kicsit alternatív a technikám" - írja, ami nekem úgy jött le, hogy kicsit semmilyen volt. Az igazi tantrától messze áll (vagy én vagyok nagyon eltájolva), de nem is gagyi a munkája. Én egy kellemes erotikus kényeztetésnek nevezném és így reklámoznám, akkor talán nem lenne annyira elrugaszkodva a valóságtól a hírdetés.
Félmeztelenül átgyúr, majd mellel is kényeztet, a végén ilyen-olyan befejezés kérhető. Ha nem tévedek akkor óvszeres francia a max, de ezzel én nem éltem.
A masszázs rész számomra csalódás, az erotikus rész viszont kellemes, azt jól csinálja.
PANNA(51): A volt Domus környéke, a kéró nem túl komfortos, de erre a célra megfelel. A hölgy a helyi viszonlathoz képest több szál rózsát kér mint kortársai, ezért beneveztem, mert gondoltam valami különleges élményben lesz részem.
Ez elmaradt. Egy teljesen átlagos látogatás lett belőle. Megcsinált mindent amit akartam, nem nyafogott semmiért, a teste is teljesen rendben van, nincs rajta felesleg és a bőre is kifejezetten sima, amin meg is lepődtem - természetesen a korosztályához képest, ne egy 20 évessel hasonlítsuk össze. Pláne úgy, hogy kb. 8 évet még megszavaznék neki a megadott korhoz képest. Visszajárósa nem leszek, de igazán nem volt vele semmi gond.
LIZI(43): Amikor én voltam, akkor a b*sz*rm*nyi utca ismert részén fogadott. A fotókhoz képest van rajta egy kis plusz (ideje lenne frissíteni a képeket), de nem gáz. A szememben ő egy igazi MILF a szó jó értelmében. Egy olyan húsos, vanrajtamitfogni háziasszony...és ezt egyáltalán nem bántásként írom, inkább pozitívumként. Nála a megadott kor szerintem akár kb. stimmelhet is, de ha nem akkor sincs nagy különbség.
VICTORIA(37): Kora kb. +8/10 év, de egyébként nem gáz. Korához képest jól tartja magát, de természetesen itt sem 20 éves feszes bőrű cicababára kell számítani. Elmondása szerint már legalább 10 éve csinálja, így volt ideje fejlődni. Nála fordultam meg a legtöbbször az utóbbi időben. Gondolkodtam már rajta sokat, hogy miért, de őszintén nem tudom a választ. :-) Talán tud valami olyat, ami tudat alatt megfog vagy egyszerűen csak mindig ő ér rá, amikor más nem? Vagy talán jó helyen rendel? Nem tudom. Ha össze kellene foglalni, akkor azt mondom hogy egy erős közepes/jó masszázst kaphat itt az ember, illetve különféle befejezéseket. Ezek között vannak olyan dolgok, amiket kifejezetten jól csinál, illetve van olyan is, amit én már nem is erőltetek, mert nekem nem jön be. Volt olyan, hogy látszott rajta, hogy semmi kedve már a masszázshoz és szívesebben beszélgetne, amit meg is tett - ergo eldumálta az idő felét, ami a végén az elszámolásnál nem jelentkezett. Nem a pénzt sajnálom - mert az erre volt szánva - hanem azt, hogy duma otthon is van, de masszázs az nincs. :-) Egyébként szerintem más téren nincs vele baj, magamat ismerve még fogok menni hozzá.
KINCSŐ(73): leánykori nevén NANA vagy DIDO. Itt a megadott kor szerintem túlzás, inkább ő is csak poénnak szánhatta. Érzésem szerint 6-ossal kezdődik a valóság. De egyébként nincs jelentősége. Sokan szapulják és anno én is jöttem el úgy tőle, hogy ide többet vissza nem jövök, de meg kell mondanom az utóbbi néhány látogatásom olyan volt, hogy mindig feltöltődve távoztam.
Korának megfelelő test, amivel szerintem kifejezetten jól bánik. A vad szexre nagyon jól reagál és kellőképpen alpári a stílusa is hozzá. Teljesen lázba tud hozni ahogy közben beszél velem és testileg is odateszi magát.
Nála csak egész óra van és nincs is kapkodás, ennek ellenére mindig sikerül kétszer elmennem. Laza beszélgetés közben, szeretem a fanyar humorát és a szókimondó stílusát.
Aki el tudja viselni a stílusát és szereti a MILF-eket illetve a vadulást, az megtalálhatja itt a számítását. A lágy, csendes misszionárius pózt kedvelők szerintem kerüljék.
