Üdv! Valaki adjon már nekem tájékoztatást arról hogy a Water Tower street (moderálás kedvéért) a jobbik részén ahol Bogi30-ék ügyködnek, hogy ott kik vannak abban a lakásban még? Régen jártam már arra.
kanossrác · Lelkes újonc · Üdv! Valaki adjon már nekem tájékoztatást arról hogy a Water Tower street (moderálás kedvéért) a jobbik részén ahol Bogi30-ék ügyködnek, hogy ott kik vannak abban a lakásban még? Régen jártam már arra.
Rám gondolsz vagy valamelyik szexpartner csajszira? Mert én biztosan nem vagyok azonos, sőt nem is hasonlítok senkire.
üdv,
Lara Masszázs
Rebeka 36. A fővárosi vendégművészek álltal bérelt ideiglenes kutatóállomáson rendel ha idejön kb hétfőtöl péntekig.A telefonban a debreceninél úgy fifty % al magasabb igényekről számol be. Ebben elmondása szerint a normális szexualitás keretein belúl mozognak a lehetőségeink. Persze ez azért ez nem teljesen egzakt meghatározás de amit én kértem a légyott első felvonásában az bőven belefért. Ha 150kg ra híztál vagy a fél fejed hiányzik akkor a ház elől amikor telefonálsz vigyázz mert be van kamerázva az utca és bentről látnak téged. Majd másfél óra mulva beszéltük meg a talit mert most lépett ki a zuhany alól és még felkell készülnie. És tényleg! Odabent egy gyönyörű érett nő fogad. Abban a pillanatban megértem mire kellett ennyi idő mert van benne munka az biztos. Nagyon ápolt és nagydumásan pörög, fel van dobva hogy alig tudom követni, ha lemaradok , akkor válaszol helyettem és még kacag is saját viccén. Ezek mellett igyekszik ribizlisen és pajzánul vielkedni meg persze közönségesen is ami jól áll neki de ez egy szerep, nem buta a hölgy. Az első felvonásban megbeszélteket kissé felületesen hozza, de kapok hozzá szexuálisan túfűtott szöveget ami valamelyest kompenzálja a közepeske produkciót. Aztán nem tudok várni mert minél hamarabb részese akarok lenni ennek kívánatos húsnak, nehogy az egész csak álom legyen és félbemaradjon. Hátulról kezdek azonban még szűk és nem nedves /kár volt sietni?/ úgy hogy óvatosan maszatolunk az elejên.. és valahogy nem is úgy férek hozzá hogy jó legyen. A várva várt nedvesedés csak megjôn de mire belendülne a dolog már végem van. Ebben a történetben a biztonsági megoldást választottam nem volt nyalakodás meg ilyesmi, lehet ezért volt gyenge az aktus vagy az is lehet tudatosan erre ment ki a dolog, nem tudom. Azt viszont igen, hogy egyszer még bizos visszamegyek mert feltétlen meg kell, hogy rendesen tekerjek egy ilyen versenykerékpárt:-):-).
Szia!
Nem rád gondolok, az említett hölgy már nem hirdet, legalábbis nem az általam "kifogásolt" képekkel.
Tehát, hogy még véletlenül se hozzalak kellemetlen helyzetbe: egy másik szolgáltatóról volt szó, a Te képeiddel semmi problémám.
Köszönöm.
Nettike képe köszönö viszonyba sincs a valóság és foton látott hölgynél.A nyelv tudása nulla ,az alteste szagos. Rózsa szálak száma az elöadáshoz képest egy fillért sem ér.
Uh, de jó hogy írtad, pedig pont most hétvégén szerettem volna meglátogatni.. mondjuk a képei is gyanúsak mindegyik photoshoppolt...
pöcörő · Kvázi-tag · :-)
Szánalmas próbálkozás volt kedves hírdető....
Nettinek egyetlen képe van fent, de az sem photoshopoltm hanem egy gyenge minőségű (lopott) mobiltelefonos selfie.
Fütyülős · Őstag · A heti termés:
5-6 hangposta. 1-2 "A hívott szám jelenleg nem elérhető". Ez mind rendelési időben.
