Nikolett(27)-ről vélemény?
Nikolett(27)-ről vélemény?
pl csak annyi az indok,hogy vannak olyan emberek akiknek annyi problémája van,hogy nem a saját életükkel foglalkoznak hanem azzal ki van a Vidékin meg ki nincs. Mivel nekem van veszteni valom sajnos ezt a lépést kellett megtennem...! És NAGYON örülök,hogy nem látogattál meg kedves (pöcörő) szép estét! :D
Nem ment a bót. Mi más?
kispe · Lelkes újonc · Most ezt kérdezted vagy válaszoltál rá ?!
Kerem akinek megvan az 50es irodista holgy elerhetosege irjon!
koszi
Én ezárt sem ajánlok senkit, csak leírom a tapasztalatom. Ilyen Bogi30-is, hogy végtelenül kedves és korrekt mindent megtesz, hogy jól érezd magad, de ha nem jön be az alkata vagy más az ideálod, akkor hiába ajánlgatom :)
Maya 19-et *** moderálva *** meg már vki ? Mik a tapasztalatok ?
kispe · Lelkes újonc · Candynél voltam úgy néz ki, mint a képeken, de a hozzáállása túl profi, semmi lelkesedés természetesen BF-nek nyoma sincs!
A cél, hogy minél hamarabb letudjon (legalábbis velem ez történt)
Kata (45)· székesfehérvári szexpartner · Újonc · Elnézésed kérem előre is, de megkérnélek, hogy legközelebb az életkorát is írd oda a hirdetőnek. Nincs feltüntetve és így akár rám is érthetnék, a rossz minősítést. Köszönöm szépen! Legyen szép további napod! :) Jázmin/34
liziről tud valaki mondani valamit???
Korábban egy masik oldalon *** moderálva *** hirdetett egy lany Ketrin neven.Majd ez a hölgy athelyezte ide a fotoit es Rubina néven hirdetett sokáig...
Ma láttam hogy ezekből a képekből van néhány Ketrin19-nél is aki v szinu ua mint kKetrin 20 .
A "problémám csak annyi hogy a holgy bal lapockajan van egy tetko(Playboy nyuszi) ami a korabban emlitett masik oldalon is ott volt es jelenleg is megtalalhato itt K19/20 hirdetésében ,ugyanakkor h jon a képbe Rubina aki 25-nek hirdeti magat es tetko egyezes van ill a masik holgyhoz hogy kerult a kepe.
Azt gondolom hogy Ketrin 19-20,és Rubina 25 ua.
Ha esetleg nagyn feszít valakit a kérdés hogy hány éves a 34 éves minácska dobjon rám egy privátot és megmutatom. Kár hogy ilyen mutatványokra van szükség, de ha valakinek folyamatosan ekkora a pofája...
Régen jártam már erre...
Nos, egy kis segítséget kérnék. Olyan oboaművészt keresek, aki profin kezeli a hangszert, és nem ódzkodik játékának eredményétől... :) Hja, és elérhető legyen sötétedés után is. Csupán ennyi. Várom a javaslatokat, előre is köszönettel. :)
Persze, egy vagyok, tudjuk, blabla. Vagy ha nem akkor csak zavar hogy a 30+-os műfajból itt már mindenki megkapta hogy elfelejtett 5-10 évet dokumentálni a profilon, de valahogy ezzel egy hirdetőnek sem akadt baja, itt meg főleg nem kezdtek el kötekedni. A konkrét alanynál a több emeber által megerősített büdösmuff-gate-nél is pont ez volt, minden vendég hülye, mindegyik hazudik.
Nándi · Őstag · Sanyi bá bemutatkozik nagy hirdetéssel, cukorfalat meg 20 éve *** moderálva ***! Na "szípen" vagyunk, alakul a hétvége! :D
Ez teljesen így van ahogy írod, abban a korosztályban épeszű embert nem érdekelnek a számok (vendég oldalról jóhiszeműség), viszont nekem szúrja a szemem ha hirdető oldalról folyamatos a feszengés meg a nyilvánvaló minimum 10 év letagadása.
Nándi · Őstag · Előtanulmányaim alapján az ilyen ***moderálva*** el sem kell jutnom! Messzire kerülöm ezeket a hirdetőket!
Nándi · Őstag · Ha nyugodtan akarsz aludni nesajnáld! :D
Kata (45)· székesfehérvári szexpartner · Újonc · Igazán köszönöm Gróf, hogy kiállsz értem, ez igazán jól esett. :-) <3
De megértem a hirtelen kiírását neki is, hiszen ha nem megy valami, akkor beleköt abba, akit esetleg szeretnek. (Nem szerethet mindenki, nem vagyok Nutella..) :-)
Kitalál vagy kreál olyan dolgokat, - (de ha nyomokban igaza is van) amikkel - "most jól megmondja" a magáét.. hát hagy mondja. ha ettől jobb lesz neki.. De azért azt megjegyezném, hogy szépen kértem és nem túl nagy a pofám. aki kér, az nem negatív és nem rágalmaz. csak kér.
Kedves Roller! Szíved joga bármit kiírni rólam és hetekig rágódni rajta. ez a te dologod és te csakis te éled meg. :-)
Üdv mindenkinek!
Újonc vagyok itt és szeretnék infókat kapni azon úriemberektől akik játak már ezen szemrevaló hölgyknél... Zafira25...Laura19...Rita20...Jenny20...Lara24...Andika35...Kitti20...-nál! :D válaszokat priviben is várom és előre is köszönöm! ;)
További szép napot nektek!