Amúgy meg az az igénytelen béna szemöldök mindent el árúl róla Pfújj sose m mennék ilyenhez ,inkább a jó kis Lizi 43 óó de jó kis picsa .
Amúgy meg az az igénytelen béna szemöldök mindent el árúl róla Pfújj sose m mennék ilyenhez ,inkább a jó kis Lizi 43 óó de jó kis picsa .
Kicsit érthetetlen számomra hogy valakinek bejön egy hölgy ,esetleg több es szeretné mondjuk ugy "albumba "gyűjteni a képeit némi infoval,
Mert kedves emlék ,nagyon jó volt vele,vagy talan azért mert nem szeretne zsákbamacskat(vannak itt az oldalon rendesen!!!) .De mondhatnék bmit.
Szóval miért kell um leszavazni a hozzászolást?
levente001 · Újonc · Ízlések és pofonok persze. nekem Lizi43 egyáltalán nem jön be.
levente001 · Újonc · Kedves hirdető lányok! Van köztetek olyan aki vállal párt is?
Még annyit hogy nem Kitti (19)!
Hanem Kitti (20)
De most nincs fent!
És a Dósa N. tértől lakik gyalog 2 percre!
Na én nekem első és utolsó volt az tuti!
Lizi43-mal minden rendben volt. Csók nincs, de ez nem baj. Nagyon szép az alakja. A mellei csodásak. Kellemesen aktív. A tisztaság példaértékű. Nekem kicsit magas volt, így KF helyett a külön-külön F jött össze, de ez teljesen ok. A pedantériára jellemző, hogy zuhanyzásnál figyelte, hogy ne pancsoljak mellé. Ajánlom azoknak, akik érettebb igényes Hölgyre vágynak.
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Szerintem pont nem erre gondolt! Mert úgy írta párt vállal. .Ha 2 pasi akar menni azt nem így írná ☺.Szerintem úgy értete hogy egy hölgyel látogatna meg egy szolgáltatót😀
Lilla(36) Magas,vékony,csinos nő, mint a fotókon. Egy órát kértem, egy normál aktust, és egy franciát, de nem ezek részletezéséért regisztráltam, és írok most "beszámolót", hanem a hölgy hozzáállása miatt. Elég szar időszakomat élem az utóbbi hónapokban, rendesen ki vagyok fingva lelkileg, idegileg egyaránt, csak egy kis testi megkönnyebbülésért indultam el, de "picit" többet kaptam. Egy nagyon kedves, közvetlen, jó humorú, odaadó nőt ismertem meg a személyében. Szeret beszélgetni, tényleg beszélgetni, nem ontani magából a semmintmondó ostobaságokat. Egy igazi kis pszichológus, aki mindent megtett azért, hogy lelkileg is feltöltsön, mindezt nem tolakodóan, hanem ráérzéssel, hozzámbújva, simogatva.
A humorának köszönhetően a végén már nevetni is képes voltam :) Kár, hogy nem Pesten dolgozik, akkor gyakrabban felkeresném.
levente001 · Újonc · Igen Izácska pont úgy értettem ahogy te gondolod, de szerintem is egyértelmű volt.. :)
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Sziasztok Makktársak.Lizi43 ujj fotoi nekem nagyon tetszenek.Ahogy a képeket nézzegettem kedvem támadt hogy ujra felkeresem a kis vörös démont.Régebben voltam már nála igy tudom hogy milyen.
A böszörményi Heni más vizekre evezett?
haban · Tag · Kár lenne ha távozna körünkből, ( egyik legjobb szolgáltató) de a legjobb tájékoztatást tőle kapod, hívd fel és megtudod.
Arcra ijjesztő lilla 36 😕
Emilia, aranyos,korrekt lány. Negatívként annyi hogy kicsit kapkod és árértékben van jobb is.
Pál-Pusztai · Őstag · Téged szinte mindig moderálnak?
sziasztok! Tünde40-ről tud valaki infokat? privibe is jöhet nyugodtan
Nándi · Őstag · Nyáron a csibészbunda meleg viselet! Télen meg kényelmetlen! :D
Nándi · Őstag · Nem értem egyesek miért erőltetik a granny korosztályos mezőnyjátékosok játékban tartását!?
Tessenek már szétnézni van itt az alacsonyabb korosztályban megfellő számú jó játékos!
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!*** (Jázmin)
Tisztelt Uraim! Regisztrációm okát a felháborodottságom váltotta ki,amit megosztanék veletek. Kulturált, illedelmes önmagára igényes értelmiségi Férfinak vallom magam, ami úgy látszik sokszor nem elég. Szerettem volna meglátogatni Molly33 nevezetű "új" hírdetőnket,aki anyira hadarva rutinosan gépiesen mondta a betanult szövegét hogy időm nem kevés agysejtemnek felfogni. Ezután bátorkodtam visszakérdezni,mire az volt a válasz hogy "Te nem figyelsz? Neked koptatom a szám!" Uram bocsá' elvesztem az információ áradatban."Új" hírdetőként(bár megjegyzem hogy szerintem csak egy átutazó hölgyemény) lehetne kicsit kedvesebb a stílus. Én biztosan nem keresem többé, hiszen ha már a telefon beszélgetés így zajlott, mire számíthatnék a személyes találkozón??! Továbbiakban megosztanék még néhány tapasztalatot a látogatásaim során, ha már úgy is itt vagyok. Lizi43 csinos, a teste rendben,bár nem annyira full mint a retusált képeken. Kedves szolgáltató,de nekem arcra nem jött be,bár látom van akinek igen.Ízlések és pofonok,ez az én véleményem. Tünde40 sajnos én is éreztem a kiáradó szagokat és akkor nem voltak nehéz napjai. E végett soha többé nem megyek. Lilla36 nem csak arcra nem bejövős,de sehogysem. Az előadott műsor sem ért volna meg egy rózsaszálat sem. Vannak pozitív tapasztalok is,de azon hírdetők most, vagy már, nem aktívak.Ha visszatérnek megírom,addig is mindenkinek jobbat a fentiektől!
haban · Tag · Ez a Te véleményed.
Kinek a pap, kinek a papné.
Neked az a fontos hogy hozzászólásaid számát növel, akár van értelme akár nincs.
Mások által írt tapasztalatokat összevágva saját tapasztalatként adod elő, sőt ki követeled a beszámolókat, hogy felhasználd saját beszámolóidhoz. Szöveg értelmezését még gyakorolnod kell, nem azt írtam hogy a legjobb. Mivel nem kívánok ilyen szájhős Háry János típussal szájkaratét folytatni bármit válaszolsz nem válaszolok rá mert nem kívánok a szintedre süllyedni.