Eszter29
Eszter29
Bianka 20! Rendes smárolás volt.
Kedves András69! Soha nem szóltam hozzá semmihez a fórumon de, a múlthéten álmodban jártál nálam! :) Mivel nem is hírdettem! A másik, hogy ha a sportolóknak jó vagyok, és nagyon sok visszajáró vendégem van masszázsra, akkor ne te tegyél már rólam élmény beszámolót! Egy olyantól még elviselném aki 2-szer volt, és csalódott! Neklem nincs szükségem ingyen reklámra! :))) Kellemes hétvégét kívánok, minden kedves fórumozónak!
Köszike, Alisa! :))))
A Nancy25" régen" Szandika 28 volt.
Ninettkét szerintem felejtsd el. Van tőle ezerszer jobb.
Ő már nagyon rég a szakmában dolgozik és szerintem is kiégett. Jó teste van, szép csaj, de a viselkedése elég robotos, előre megírt program alapján csinálja, ő irányít, hogy mit és hogy csináljál, nekem ez nem jön be.
Amolyan prémium kategóriát próbál képviselni, ezzel együtt nem jár a barátnő feeling. Nekem nem jött be, de neked lehet befog, ezért nem beszéllek le róla, ez csak az én véleményem.
Inkább visszamennék Emilíához, akinek a hozzáállása jobb volt mint az ninetté.
Fütyülős · Őstag · OFF
Na ezért nem írtam mostanában semmit, pedig minden nap elolvasom a kommenteket. Ez a fórum elveszítette a lényegét, de ezt már leírtam korábban is. A hírdetők, managgerek írogatják a kamu beszámolók legalább felét. A hozzászólások 40%-át meg a Gróf. Ha egy "régi motoros" ír egy beszámolót az vagy moderálásra kerül, vagy lehurrogják. Akkor kérdezem én: MI szükség egyáltalán ebben a formában erre a fórumra? Pedig tudnék írni most is beszámolót, mert voltam én is pár helyen. De van értelme?
A szerkesztőség helyében az összes értéktelen, kamu hozzászólást törölném, és bannolnám az íróját 1-2 hétre, majd örökre. Ez más fórum oldalakon bevett szokás. Persze ez nem egy átlagos fórum. Nem a virágok beporzásáról értekezünk, de pont ezért kellene az érdemi hsz-eket megtartani....
ON
Amúgy hogy értelme is legyen ennek az irományomnak:
Ninettke: Aranyos, kedves, értelmes csaj. Kéró 10/10, alak 10/7, aktus 10/5, punci 10/11. *** moderálva ***! Ajánlom, de többet nem megyek.
Ez szélmalom harc. Annyi jó fejlesztést lehetne csinálni ezen az oldalon, fórumon, adatlapokon stb, lennének ötleteim, de a szerkesztőket nem érdekli. Egyébként igazad van, kevés a hiteles beszámoló, de én akkor is leírom ha lehurrognak.
Ninettkéhez még hozzátenném, hogy belváros,forgalma utca, fizetős parkoló amit utálok.
Fütyülős · Őstag · Na tessék. Kívácsi lennék ezeket az utolsó hozzászólásokat ki küldte moderálásra? Tisztelt Szerkesztőség???
Azt azért meg kéne gondolni lehet-e valaki úgy 11/10 hogy 40%-ot lehazudik a korából?
Még viccnek is rossz!
Szigorúbb
Lazább
Tisztelt Látogatók!
Minden esetben rajtunk kérik számon a fórumot, holott azt Önök írják, nem mi, mi utólagosan ellenőrizzük és ha kell beavatkozunk.
Ha moderálunk, egyik tábor arra hivatkozik, hogy a fórumba azt ír amit akar. Ha nem moderálunk, csak amit szükséges, akkor a másik tábornak nem tetszik
Ezennel szavazásra bocsátanánk egy olyat, hogy szigorúbban kellene-e moderálnunk és csak a tényleges véleményeket hagynunk, vagy az mint egy fórumnál az esetleges eszmecseréket is hagyjuk. Természetesen ez sem fogja azt jelenteni, hogy anarchia lesz és mindenki azt ír, amit akar!
A likeolásukkal megoszthatják a véleményüket
Köszönjük
Patrik7 · Tag · Nily20 10/9.5 :)
Legyen szigorúbb, csak beszámolók, kérdések és válaszok legyenek. A többit törölni, a hasztalanul moderálásra küldőket pedig bannolni.
Na mostmár kíváncsi lettem Nilyire :D
MILFHUNTER · Tag · Mi dönt majd?
Melyikre jön a legtöbb + vagy a + - értéke adja meg a végeredményt?
Szerintem,ha valaki akkor ti tisztán látjátok azt,hogy ki az ,aki a legtöbb kamu hozzászólást írja,ezáltal tönkreteszi az oldal valódi értelmét.
Ha leírom a valós élményeimet,lehúznak, megpróbálnak hazugnak feltüntetni.
Mindíg ugyanaz(ok)!
Egyszerüen törölni kell ,mert ezzel nektek is árt.Hiteltelenné válik az oldal.
Mint,ahogy azzá is vált,mert nagyon nehéz normális szolgáltatót találni.
Állandó a veszekedés,a másik lejáratása.
Ebből előbb-utóbb csőd lesz.Előbb!
Patrik7 · Tag · Az egyik legjobb választás :)
Ajánlom!