Ja és a kád dugulás, amiről MARKOKO írt alighanem ugyanezt a helyszínt takarja.
Ja és a kád dugulás, amiről MARKOKO írt alighanem ugyanezt a helyszínt takarja.
Valaki Betti 40ről tudna irni hogy mit tud?
Nándi · Őstag · Mendy22 az egykori Liza képeivel vadi új csajsziként! Teló hangpostára irányítva! Szóval itt kérdezem Ő tért vissza vagy valaki nyúlta a képeit?
Nándi · Őstag · :D Ugye milyen rettenetes dolog az emlékezet!? Gyors volt a javítás!
Ezek nem Liza képei, valós a lány, de tényleg nagy a hasonlóság.
Sziasztok. Zoéról esetleg tapasztalat és hogy máskor is szokott e lenni ??(mert most ápr.9-17)
Nándi · Őstag · Akkor miért is kellett a tegnap feltöltött új képeket rekord gyorsasággal törölni?? Hasonlóságról meg csak annyit, hogy a Liza klasszissokkal csinosabb csaj volt!
kanossrác · Lelkes újonc · Sziasztok! Valaki dobjon már meg egy infóval hogy úgymond "maszek" alapon nyomatják akik lazán bánnak a time-al. Na olyan csajokat tud-e valaki. Na és persze ajánlott kategória! :)
Fütyülős · Őstag · Az elmúlt időszakban tapasztaltam:
- Még mindíg gondot okoz egyeseknek a higiénia. A "vendég" fogadása előtt illene letusolni, főleg az altesti részen. Ez nagyon alap dolog, de valakinek nem az. Akinek inge az vegye már fel!
- Nem szeretem, ha valamit megbeszélünk telefonba, a helyszínen meg hirtelen változnak a "feltételek". Ez is egyre gyakoribb. Ha valaki bevállal egy ilyen dolgot, az vagy fogadja el a vele járó "kellemetlenségeket", vagy hagyja abba!
- A képek néha köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. Értem én, hogy kell egy "azonosító" fotó a regisztráláskor, de utána szinte bármit fel lehet tölteni. Az életkorról, testsúlyról, tetkókról, "nyitvatartási időről" már nem is beszélve.
- Ha nem ér rá valaki az vegye már a fáradságot, és szüneteltesse a hírdetést, illetve kapcsolja ki a hangpostát, visszahívós SMS szolgáltatásokat....stb. Nem akarok senki hangpostájára rábeszélni, vagy visszahívós SMS-eket küldözgetni!
- Még mindíg sok az olyan hírdető aki azt se tudja miről is szól ez a történet. Az menjen közmunkára, vagy bárhová. Értem én hogy a szükség nagy úr, de senkinek nem tartottak a fejéhez pisztolyt. - Legalább is remélem : ) -
Lenne most is beszámolóm, de inkább már le se írom, mert ez a fórum már rég nem erről szól. Sajnos. :(
Természetesen a korrekt hírdető, korrekt vendéget érdemelne, de ez sajnos nem így van. A fent említett dolgokat remélem elolvassák az "érintettek".
NA pá!
Azért én szívesen olvasnék beszámolókat is :)
Fütyülős · Őstag · Hétvégi termés:
Szombat:
Kb. 10 hívás, természetesen "akik ebben az időpontban hívhatóak" menü bekattint. 4 hangposta, 3 kikapcsolva, 2 csörög-csörög, de semmi. Végre elérem Dóri(24)-et, akivel megbeszélek egy mai időpontot, és megegyezünk, hogy ma is hívom. Hívom-hívom, majd a rámdob ez üzit, hogy sajnálja de nem jó neki. Még jó hogy nem indultam útra.
