Szandika 28. A kêpek nem feltétlen igérnek sokat és persze itt is rádobhatsz egy tizest már ami az évszámokat illeti.A telefonban kiderül, hogy *rképzésével inkább az 1 órás eggyüttlétet favorizálja ugyanis ott van csók meg natur francia. Mivel érezhetően nem mindenáron akartam menni és talán a bolt sem mehetett annyira sikerült félórában is megkapni azt amit csak órásban akart. Elmondása szerint korábban bárokban dolgozott. Azt gondolom itt megtanulhatta azt a képességet,hogyan kell egy kuncsaftot megszerezni. És csakugyan! Ahogy belépek az ajtón és életre kell, kilépve a gyenge-közepes fotók alkotta predesztinációbol már tudom, hogy egy tehetsére bukkantam. Míg zuhanyzom pajkosan odaveti a fürgyőszobában: ma te vagy az első , ha érted mire gondolok? A cickokon lehetne javitani a popsi tökéletesen anyucisan jó a szemêlyiség teljesen rendben van és a szakmát is jól tudja. Egy időre eltünt a hirdetése és féltem, hogy odébb állt. Most megint hirdet és meglepődve láttam, hogy csak ketten jelölték kedvencnek. Hát uraim szerintem ő még nincs felfedezve!