Gyerekek,az Aliz28 nem a Voksán Virág? :)
Patrik7 · Tag · Gyerekek,az Aliz28 nem a Voksán Virág? :)
Nándi · Őstag · Nem!
Az előttem szoló magányos és nagyszájú vadászokkal ellentétben nekem csak pozitív élményem és véleményem van Ninettkéről! A hölgy védelmében kell hogy járjak mivel azt érzem igazságtalanok egyesek és csak a negatív dolgokat tudják felnagyítani!
Ninettke mindenhol feltünteti hogy barátnős feeling és ha az ember ott van nála akkor ezt végig érzi is! Azt hiszem aki nem ezt az élményt keresi az menjen máshova de ezért valakit igy lejáratni felesleges
Ninettke egy igazi tündér, egy kincs azt gondolom hogy akárhányszor látogatom meg mindig felfrissülve és csodás élménnyel távozom tőle! Személy szerint csak ajanlani tudom aki részletekre kiváncsi azt várom Privátban mert csak pozitív élményekkel tudok szólni róla!
Egy elégedett törzsvendége
Természetesen a kevés hozzászólásom ellenére én is tözsvendége vagyok Ninettkének, nem kevés jó tapasztalatom van vele kapcsolatban. Előre tájékoztat mindenről, senkit nem ér meglepetés.
Sinclair · Tag · en is ugyanezt mondhatom el rola,egy nagy nulla,telefonban egyet iger,odaersz mar felejtheted is el
Sinclair · Tag · Tegnap viszont meglatogattam Henit,nem bantam meg,tiszta ,korrekt csaj volt,sztem elvezte is az akciot,minden terv szerint alakult,bejutas pik pak ment,konnyen elerheto helyen talalhato,tiszta rendezett lakas,perverz tukor a szobaban a falon,furdo tiszta,szepen katonasorba allitott torulkozok,persze tisztak,nem dohosak.megbeszeltuk a felidot es csapjunk bele,szemezos francia,meses volt,gumihuzas,dur bele bum,leizzasztottuk egymast rendesen,vege fele en mondtam hogy gyere draga mert megyek,egyszer nem hallottam tole hogy sok van meg hatra? lassan lejar az ido,vagy van meg 5 perc hatra ...korrekt csaj nagyon,hideg nesteavel kinalt,amint lesz megra lehetosegem,fogom meg latogatni,ritka jo hirdeto,egyik makkcimbora ajanlotta ,koszonom!
Hali!
le írnám rövid de lényegre törő kis beszámolom! mivel Lara(24)-nél voltam eddig így gondoltam másfele is kacsintok! Így meglátogattam Petra(29)-et, és Odett(24)-et mind a két hölgy kedves aranyos beszédes, a kecó rendezett, tiszta, fürdő rendben, a rózsa szálak is jók! a tettek mezején mind a ketten ott vannak...nagyon tudják mi kell a férfinak! ;-)
csak ajánlani tudom őket!
Ja Odett 24 aki most Kitii 24...
igen!
Sziasztok!
A lányoknak is lehet szimpatikus vagy nem szimpatikus egy férfi mint, ahogy nekünk is lehet szimpatikus a lány vagy sem. Nekem Nily20 olyan kellemes élmény volt kb.1 hónapja , hogy két nap múlva ismét elmentem hozzá, pedig nem szoktam többször járni senkihez...
Teljesen igazad van, kell a szimpátia! Én régebben voltam nála és vele nem volt gond, kedves volt, de a lakásban túlterheltség van és ezért nem mentem azóta. Nem is fogok, de ez nem Nily hibája.
Üdv !
Angel (20) valaki volt-e már látogatóban nála ?
Szereintem nem csak szép hanem okos is :)) Nagyon tetszik a bemutatkozó szövege.
Tegnap volt hozzá szerencsém. Kicsit túl van színezve a szöveg sajnos. Privátban megírom ha érdekel.
Patrik7 · Tag · Most már nincs túlterheltség a lakásban. Ketten vannak és nagyon odafigyelnek a diszkrécióra!
Bocsánat, írtam hogy rég voltam, de akkor elnézést! A törölközővel kapcsolatban mi a helyzet? Te nem tapasztalsz problémát?
Patrik7 · Tag · Üdv!
Így igaz,Nily egy tündér,végtelenül kedves! Nekem is sok szép élményben volt már részem vele.
De amúgy ez így is van rendjén,hogy a hölgyeknek se lehet minden egyes vendég szimpatikus!
Patrik7 · Tag · Nem soha! Mindig friss,nagyméretű törölközőt kapok!
Fütyülős · Őstag · Ritkán szoktam kérni, de rájuk én is kíváncsi lennék, mert még csak az "étlapig" jutottam el, ami mit ne mondjak igen "választékos"...
Sziasztok!
Pár hete jártam Nina19-nél, nekem a lány bejött nagyon, csak a szoba nem, meg elég forgalmas volt akkor a hely.
Jártam mostanában szilvike24 -nél, tisztálkodás hiány miatt nem jött be.
***moderálva***
Micus36-nál jártam kb. 2 hónapja, a telefonban elég fura a beszéde és hangja, kicsit tartottam, hogy ajtó nyitás után mi lesz? Nekem kellemes csalódás volt, nem az ajtó nyitás miatt, hanem kompletten nézve.
Ninettkéről sok jót olvastam és jók a képei is, ezért meglátogattam. Nagyon szép és csinos, de nekem összességében nem jött be. Egy órára akartam menni, de a helyszínen kiderült, hogy fél órája van csak. Maradtam, mert kívánatos volt, de fél óra hamar eltelik, mindig egy órára szeretek menni. kicsit feszélyezett a fél órás helyzet, valószínüleg én sem tudtam szimpatikus lenni neki. Ettől függetlenül ajánlom, az utcán is utánna fordulnék. izgató csaj.
Nily20: elfogadnám barátnőmnek is.
Nelly18-ról, Rita20-ról, Laura20-ról (miért kell neki két hírdetés?), Kitti20-ról valami info? Előre is köszönöm a válaszokat!
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Sziasztok.Zoé20,Molly21,Boni20,Egy és ugyan az a lány.Tehát Zoé20 nak ezeken a neveken is hirdetti magát.Hogy honnan tudom.Tegnap de a Hajo utcában jártam mert látogatásom lett volna egy Izabella nevű hőlgyhőz.Telos egyeztetés minden oké cim majdnem pontos egy lépcsöházzal odébb álltam meg Hajo utca ***moderálva*** ezt mondta.***moderálva***szám elött felhivtam válasz gyere a ***moderálva***számhoz.Ajto nyitáskor még nem nagyon figyeltem rá csak már benn a szobába vettem észre hogy ez a lány Zoé20.Ősszességében nem bántam meg mert már voltunk egyűtt.Viszont amit tegnap de nyujtott az maga a menyország volt alapossan leápolt a kis csajszi.Az ágyrol nehezzen sikerűlt ősszeszedni magamat mert akkorát élveztem amit neki kőszőnhettem.Pálma21 is gyanus nekem szerintem Virág21