Sziasztok.Tud valaki Debrecenbe olyan 40 év alatti hölgyet,aki nem borotvált? köszi.
Sziasztok.Tud valaki Debrecenbe olyan 40 év alatti hölgyet,aki nem borotvált? köszi.
Kedves Roller!
Megkérlek, légyszíves, győződj meg arról a dologról, amiről véleményt alkotsz! Köszönöm! Tekla vagyok, s a megemlített lányokat nem ismerem, semmilyen klónozásban nem vettem részt, s erről Te személyesen is meggyőződhetsz, ha veszed a fáradtságot! Légyszí, nézd meg jobban a fotókat, netán nagyítsd ki! Köszönöm! További szép estét! A legjobbakat Neked és a fórumozóknak! Tekla
nivod85 · Újonc · Hali egy kis beszamolo legutobi kalandokrol:
Ancsa vagy Ancsika35:nem tudom pontosan most pilanatnyilag nem latam h hirdet.Autos Meki kornyeken rendel telos egyestete ,a lakas a celnak meg felel ,a kepeken o van.Egy fel orara mentem a szolgaltatas jo volt csak kar h a NFVSZ az extranak szamit.
Alexa 29:a rendelo a Furedi u van,konyen meg talalhato,a lakasban toben vanak de ez engem ne zavart.A holgy hogy nem 29 az tuti de a 20evesek is meg irigyelhetnek a testet az tuti,a mele silikon a testalkata vekony nekem be jot leszamitva a fejet ahol lacik mar a kor rendesen.A szolgaltatas nekem nagyon be jot minden ugy volt ahogy meg beszetuk profin csinaja a franciat en csak ajalani tudom.
TibetiSzerzetes · Tag · szia, Sissi 32: keres rá olyan város fórumán, ahol szokott lenni. Pl. Nyíregyháza, Kaposvár. Elöljáróban: érdemes meglátogatni. Üdv és derűs napokat
Nándi · Őstag · Bocs Adelina
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Szia.Nézd meg Ariel hirdetését igaz ő csak fazonra igazitott.
Hándi! Adelina bejelentkező oldalán az áll, hogy Május 7-től elérhető! Most még nincs annyi! Engem is érdekel, ha előbb jutsz el hozzá, írj náhány használható infót!
Rebeka (20)-ról van valakinek infója? Köszi.
Bianka 20: Könnyen elérhető, ismert helyen, könnyű ingyenes parkolás. A lakásban legalább 4-en vannak, bár elmondása szerint csak ketten, de ez nem igaz. A fürdőszoba "kicsit" lepukkant, a törölközők szörnyű büdössek! Poshadt víz szagúak, amit sajnos átvesz az ember teste is, ha beletörölközik. Ez nagyon negatív, talán sose mossák őket, csak visszahajtogatják. Egyébként a lány, kedves, mosolygós és próbál mindent megtenni. Még érződik rajta azért, hogy nemrég kezdte. Összeségében nem is tudom.. elég vegyes érzelmeket váltott ki :)
A büdös törölközők egy időben gyakran kísértettek és baszták föl az agyam. Már már azon gondolkodtam, hogy inkább viszek magammal... Szerintem bizonyos hellyeken vagy helyzetekben valóban nem mossák és a pöcsödet ugyanazzal törlöd meg mint valamelyik előző makktárs néhány órával azelőtt. A szolgáltató hölgyeknek üzenem, hogy a mosatlan törölközőt azért többnyire felismerjük, és ez az üzletmenetre is kihat.
Nándi · Őstag · Valaki (lehet az érintett is) megtudná mondani, hogy a most hirdető Anikó37 azonos e a 2012 ben hirdető Anikóval! Trikó vagy az ing lekerülne tetkó árulkodna! Vagy ez most direkt álca :)
Sziasztok ma szétnézek a városba kit látogassak meg aki csalodasmentes?
Nándi · Őstag · A Petőfi szoborban nem fogsz! :D
Normálisak vagytok? Gumi nélkül szex?kivánok sok injekciót!
Fütyülős · Őstag · Ha Tifani(18) magasságából elveszünk 15-öt, azt megszorozzuk 2-vel, majd a kapott összeget hozzáadjuk a súlyához megközelítőleg helyes számokat kapunk. Egyszerű matematika ez kérem szépen. ;)
Sziasztok! Daniella 23 ról irnék pár sort hogy senki se járjon ugy mint én.kezdem a pozitivumokkal. Jó helyen rendel egyszerü kis lakotelepi lakás. A képeken ő van és elég csinos is. Nagyjábol ennyi! Amikor odaértem hozzá megbeszéltük mit szeretnék. Sajnosnem tudott visszaadni,de szimpatikusnak találtam ezért gondoltam legyen egy óra hossza és pár extra. Hozzá is láttunk. A csók is benne lett volna de inkább mindig ugy fordult hogy a nyakát érjem. Amikor rászoltam hogy hol a csók akkor kaptam egyszájra puszit. Azon kivül mindenhol engedtehogy csokoljam talán még örömet is okoztam neki.Na ez után elment a kedvem az egésztől. Ő vett kezelésbe szinte majdnem szó szerint nekem kellett mondani hogy szájjal kérném akkor ugy ahogy csinálta. De ami a legrosszabb volt többször csörgött a telefonja és persze fel is vette és nyugodtan beszélgetett. Akkor végleg elment a kedvem amikor a telefonba azt mondta hogy kb 10 perc és ráérek. Ez idáig egy 20 perc se telt el. Aktusig el se jutottunk ugy elment a kedvem gondoltam hagyjuk akkor az egészet intézen el gyorsan és megyek. Azt ajánlom inkább ha az ember tud menjen el egy ut széli lányhoz még azzal is jobban jár! És kb negyed annyiba kerül.Sőt még akkor is többet kap!
Kedves Ninettke,
Szeretném megkérdezni hogyan lehet téged elérni? Egy pár nem fogadott hívás, és egy kinyomott telefon után nem mertem tovább próbálkozni.. már már zaklatásnak minősült volna..
A kritikád nyomán hirtelen Tifani (18) Krisztike(18)-ra vedlett át.
Nándi · Őstag · De fütyi matek képlete így is úgy is jó! Bármennyi nevet vált is a csajszi!
Sziasztok! Candy 25 még molett élőben??