Ma megjelenő Kiraa (21) adatlapján 21-évesnek vallja magát, a bemutatkozásában pedig 22évesnek. Valójában hány éves is? Nem volna hátrány ha kicsit figyelmesebb lenne.
haban · Tag · Ma megjelenő Kiraa (21) adatlapján 21-évesnek vallja magát, a bemutatkozásában pedig 22évesnek. Valójában hány éves is? Nem volna hátrány ha kicsit figyelmesebb lenne.
humm · Kvázi-tag ·
T. Szerkesztőség! Elsősorban a folyamatosan kötekedő, a többi fórumozót évek óta zavartalanul sértegető trollokat kellene kitiltani, egyszer és mindenkorra. Nem olyan nagy munka, mert nem sok ilyen van (csak egy, aki mindjárt jön ide észt osztani). Ez eddig sem történt meg, és gyanítom ezután sem fog. Az okokat ilketően nem akarok találgatni, de enélkül minden egyéb szabályozás értelmetlen. Uff, szólottam.
Tisztelt MILFHUNTER!
Igen, amelyikre a legtöbb pluszt kapja, abba az irányba fogunk elindulni
MILFHUNTER · Tag · Győriben ill. a többi helyen nem terveztek ilyet?
haban · Tag · Ez a Te véleményed amit ugyan tiszteletbe tartok, de nem értek vele egyet.
Vedd figyelembe számos rovat van, meg kellene tanulni melyik hosszászóllás melyik rovatban helyezhető el, és nem lenne annyi indok nélküli moderálás.
haban · Tag · Ritkán szoktam beszámolót írni mert ami nekem be jön nem biztos hogy másnak is, főleg a konkurens managgereknek nem, akik aztán fikázzák.
Nos június 2. án 10:25. kor kértem a fórumozók segítségét Angyalka(20) hirdetőről történő tájékoztatásra. Miután senki nem küldte el tapasztalatait így megkerestem tellón és érdeklődtem szolgáltatás részleteiről és elérhetőségéről. Amit nyújtott volna kedvező és a rózsacsokor is az átlag alatti, nem beszélve a fotói alapján vonzó szolgáltatónak tűnt. Elérhetőség ként Homo.kertet jelölte meg ami lehet utca is és városrész is. Párnappal később amikor már tudtam mikor keresem fel, előtte való nap késő délután felhívtam és időpontot kértem. Beszéde zavaros volt alig tudtunk kommunikálni de megegyeztünk másnap nyolcórai találkozásba. Időben megjelentem és kértem pontos elérhetőséget, erre a közelben lévő X-utca Y- házszámot adta meg. Megkeresve az adott címet ott nagy területen elhelyezett k.mping volt. Hívom újból válasz „ne érdeklődj senkitől csak gyere be hátra" no ilyen elérhetőség, melyik épületbe keressem, azt se tudom hogy hívják, így ugrott a talli. Más szolgáltatót kellett keresni. Ilyen elérhetőség mellet nem csoda ha nem megy az üzlet. Haza éve már levette hirdetését, párnapja újból fenn van de Sopron város van megadva elérhetőségként.
Tisztelt Szerkesztőség!
Legyen picit lazább, de bizonyos tekintetben szigorúbb is. Pl ne lehessen több nickkel regisztrálni, az önreklámnak és mások lejáratásának legyen szigorúbb büntetése, pl 2-3 hétre minimum hozzászólásmegvonás, és ha szükséges kitiltás az oldalról, stb.
Sziasztok!
Valaki áttudná nekem küldeni Bellini kisasszony elérhetőségét priv.ben?
köszi előre is!
Tisztelt MILFHUNTER!
Igen, más városokban is hasonlókat tervezünk
MILFHUNTER · Tag · Oké :) várjuk!
Van valakinek tapasztalata a Catalina 24-ről ?
Fényképek alapján számomra vonzó, de némi infó jól jönne - privát vagy közös, mind1.
Patrik7 · Tag · Üdv!
Többször tettem már látogatást Nilynél és nyilván még sokszor fel fogom keresni! Az egyik kedvenc szolgáltatóm.
De az általad leírt negatív dolgokat soha nem tapasztaltam!
Nem vonom kétségbe amit mondtál csak sajnálom,hogy te így élted meg a vele való találkozást!
Ajánlom a részletes beszámolóimat Ninettkéről. A keresővel megtalálod. A lényeg: 5 perc után otthagytam, minősíthetetlenül hideg gép a hozzáállása, és még érinteni is alig lehet.
Patrik7 · Tag · Ezt a tájékoztatódat hányszor fogod még előadni??
Sajna ez igaz! csak az menjen hozzá aki szeret zokniban lábat mosni, illetve géppel dugni! Ja, és betenni tövig nem lehet , fogja kézzel végig. OMG
Én sem, pedig rendszeresen keresem :) nekem adja a kicsaj, de lehet jobb is így ,ha mással ilyen, legalább nem ég ki túl hamar ;)
Ninettke (39)· győri szexpartner · Újonc · Sziasztok!
Mindig örömmel fogadom a nekgatív kritikákat, sőt! De azt nagyon sajnálom hogy még mindig itt tartunk hogy a Ninettkék nem lehet dugni... Nem lehet! Biztos van olyan szolgáltató aki ezt szereti! Elmagyarázhatnád kedves Sergio hogy ha " bent van " akkor hogy tudom kézzel? végig fogni? Nem akarok megfelelni mindenkinek,szimpátia bármennyire hihetetlen is, de nálam nagyon fontos.. Kedves Durmoll :) Épp hiányoltalak, már vártam kedves hozzászólásodat! :) Hozzám lehet érni, sőt imádom ha érzékien érnek minden apró pontomhoz....
Nagy tévedésben vagy, Ninettkét lehet simogatni, nem fadarab, a finom dolgokat szereti, mert ő is az. Aki durvulni akar, az keressen mást! Ninettke pedig maradjon meg ilyen megosztó személyiségnek. Nem lehet mindenkinek megfelelni. Szerintem csak veled lehet baj, vele nincs az fix!
Ez egyértelmű lejárató szöveg :)
Aki volt már nála tudja nagyon jól ,hogy kamu szöveg :D
Gyakori visszajáró vendég vagyok nem véletlen "kapának színét se hallottam" tapasztalataim szerint nagyon vicces és jól el lehet vele beszélgetni a többiről nem is beszélve!
Több helyen is sántít ez a történet.. ha tényleg olyan rossz volt akkor miért nem fordultál meg és mentél haza??! Inkább neki álltál elmagyarázni neki azért nem áll fel mert ki esik a kapa a szájából?!?! :DD
Elég hihető a sztori....!
Ebben a történetben szerintem több a rosszindulat mint a valóság!
Sergio, azért nagyon szépen köszöjük az estimesét!