Remélem a Szerkeztőség olvasta az elöző hozzászólást és intézkedik,hogy a kedves hölgy egy néven fusson.:)
Remélem a Szerkeztőség olvasta az elöző hozzászólást és intézkedik,hogy a kedves hölgy egy néven fusson.:)
Fütyülős · Őstag · Na akkor megválaszolom a saját kérdésemet.
Nórika(22) és barinője:
Lássuk. Telefonos egyeztetés: "VAN MINDEN" NF, NFVSZ, KF, Kényszer Francia, Popsi...stb. Normal prize, Trade street. Gyors bejutás, nincs ügynökösdi. Kijön a lány elém, és az izlésemnek megfelelőnek találtam (bár cigivel a szájában jött értem, de én is dohányzom) így bekísért. Ekkor megkérdezte, hogy maradok-e? Na itt rontottam el a dolgot, mert igent mondtam. Ekkor jöttek a meglepetések sorba:
Az a lány aki engem fogadott fekete-vörös hajú, fehér bőrű, csinosnak mondható lány. A kéró 10/1, vastagon állt a kosz, és mindefele ruhák, szemét, erotikai kellékek. De ekkor már a rózsák a vázában voltak....
Fürdőszoba detto 10/1. Ekkor átment a fürdőszobán egy szőke csaj - akivel amúgy szerintem beszéltem előtte a telefonba - rámköszön, mondja, hogy szia DÓRI vagyok, majd a cigivel a szájában lazán megy tovább az előtérbe. A résnyire nyitott ajtón látom, hogy egy pucér pasi ül a szobában, és nyomogja a telefonját. Mondom magamnak: "fele akkora mint én, ha managger nem lesz gond..." De ilyenbe még nem kerültem soha, és remélem nem a Gróf Úr pocoskodott bent! :)
Na visszamegyek a disznóólba, és rátérünk az action-ra , ami szintén 10/1 a változatosság kedvéért. Nincs semmi ami a telefonba be volt ígérve, amire az volt a magyarázat, hogy azt a barinő vállaja. Gondolom a szőke, és nem a pucér pasi. Franciázni elmondása szerint nem szeret, és nem is tud. Na oké. Akkor mi van még? Hát csak misszonárius póz van, mert más nem igen. A fadarab effektus hízelgő lenne a lányra nézve. Ekkor jön az újabb meglepi. F1zessek be a barinőre is, mert ő megcsinálja azt a mit a telefonban kaptam ígéretnek. De a pucér pasi? Az egy vendég, ne foglalkozzak vele. Na ekkor dolgom végezetlenül elkezdtem öltözni, és alíg vártam, hogy kijussak eme csapdából.
Sajnos megint nem hallgattam a megérzéseimre. Összegezve: Diszkréció, higiénia, action, francia 10/1. Az 1 azért, mert a lány - akivel találkoztam - nem lenne rossz. Amúgy a képeik retusáltak. Van tetkó, és a szőkén szülés utáni műtéti heg.
Akkor jöhet beszámoló mástól is. ;)
Boni20 és névváltozatainál jártam többször is. A telefonban elváltoztatja a hangját. Vékony tini hangot próbál kipréselni. A kora 35-40, 20 helyett. Az ajtón belül sőtét van és nem veszed észre azonnal az átverést. Az arca erősen sminkelt. A teste a korának megfelelő és lestrapált. Az akció és a körölmények gyenge közepes. Tipikus környék a FU. Nem ajánlott!
Kb 175 magas. A Bony20 mutatja a saját fotóját. Más néveken idegen fotókat használ.
Hello
Talán 2 hónapja voltam nálam, akkor a csapó utcán még nagyban folyt a munka ezért a víztorony környékén rendelt Lili.
Most lehet visszatértek már. Nekem ismét nagyon bejött a lány. Ugyanazokat tudom elmondani mint a tavaly, novemberi beszámolómban.
Egy kísérletet megér. :)
Goszi - Újonc (13 hozzászólás) írta Péntek, 17:02
Sziasztok
Dóri24-et látogattam meg nemrég. A telefonban is észrevehető volt, hogy kicsit visszafogottabb a leányzó, nem egy dumagép, de nem zavart.
Az ajtóban azt kaptam amire vártam egy feszes, barna börű kifejezetten szép arcú lányt.
Az utcán látam biztos csorgott volna utána a nyálam.
Nekem nagyon bejött, jó volt a hozzáállása is, aktív volt, még el is hittem, hogy élvezi. :)
A mellei nem a legszebbek, de az összképet nálam nem húzta le.
Utána még beszélgettünk is egy kicsit.
Remélem visszajutok még hozzá.
10/8
haban · Tag · Jó választás volt.
Jó, és ajánlott szolgáltató, egyedül vissza fogottságát lehetne kritizálni de amit nyújt sok lány tanulhatna tőle. Javaslom ne hagyd ki társát Heni(23). Hasonló, talán még jobb, ha nem próbálod meg sosem tudod meg mit hagytál ki. Lehet az lesz a törzshelyed.
haban · Tag · Ritkán írok beszámolót ha igen akkor is több hetes vagy több hónapos késéssel aminek hátránya hogy az érintett szolgáltató már nem érhető el. Tapasztalatom egy helyszínről és három érintett lányról szól.