Hívom Sárit, de ismét a barinője veszi fel, és közli, hogy Sári még mindíg nem rendel, így vagy őt (Bianka), vagy Alízt választhatom. Nem kösz. Így ha valaki volt már a hírdetésben lefotózott Sárinál az ossza már meg, mert szerintem ő csak a modell volt a lehúzáshoz.
Réka(18): Az ajtóban a Viki(21) fogadott, nem kis megrökönyödésemre. Aztán megnyugtat, hogy nem ő a célszemély. Beinvitál az oroszlánbarlangba, ahol egy jól megtermett IQ betyár roma'ntikus jány áll. Majd közli a minimadame, hogy így, meg úgy több rózsa lesz. Szinte remegett az öklöm a dühtől. Természetesen itt se az a lány van aki a hírdetésben modell-t állt! Aztán nem kevés jókívánsággal a hátam mögött távoztam.
Micus(35): Felhívom párszor. Majd felveszi, és szinte hisztérikusan közli velem, hogy ő most ebédel ne zavarjam! De ezt mondom, ordenálé módon közli. Ismét köpni nyelni nem tudtam. Majd rámnyomja....
Fanni(19): Mondom, Szia. Erre darálja az étlapot levegő nélkül. Köszönés nuku. Aztán megüti a fülemet valami. Egy kis extra, aztán mehet gumi nélkül. Mondom tessék? Asszongya jól hallottad! Mondom még az alap is csillagászati, meg ez "kis" extra!? "Hát mi folyik itt Gyöngyösön?"
Leszűrve a heti termést:
T. szerk! Felütötte fejét az a tendencia, hogy regisztrál egy konzervatív hírdető fotóval (valós személy), majd nem ő áll munkába, ő csak a csali. Max a hajszín egyezik. Természetesen az ilyen hírdetések mögött egytől-egyig romasztikusok állnak.
Ahogy legutóbb írtam. Ez a debreceni "kínálat" is megérett a pusztulásra, vagy a változásra!?
Sziasztok!
Csak nekem tűnt fel, hogy Csenge (kék hátterű kép a profilkép) Ancsára változtatta a nevét. Most akkor jobb lesz a szitu, hogy Csenge és Ancsa néven is kínálja ugyanazt a "szíínvonalat". Félelmetes.. :)
misterX · Kvázi-tag · Szia Hazudozó! :)
Biztos voltál a Micusnál? Most jól emlékszel? 100%? Ezt nem csak álmodtad vagy kitaláltad mint amibe belebuktál?
Már korábban is kértem hogy támaszd már alá valami ténnyel a kitalációidat miszerint én vagyok Erzsike, Gulya, juci, Ferenc pápa mert az üres rágalmazásod már unalmas.
Bocsi én nyomtam rád a telefont mert nem fogtad fel ,hogy ebélelek.Normálisan mondtam ne túlozzál.Szép estét.:)
Bocsánat, összekevertem ninettkével óóóóóóóóóó
Tisztelt misterX és Gróf Kurátor!
Kérjük ezt a beszélgetést ne itt folytassák!
Köszönettel, VL Szerkesztőség
Hali. Egy negativ élményel gazdagottam....a vizto...utca kélybarlang .Aliz18 kapcsolatba, képek jolvannak meg csinálva az biszti...a valóság mást mutat sokal akora sőr-hasa van huuu, a melei ok és kb enyi...szegényes frania , semi oda adás.....de a pénz az kel....NAGYON NEM AJÁLOM....Azok akik tényleg válalják amit igérnek és jol Csilla, Eszter, Lili18 mondjuk Ő telteb de nagyon jo ugy őszbe és olyan fraciat ad...huhu..,Bogi. Érdekelne egy két nagy mellü csajrol vélemény ha van ...pl Hanna , Kitty, Alexa, .....
Tisztelt Látogatók!
Kérjük a marakodást szíveskedjenek abba hagyni, vagy a dühöngőben folytassák!
OK. Köszi a választ, Alexa33 is érdekelne....
misterX · Kvázi-tag · Hanem rá adki nem emlékszik arra kinél volt és kinél nem? :)
pöcörő · Kvázi-tag · Ird be a keresőbe, hogy IZACSKA és találsz róla jó sok infót...ez ugyanis a ***moderálva*** neve.
humm · Kvázi-tag · Az nem szoftver, hanem hardver.