Bocsáss meg! Nem nem bonyolult csak az h hirdető vagy :))
Bocsáss meg! Nem nem bonyolult csak az h hirdető vagy :))
A "hirdető" rövid "i" és nem kell ezen "fennakadni"! Egy kérdést tettem föl! :) Nem olyan bonyolult..........
Dodó bácsi és hírdető?:))
Sziasztok! Tudtok ajánlani valami jóféle BN-t... NAGYON a BELVÁROSBAN?! (Perpill. nem vagyok túl mobilis és túl sok időm sincs!) Köszönöm!
Natehát...ha jól értelek benneteket, ha teszemazt én csinálok kézit is a végén, akkor az kizárt, hogy a rendes európai svédmasszázst tanultam is és végzem is... (már amennyi az 55 kg-mból kitelik ugye egy 110 kilós pasasnál.. :))
Fütyülős · Őstag · Nálam az erotikus masszás egyben: Egy masszőr aki sexet is bevállal. Olyan sex amiben van minden, persze az ésszerűség határain belül.
Pl.: Nem tudom a Nuru masszás minek minősül? Lehet, hogy csak egy kitalált forma.
Erotikus masszás vagy Sima masszás. Az elsőnek az én nézetem szerint ezen az oldalon a helye, a másiknak nem. Pont!
Ámen...
Nos csak hogy homályod legyen róla, tanultam masszázst orvostól, ha papírom nincs is róla családi okokból és az orvosi. A gerinc műtétem óta részem is volt benne! Igen van sok fajtája, de amennyiben szexuálisan kielégít azt te ne keverd azokkal akik tényleg masszázst csinálnak rajtad és sokszor anyukád után sírsz mert per pill fáj mindened akkor és csak mondjuk másnap érzed esetleg, hogy könnyebb a meló! Vagy ha nem is olyan drasztikus mert nem bírod elviselni napok, hetek vagy hónapok múlva érzed jobban magad tőle!
De nem élvezkedve simogatás után azonnal hűűűű de jót élveztem masszázson voltál!
Ha meg simogatás és kielégülés a vége azt lehet nevezni ahogy akarod de a gyerek akkor is gyerek lesz :)
Mesi (30)· miskolci szexpartner · Lelkes újonc · :-DDDDDDD
Valami keveredés lehet Nálad. Szerintem sok masszázs létezik. Akkor azt mondod, hogyha van mondjuk egy durva baleset, és miután levették a gipszet a lábamról, és menni kell maszíroztatni a gyógyfürdőbe, vagy a klínikára akkor szóljak hogy verjék ki????? Ezzel csak azt akarom mondani hogy létezik orvosi masszázs is, de ott nem verik ki. Városunkban van Thai masszázs, ott meg úgy megtapossák a hátadat, meg átmozgatják a csontjaidat, hogy a végén tolókocsiba mész haza. És van az erotikus masszázs. Szerintem abba belefér a ( ahogyan Te fogalmaztál) manuális kielégítés.
Azért mert amerikában vannak államok ahol az orális szex nem minősül szexnek, a világ összes többi részén még az. Szerintem akkor a manuális is az. Bár ja igazad van. Ha valakit kézzel elégítenek ki, az már valami más. Szóval uraim a masszázs szalonokban ahol csak masszázs van nyugodtan kérhetitek és felháborodhattok ha nem kapjátok meg, mert az nem szex :)
De az erotikus masszázsban miért ne lenne kígyóbűvölés?? Nem or@lra, meg lovaglásra gondoltam. Kézileg is lehet bűvölni vagy nem???
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
Hát kérdés akkor most csak masszíroz valaki, vagy kígyót is bűvöl! Mert ugyebár a CSAK masszázsban nincs bűvölés a bűvölés meg már nem CSAK masszázs :)
,,Az én anyósom jó fej '' , ennek őszintén örülök,sok boldogságot . Nem vagyok én Drakula , hogy szivjam a véred.
Kiváncsivá tettél metroman... ha ilyen jól ért a kigyóbüvöléshez lehet talán mégis kipróbálom
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
Kedves Elvíra! Előre is bocs és tudom ezen be fogsz sértődni nem kicsit!!!!!!!!!!!
Már megbocsáss amiért rád merészelek ekkora távolságból írni!
De nincs igazad, mert úgy látom nem ismered a férfiakat! Nekik az, hogy a kinézeteddel, a maszázsoddal erotikusan felizgatod őket, de kielégülés nincs, nem épp nyerő!!!! Talán volt már neked is részed abban a fájdalomban amikor szexuális felizgatás után közölték "bocs baba de ennyi vagy" szerintem nem! A pasiknál ez kb 10x-es és elhiheted fizikai fájdalmakkal jár nekik!!!!Ha tisztában lennél azzal, egy férfinek mi kell, nem itt és nem így hirdetnéd magad. Palimadarakat keresel akik a tested, fiatalságod miatt elmennek és jól lehúzhatod őket!!!!!
Ha meg csak maszírozol azt tedd úgy ahogy kell fehér köpenyben mint azok akikhez pl én is néha elmegyek és nem hirdetnek erotikát csak lazulást és kellemes közérzetet!
Jöhet a hisztid!!!!!!
Roxi i-vel és nem y-nal!
Sziasztok!
Roxi 22 némi friss infó?
Előre is kösz!
Hi
Niki 19-ről nincs infója valakinek?
MI furcsa benne???? Úgy ír, ahogy szolgáltat:) ....szarul...