ANETT(38): Az autós meki környéke. Az akció szoba szerintem túl szűk és túl meleg. A hölgy kora véleményem szerint minimum 4-essel kezdődik, de annak is inkább a hátsó variációi. A képek nagyon csalókák, üzenem neki, hogy érdemes lenne frissíteni! Mindig tesz fel újakat, de azok nem mostanában készültek. A valóságnak megfelelő fotókkal sem lenne kevesebb vendége, de egészen biztosan kevesebb csalódott férfi lenne. Aki az ilyen korosztályt kedveli, annak nem számít, ha van itt-ott egy kis felesleg vagy fognivaló, de annál inkább kiábrándító, ha valakinek a fotó alapján vannak elvárásai és a valóság egészen más.
A hölgy a képekhez képest teltebb és idősebb is, de szerintem simán vállalható.
A masszázst kézzel és mellel is műveli, ami szerintem összességében a korábban felsorolt hölgyekhez képest a legjobb. Aki jó gyógymasszázsra vágyik ne ide menjen, de erotikus téren teljesen rendben van, nem nagyon lehet fogást találni rajta. A műszerrel pont akkor foglalkozik és pont úgy, akkor és amikor kell. Az érintései érzékiek, figyeli a reakciókat. Nálam 5-öst kapott erre. A francia is az ízlésemnek való. Más nem tudom van-e, mert én nem szoktam sokáig bírni eme "kínzásfajtát". Régebben hírdetett külön szexet is, nem tudom ez van-e még, de igazság szerint nem is nagyon érdekel, amíg így lekezel mellel/kézzel/szájjal.
Ha nem 10 éves szétretusált képeket tenne fel, akkor megkapná nálam a különösen ajánlott plecsnit.
Most ennyi jutott eszembe. A mature kategória egy időre hanyagolva is van nálam, mostanában másfelé tekintgetek.
Sziasztok nem tudjátok kinek van nyelv pcje? Privibe is jöhet
pöcörő · Kvázi-tag · Na, jöttek a privik, hogy miért fikázom az idősebb korosztályt, stb.
Leszögezem:
Semmi bajom velük és ha tud olvasni valaki a sorok köztött, akkor észreveheti, hogy kifejezetten a jó dolgokat keresem bennük és nincsenek velük szemben olyan elvárásaim külső tekintetében, mint egy hamvas húszévessel szemben.
A milf kategória nem az én korosztályom, mert jóval fiatalabb vagyok az említett hölgyeknél, de mégis járok hozzájuk (is!), mert náluk több figyelmet és odafigyelést kap az ember, mint a tiniknél. Ritkább a futószalag effektus, amikor alig várja már hogy elmenj és szinte cibálja a farkad, csak hogy durranjon már el.
Mostanában a korosztályom kerül sorra és ha találok valami gyöngyszemet akkor megosztom. :-)
Hi. Akkor kérésre
Melcsi42: Igazából felemás érzésekkel távoztam. Kezdem azzal ami tetszett: melcsi külsőre igen tetszetős, jó teste van, arcra is szép (korához képest persze, ami kicsit több, de nem vészes). Maga az együttlét nem rossz, mindent megcsinál amit megbeszéltetek, de kicsit olyan "elvarázsolt". (Nem az az unott gépies, hanem szerintem neki alapból ilyen a természete, azt mondja inkább az ilyen dominás dolgokat élvezi). Ami negatív az maga a hely. Azzal nincs is baj hjogy olyan panellakásban fogad, ahol él is, *** moderálva ***. És egész biztos enem azonos Bogi38-al.
Nilynek van, ha jól emlékszem.
Köyuönöm
Engem is érdekelne. Előre is köszönöm.
kispe · Lelkes újonc · Anno én is így jártam, megesik az ilyen hidd el, gyorsan tedd túl magad rajta!
Keress egy fiatalabb versenyzőt vigasztalódni!
Máskor, ha nem tetszik fordulj vissza az ajtóból, ha nem teszed akkor meg ne panaszkodj :-)
IceMan73 · Újonc · Chrisina37 -ről osztom a véleményt,sőt!Nekem nem voltak ilyen kellemes élményeim,de ha már itt tartunk a Molly33 sem nyujtott teljes kielégülést. Van simi simi,de fogalmuk sincs a valódi lingam fogalmáról.Viszont megfogott az utolsó masszőzről alkotott véleményed. Észrevételeztél 1-2 dolgot,de alapjában a várt élményben volt részed!? Kipróbálnám én is.Nem mint külsőleg érdekel,persze nem utolsó szempont de írtad hogy simán vállalható.A nyujtott szolgáltatással maximálisan meg voltál elégedve? *** moderálva *** masszőz is érdekel ha valaki részletezné, viszonzom majd beszámolóval :)) Erika35 miért váltogatja magát a szexpartner és a masszőz variációk közt?Tudja valaki? Most akkor ő mit vállal?
haban · Tag · Lehet hogy a Szerkesztőség egy darabig felfüggesztette, utolsó egy hónapja a hozzászólásainak több mint 50%- a moderálva volt.
Erika 35? Alapba mindent, azt is. Ja még annyi Adrienn 35 nagy kamu! A Csontrakéta Adél fogad!