Tartósnak ott az asszony köszi :D én biztos pontot írtam, akihez heti 1x ,2x visszajárhatok és tudom mire számíthatok ugyanakkor csinos és igényes.. ;)
Tartósnak ott az asszony köszi :D én biztos pontot írtam, akihez heti 1x ,2x visszajárhatok és tudom mire számíthatok ugyanakkor csinos és igényes.. ;)
Zafíráról van valakinek infója? Telefonban kedves volt, de összevissza egy hsz van itt róla. Senki nem jár hozzá?
Sziasztok!
Lara(24), Virág(22) és Emília(23) lányokkal van valakinek tapasztalata?
Előre is köszönöm a választ!
Sziasztok!
Szeretnék megosztani veletek egy jó élményt.
A napokban voltam Rubina (24)- nál. Nagyon ajánlott kategória,fr*nciája jó,tüzes kis csaj, látszik hogy élvezi amit csinál. Tiszta,nyugodt környezetben fogadott,már az elején felkeltette a fantáziámat kedvességével. Mondtam hogy egy kicsit "zavarban vagyok", de hamar elillant a zavar, hozzáállásának köszönhetően. :P Hamar rámmászott,olyan volt mintha a barátnőm lett volna. Az arca szép,a teste is jó, és ami a legfontosabb az a hozzáállása. Kezdeményező,nem egy fadarab (mint nagyon sok lány), élvezte amit csinált. Amikor "ment a téma"(hátulról), izgató dolgokat mondogatott közben,ami nagyon beindított. Még a hangja is tetszett,komolyan mondom. :D A csókja is finom,az extra nála,de megéri kérni. 3/4-ed órát kértem,de végül kb. fél órán belül kivégzett (nem tudom pontosan mennyi idő volt,nem nézegeti az órát- sok lánnyal ellentétben).
Úgyhogy összességében jó csaj,meg kell őt becsülni! Csak ajánlani tudom.
Nándi · Őstag · Igazad van legutóbb ezekkel a képekkel csak más telószámmal Alíz23 ként szerepelt!
haban · Tag · Megerősítem észrevételed.
kispe · Lelkes újonc · Nem maradtál le semmiről, csak első hozzászólás gyanánt egy félig értelmezhetelen mondatot sikerült összehoznia.
haban · Tag · Zsófika22 regisztrációjával új lány regizett Nikolett30.
Arról nem is beszélve, hogy a kis imposztor az én nickemmel él vissza. Azzal az egy hozzászólással több mint valószínű, hogy egy hirdető regisztrált.. Vagy szándékosan vagy random választotta ezt a nevet de nem örülök neki.
Nándi · Őstag · Ha Zsófikaként az egykori Liza képeivel nem tudtak palimadarat fogni akkor most jön egy újabb "barbatrükk" :D
Ismét volt szerencsém meglátogatni Micus 35 hölgyet. Igen figyelemre méltó technikai színvonalat képvisel. Varázslatos francia, kitűnő hozzáállás, szerintem aki vele normálisan viselkedik azt kapja vissza. Ismét elvarázsoltál Micus! Köszönöm!
Jenny 20
A képei elég jól sikerültek. De vagy nem Ő van rajtuk, vagy veszett jó a fótósa.
Judith42: könnyen megközelíhető kertvárosi részen rendel. A képeken ő van, arca némileg idősebb a feltüntetettnél, testre nekem nagyon bejött: nagy mellek, felül sz*r*s m*ff. Végig nagyon kedves, semmi mással nem foglalkozott, bármit csináltam dícsért, lelkesített ami lehet kicsit túljátszott, de ilyen körülmények között nekem teljesen belefér. Csókkal kezdtünk, majd először ő vette a szájába a dolgokat, utána kicsit én kényeztettem. Nagy forróságban voltam, de a hölgy mindenhol tiszta és illatos volt. Dohányzik, de ez egyáltalán nem érződött. Fél órában két lehetőségem volt, mindkettő a szájába ment, nem kapkodott, hagyta hogy lenyugodjak a szájában, letörölgetett, frissítővel kínált. Amin besz*ram hogy amikor csak járkál a lakásban azt olyan aranyos seggrázással teszi hogy azonnali merevedést okoz!
Következő kiszemeltem Erika35, nála volt már valaki? (privátban is jöhet)
haban · Tag · Jelenleg fennlévő két fotója Jennyfer19 fotóiból valók.
haban · Tag · Következő kiszemeltnek ajánlom Júlia(42) Petxfi tér lehet az előzőt túl íbereli.
Nándi · Őstag · Új láogatás előtt a lány választásánál megpróbálok tőlem telhetően körültekintően eljárni, főként ha olyanhoz készülök akiről érdemleges információk nem nagyon vannak. Mivel elég rég nézegetem már Virág22 hirdetését (róla sincs azért szinte semmi a fórumon!) felhívtam. Kaptam egy korrekt tájékoztatást a lehetőségekről.Mivel kedvező programot vázolt mondtam, hogy szeretnék akkor a képen látható hölgyel közelebbi személyes ismeretséget kötni! Ezért másnapra foglalnék egy időpontot! Már itt gyanút kelett volna fognom mert elutasítás volt a válasz (némi halandzsa ezt miért nem lehet)! Ennek ellenére mert hajtott a kíváncsiságom iránta, másnap mégis csak elautóztam a Jégcsarnok környékére és próbáltam hívni, többször is de eredménytelenül! Azóta is próbáltam már párszor (terészetesen szintén minden eredmény nélkül) ezért azt feltételezem valami miatt a számom tiltólistás lett nála. Sem tiszteletlen sem alpári nem voltam az érdeklődésemkor, tehát nem tudom mire vélni! Feltételezésekbe nem akarnék bonyolódni ezért itt kérem azon fórum látogatókat, akiknek személyes tapasztalatuk van a leányzóról! Azok azt legyenek szívesek velem megosztani, akár itt nyilvánosban akár privát üzenetben! Ha érdemes akkor telefont cserélek inkább, hogy bejuthassak! :D
Virág22 már nem dolgozik.
Helló Nándi! Úgy látom kicsit beleragadtál ebbe Virág têmába!
A következőket tudom mondani róla: kb ötször voltam nála és mindig teljesen korrekt volt gyors bejutással.Csinos lány de semmi extrára ne gondolj , arcra talán az átlagnál valamivel szebb. Valami miatt [ kémia?] mégis nagyon jókat dugtunk mindig. Szerintem mivel az elérhetetlenség erzete megcsapott ezért talán túlzott elvárások alakulhattak ki nálad és ez óhatatlanul csalódáshoz vezethet. Nekem kedvencem de nem biztos hogy mindenkinek az lenne. Semmi extra csak jó.. [ nekem] .
virág22 már nem melozgat.
Hali mindenki!
Új vagyok itt és szeretnék pár infó kapni! :) Lara(24), Ariel(26),Zafira(25),Szandy(21) ezekről a hölgyekről szeretnék megtudni pár dolgot! :) Jöhetnek privátban is! előre is köszönöm! Üdv.!