Lina(18 ) 2016.02.16.11:18. kor regisztrált, (már nincs fenn) regisztrálásakor arccal vállat fotókat tett fel amit pár nap múlva lecserélt ami már kevésbé állt a valósághoz. Mivel a fotója alapján vonzónak találtam felhívtam és érdeklődtem a szolgáltatás részleteiről és elérhetőségéről. Telefonba hangja kedves volt, ajánlata kedvező, elérhetőségként Bet.len ú adta meg. Párnap múlva meglátogattam, kértem pontos címét, akkor közöle nem Bet.len út hanem a közelbe lévő (vízi jármű de nem csónak) utcát adta meg házszámmal. Odaérve hívom, válasz gyere vissza a mellette lévő lécsőház, legfelső emelet balra a lifttől. Lakás tiszta,formás fiatal lány, de nem hasonlít a fotókra kora minimum öt év fázis csuszás. Csókot is bevállalta de mielőbb átakart térni a cumis üzemmódra. Szobába egy páros ágy van, semmi más a padlóra kell a ruhát tenni. Szótlan robot bébi bár csinált mindent fadarab nem nedvesedik, látszik rajta hogy kényszerből csinálja. Rózsacsokor átlag előre amit ki visz a stricinek. Másik szobába szintén akció, kimenetelnél várni kellet, hogy ne találkozzanak.
Következő versenyző ugyan ezen címen Polly(21) Kellemes hang, korrekt részletes tájékoztatás. megközelítés a feni trükközéssel.
Lakás tiszta, törölköző nagy, több tusfürdő közül lehet válogatni, sajna a szoba ugyan az mint az előzőnél volt, ruha a földre. Leányzó gyönyörű, kedves, robot bébi, csók visszafogott rózsacsokor átlagos, időt nézi. Szép arc formás keményhúsú test, franciát gyengén lágyan csinálja, inkább csak nyalogatja, cikói kemények gyönyörűek, jól lehet rajta dolgozni kézzel szájjal, punci szép formás nem leveles. Élvezést gyengén imitálja. Ajánlott.
Következő versenyző ugyan ezen címen Izabella(21) Kellemes hang, korrekt részletes tájékoztatás, megközelítés a feni trükközéssel, ami arra jó hogy rálátni az ablakból ki keresi. Lakás fürdőszoba nagyon tiszta. Törölköző nagy, több tusfürdő, sajna a szoba ugyan az mint az előzőnél volt, nincs mire lepakolni a ruhát csak az ágyra. Csókot be vállalta, átlagos, de rögtön a dákóra akart cuppani. Fotó nincs összhangba a valósággal, cici méret jó ha van 75 az adatlapja szerinti 95-el, kor legalább 10-év fáziseltolás. Punci átlag robot bébi, nem nyafog és nem óra nézős. Egy próbát megér.
27-év fellett kell menni a hölgyekhez akor ilyenbe nem futsz bele!
Ha már itt tartunk: Adél 35= Adrienn 35 továbá Virág 22 telefonját is ő kezeli.
haban · Tag · Köszönöm hozzászólásod tartalmas és figyelemre méltó.
Nem-volna hátrány ha nemcsak olvasni tudnál hanem azt értelmezni is.
Valamit nagyon félre értettél. Én a tapasztalatom írta, le és nem panaszkodtam, sőt mindkét lányt ajánlottam (harmadikat aki már nincs fenn nem lehet ajánlani.) Sőt Polly(21) -et az utóbbi idők számomra legszebb és legjobb szolgáltatójának tartom. Ami az ajánlásod illeti köszi, elég nagy vagyok már hogy eldöntsem mit akarok. Képzeld már elengedett kézzel tudok a bilin ülni. Nem mindenki szereti a MILF kategóriát. Ha 27-nek hirdeti magát lehet 37-vagy több. Hogy megértsd, a lányok elérhetőségével való trükközés lett volna a lényeg, először könyéket adják meg,, majd utcát, és kamu házszámot, és mikor felhívják a szomszéd ház ablakából látják ki az és akkor adják meg a pontos címet. Legyen szépnapod.
Helló !
Igen sajnos.Én is Virághoz szerettem volna menni meg szeretnék is de nincs még egy darabig.
Igen igazad van. Már voltam Heni-nél is, hasonlóképpen, egy nagy széles vigyorral távoztam akkor is.
Baromi kedves és jó fej volt. Az akció után beszélgettünk és szóba jött, hogy a rózsaszín fehérneműs fotói jöttek be a legjobban nekem.
Erre ő mosolygva kérdezte, hogy akkor miért nem kértem tőle, hogy abban fogadjon?
Utána elmentem zuhizni és mikor kijöttem, az ajtót támasztotta az imént emlegetett ruhadarabban! :D
Majd eldurrantam (ismét), de sajnos mennem kellett! :(
Fütyülős · Őstag · Hali.
Kitti(25)-nél járt már valaki? Vagy itt is nekem kell "utat törnöm?" Legfőképpen az érdekel, hogy gravitálnak-e a mellei, és hogy milyen az összkép.Telefonba kedves volt, de én már azt se hiszem el ha valamelyik ismeretlen hirdető kérdez...
Köszönöm.
Ő engem is érdekelne. Kár, hogy hétvégén nem dolgozik, akkor már biztos elmentem volna hozzá.
Sziasztok!
Tudnátok olyan lányt ajánlani, aki kiemelkedő kardnyelésben?
Kamilla (41). Ha a gömbölyded idomok megfelelnek. Ő fürdetett meg, és már ott tövig vette be.
Sziasztok én 1 olyan lányt keressek akinek a jobb lapockaján van 1 playboly nyuszi kb 165cm kicsi cici fekete haj valaki tud rola valamit ?? Köszönöm elöre is !
zandras · Tag · Párduc, Aktivia néven futott anno.....
Szia! Petrának van playboy nyuszi tetko.