De a hirdetése fenn van....
De a hirdetése fenn van....
Mentem volna hozzá napokban és nincs már. ezt nem értem miért van akkor fent sok olyan leányzónak a képe akik már nem elérhetöek. ? Nem ez az elsö ilyen .....
Friss hús után kell néznünk XD ajánlásokat várom én is. pozitiv negativ részröl is..
Üdv !
Valaki segíthetne Nekem Melcsi (38) masszázs ügyben, csak szigorúan masszázs vagy egyéb nyalánkságokra is kapható a Hölgy ?
köszönettel.
Nándi · Őstag · Olvasd el az apróban közétett hirdetését is és választ kapsz a kérdésedre!
Nándi · Őstag · Általam magamra kiszabott körök lefutása után, választásom Emília23 ra esett. Hivás és egyeztetés zökkenő mentesen megtörtént a találkozót megelőző napon! Megbeszélt időben érkezés minden salangtól mentes egyszerű azonnali bejutás! Lány csinos abban a ruciban várt amit kértem tőle. Zavaró tényezőt nem érzékeltem bár tudom, hogy nem egyedül van a lakásban. Hozámállása első pillanattól kezdve tökéletes! Így azzonnal tudtam, hogy nagyon jól választottam. És ez az érzés a találkozó egész idelye alatt fent is maradt. Teljesítményével Személyemben szerzet egy visszajárós ügyfelet! Pozitívumként említem meg az elszámolás korrekt módon utólagosan történt!
Pár napja jártam Szilvi 29-nél.
Az egyeztetés könnyen ment, jól ismert helyen, vadi új lakásban vár. A parkolás könnyű és ingyenes. Minden a megbeszéltek szerint zajlott, de nekem mégsem jött be. Túl óvatosnak és egy kicsit távolságtartónak láttam. A franciája nagyon gyengusz volt, inkább csak nyalogatja. Egyébként csinos, kedves, de köztünk nem működött a kémia, így én többet nem megyek hozzá.
Sziasztok!
Kezdő vagyok még ezen a téren. Nem fogok regényt írni magamról, egyből a lénygre török, kit ajánlanátok egy kezdőnek, aki még tapasztalatlan, már ami ezt a gyönyörű, szép várost illeti? Írhattok privátba is, lehetőleg korrekt, érett, barátnőfeelinges leányzót keresek.
Köszi előre is :)
Én is voltam már a nevezett hölgynél.
Valószínűleg ugyanott. Engem nagyon megfogott a hely is, illetve a leányzó is. Én a francózére egyáltalán nem mondanám hogy nyalogatás volt....egész mélyen levett...Legalábbis az én esetemben. Vissza is mennék de annyira rossz a saját magam időbeosztása, hogy nagyon nehezen jutok el hozzá.
Halálos a dumád,jókat nevetek rajtad.Pedig arcpakolásnak állitólak jó ez a fajta kenőcs.:)
.................még nem próbáltam csak olvastam a Blikk.hun.Komolyan!
Az igazság az,hogy az elsőről nem tudok nyilaktkozni mert olyan vagy mint Culombó felesége.Mindeki tudja,hogy létezel de senki sem tudja,hogy KI VAGY?
Jól csinálod.:)
Azt azért hozzáteszem,hogy nem a Dior nevü hirdetőt akartam ezzel megbántani csak a Gróf hozzászólásán nevettem.Mindenki azt vállal be amit akar nekem ehhez semmi közöm és a cikket tényleg olvastam,hogy egy nő a férje kenőcsét használja arcpakolásnak 20 éve.:)
Jázmin20 ról valaki tud véleményt mondani megéri el látogatni hozzá?
Laura féle brigád nagyszájú kissebbségi alkalmazottja, malompark mögötti panelek telepese ,felújított kecóban. Az *** moderálva *** egyedileg magasra szabott a semmire! Ahogy Lauránál is, bár ő legalább néz ki vhogy, de ebben ki is merül az egész leányzó! Én személyszerint a küszöbig jutottam, mert mikor megláttam kifordultam, a képeken tuti nem ő van, vagy csak jó a fotós/photoshop. Részemről nem ajánlott az egész brigád. Am ha figyelmes az ember a kiépekről ki lehet szűrni mindent, ua ruci, cipő, háttér, stb. ;)
Imádom a stílusod (is), meg is látogatlak ismét, hamarosan! :D
Jázmin ról annyit tudok mondani hogy ő van a képeken de viszont nem ad bele semmit se mikor voltam nála csók se mehetet mert neki fájt a foga.. de amugy 10 skálábol durván 5 őst adnék neki
pöcörő · Kvázi-tag · Melyik Laura féle? A (28) vagy a (19)? Azt hittem a K*ss*in nyomják.
Laura 19 x2 :D ,
https://videkilany.hu/kereses/talalat?sortkey=iey4xg7e&nev=laura
https://videkilany.hu/kereses/talalat?sortkey=iey4xg7e&nev=laura
hát lehet ott is , most a malompark mögött 3em...
pöcörő · Kvázi-tag · Kata(32) ugyanaz a lány, aki régebben Erika(32) néven hírdetett.
Csak gondoltam jelzem, hogy hátha más is úgy jár mint én, hogy ráugrik a két új bugyis fotójára és meglátogatja, mint új lány, az ajtóban pedig egy régi ismerős fogadja.
Kíváncsi lennék mi indokolta a név változtatást. Volt róla valami negatív komment vagy mi?