Ez hasznos volt, felkerült a bakancslistára :D
Ez hasznos volt, felkerült a bakancslistára :D
Szia! Köszi.
Hát Kurátor, vagy Te futtatod ezt a leányzót azért fényezed, vagy valami nagyon nem stimmel. Voltam nála egyszer, arról nem is beszélek hogy az arca borzalom, ahogy a fogai is, a feneke tényleg nem lenne rossz de onnan pedig borzalmas bűz áradt felfelé. Nem vagyok nagyon válogatós és sok mindent elviselek, de az az arc már abba a kategóriába tartozik ami sok, csak azért maradtam mert kb ahogy beengedett el is fordult és mentünk be mert zsúfolt helyen volt akkor, és nem akartam megbántani. Soha többet.. A kora pedig bőven 26 felett van, jóval.
zandras · Tag · Egyszer már leirtam.... Voltam is egyszer nála..../De akkor c tervben volt és hozzá juttam csak el és rövid volt az idö/ de it minimuma-b-c-d tervkell hogy bejussak valahova.
Alexandra 26, messze túl a 26-on, tényleg lestrapált arc, igénytelen otthonkában fogadott - nekem ennyi is elég volt, ki is fordultam. Az ígéretes hátsó perspektívából készített fotói alapján osztályokkal magasabb minőségre számítottam.
Angie(26)-ot sikerült már elérnie valakinek?
Sziasztok!
Keresek korrekt 50 feletti szolgáltatót, megköszönöm ha javasoltok.
Gróf úr, nem hiszem, hogy bármi is kiderülhetett Számodra a hátteremről. Kicsit paranoiás vagy - bár elsimerem, ez lehet olyan előítélet is, ami a rossz tapasztalatok alapján sok beszámolóíróval kapcsoaltosan megalapozott gyanú vagy egyenesen tény. De esetemben melléllőttél. Ha valaki olvasta a beszámolóimat, tudja, hogy vegyes portfolioról írtam, kritikusan, de az érdemeket elismerve (ha voltak). Alexandra (26+) otthonkája pedig itt nyilván nem azt a bizonyos speciális ruhadarabot jelenti, hanem egy alkalomhoz (vendégfogadáshoz) nem illő, messze nem szexi, igénytelen otthoni ruhát. A savanyú szőlő pedig csak annyiban érvényes, hogy sajnáltam az időt, ami eltelt oda- és visszamenet (az ott töltött idő már nem játszik, mert az nem volt 1 perc sem).
Lassan 3 éve járom a lányokat, igaz kevés beszámolót írtam, sőt. Inkább csak megfigyelek. Az viszont feltűnt amit írtál Alexandráról, nem megbántva Őt elég egyértelmű volt hogy valamiért nagyon fényezni akarod, tudom hogyan néz ki élőben és milyen a hozzáállása emellé. Hidd el ha nem így lenne, és nem származna érdeked abból hogy őt fényezed, akkor nem írtam volna. Nem lehet az hogy neked bejön ez a nő, ha mégis akkor komoly gondok vannak. Csak sajnálom azokat akik beugranak a kb 3-4. nevének, nem hiszem el hogy valaki onnan jó élménnyel távozott, természetesen rajtad kívül. Egyébként pedig nem vagyok sem kerítő, sem semmi ilyesmi, ráadásul másik országban élek és élem becsületes kis életem. ;)
zandras · Tag · Az maradjon az én titkom...
Sziasztok. Arra gondoltam adok egy esélyt a fórumnak hátha értelmes emberek olvasgatják és jól jön egy két éretebb férfi tapasztalata is egy két lánnyal kapcsolatban. Bevallom őszintén tegnap regisztráltam fel az oldalra mert kezdem unni az otthoni főztöt állandóan tehát elkezdtem a többi férfi társamhoz hasonlóan kicsit gyorskajáldákba járni. Tegnap meglátogattam Dettikét. Hát mit mondjak róla, feledhetetlen élmény volt. Emlékezetes egy órát töltöttem nála a kora este folyamán. A szex kifogástalan volt. Jól oldotta a kezdetleges feszültséget bennem. Nagyon odaadó és kedves volt hozzám és kimondottan jól éreztem magam nála. Lehet hogy első de szerintem nem az utolsó alkalomal voltam nála. Szeretnék több helyen megfordulni még de legalább egy helyet már tudok ahol garantált csalódásmentes élvezet vár. Remélem pár férfi társamnak tudok ezzel segíteni. További szép napot mindenkinek. Üdv bubus :)
Nándi · Őstag · :D Földhöz vágom magam a gyönyörtől! Értem Én a felzárkózási szándékot az élvonalbeliekhez, de erőltett kamukkal ez nem fog menni.
Nándi · Őstag · Erre a legillekétesebb Ő maga! Vegyél egy mély lélegzetett és merd felhívni!
Tisztelt Látogatók!
Kérjük a viták, szurkálódások mellőzését!
Mivel ezek egyre jobban elszaporodtak, így ha szükséges minden érintettnél előzetes figyelmeztetés nélkül élni fogunk a hozzászólás megvonásának jogával
Kérjük szíveskedjenek a valós vélemények megosztására használni a fórumot!
Üdv mindenkinek!
Szeretnék infókat kapni azon úriemberektől akik játak már ezen szemrevaló hölgyknél.. Zafira25...Laura19...Rita20...Jenny20...Lara24...Kitti20...-nál vagy aki megbízható vékony.! :D válaszokat priviben is várom és előre is köszönöm! :)
További szép napot nektek!
haban · Tag · Szia! Üdvözöllek a puncivadászok táborába.
Kívánok neked sok-sok új tisztességes szolgáltatót. Szerencséd volt hogy elsőre ilyen lány kegyeit élvezted.
Detti (25)-el kapcsolatos véleményed megerősítem, és ha mindenben hasonló szolgáltatót keresel ajánlom Berni (25) -öt mindenbe azonos, talán még jobb is lesz a második találkozó, mert Detti (25) azonos Berni (25) – el.
Nándi · Őstag · Szép hosszú és "tartalmas" pályafutás volt! :D
Üdv!
Ruby20-nál járt már valaki? Új hirdetés,de szerintem más néven hirdetett már.
debill · Újonc · Üdv.
Szabina 40, Jázmin 34, és Cilike nevű felhasználókró szeretnék bővebb tájékoztatást kérni. Előre is köszönöm.
Nándi · Őstag · Azért mielőtt Kitty20 látogatására szánod magad jusson eszedbe a a Piramis nóta két sora "Nem tudom, mit tegyek, nem tudom, hogy legyen.
Miért is nem lehetek egyszerre két helyen" Mert jelen pillanatban Ő egyszere két helyen van Civis városunk melett Szombathelyen is várja a vendégeket! :D