Vasárnap:
Kb. 7 hívás, 4 hangposta, 2 nem veszi fel. Majd Jennyke(19)-el sikerül megegyeznem. Ügynökösdi. Ide gyere, oda gyere...stb. Nagynehezen megtalálom a címet (Füredi ***moderálva***), majd az ajtó előtt állva hallom, hogy a magassarkúban eltipeg a hölgyike. Kivilágított lépcsőház, csengeteg semmi, kopogok semmi. "Kínos helyzet." Csörgök, erre kijön egy kollegina, és közli, hogy Jennykének pont most jött meg, és nem tud fogadni. De van egy pont ráérő barátnő Klau(20), aki akár 20 perc múlva tud fogani. Inkább sarkon fordultam. Nem szeretem ha hülyének néznek. NEM AJÁNLOM! Közben visszacsörög Mira(19). Akkor marad a B terv. Hívom 3-4-szer, ki van kapcsolva.
Végül Anita - felnőttfilmes - Bellini kisasszonyt elérem. Szoros a programja, de vállal. Mivel sűrgette az idő, kivégzett kb. 10-15 perc alatt. Aki még nem tudná, nála *xtra magas a rózsa, illetve a csók, KF, popó extra, de olyat kapsz hogy még! ;)
Azt hiszem a jelenlegi Debreceni hírdetők közül max 10 akihez érdemes ellátogatni (Rita, Letti, Nily, Bellini, Gréti, Dalma, Csilla és még akik mások szerint jók).
Jah és mégvalami. Jázmin(19) egyszerűen letiltotta a számomat. Nem tudom miért, mert még soha nem találkoztam vele.
Szóval jöhetne már beszámoló is, főleg a fiatal, új, és normális hírdetőkről, mert ezen a sakktáblán elég sok a "s*tét" játékos. Ideje lenne a "világos" játékosokat előtérbe helyezni tisztelt management.
Na Pá!
slimjohn · Újonc · Nagyon tanulságos a csokorba szedett tapasztalataidat olvasni. 6-7 évvel ezelőtt 70-80 volt a hirdetők száma, most közel háromszor annyian vannak. Akkoriban is volt inkorrektség, de nem volt ennyire felhígulva az üzleti morál. Köszönöm, hogy közre adtad!
Ágica (19) 2011-ben regisztrált, azaz 1* évesen kezdett dolgozni? Hoppá.
slimjohn · Újonc · Ha privátban elérhető vagy, tudok adni ötletet.
Hali!
Melyik Lettire és melyik Csillára gondoltál? :)
Letti 18-ról írtál korábban olyat, hogy már nem olyan mint régen, Csilla 24-ről pedig, hogy vagy 4 évvel idősebb leaglább, meg p***kója is van :D
Szóval ők az ajánlottak?
Vagy az egyik Letti 22 (mert van több is), vagy a Csilla 30?
Mindkét név esetén írtál rosszat (is) a fiatalabbik évjáratról, így (jogosan) merül fel bennem a kérdés, hogy netán az "idősebbekre" gondoltál az ajánlásnál?
----
Dalmának nem találtam aktív hirdetését, de figyelni fogom. Azonban ahogy rákerestem a nevére.... találtam egy Szekszárd-i apróban hirdető gyöngyszemet:
"Korlátlan ideig tartó, korlátlan aktus számmal lévő, igazi ful ful *xtrás szervizel várlak 0-24ig. Utazni tudok, diszkréten fogadlak puszi Dalma"
Ez hogy gondolta? XD Korlátlan ideig tartó?
Esetleg "Gazdag pasival összeköltöznék" jeligére? :D Így értette? :D
----
A chat részleg nektek sem működik mostanában?
----
Részemről ajánlott: Ninettke29,***moderálva***, Virág22, Réka23, Letti18, Crystal23, Nóra23, Kiara23, Bellini20
A kor a hirdetésekben szereplő érték, tájékoztató jellegű, nem mindig fedi a valóságot.
Illetve arcra egyik-másik megosztó lehet (van olyan hirdető, aki szebb, és nem soroltam fel ide!), de hozzáállásban ők nyújtottak valamivel többet, mint az átlag.
Üdv: Golekon
Crystal24, (23-at írtam, régebben voltam, bocsánat, de pozitív, hogy legalább frissíti)
Fütyülős · Őstag · Az hogy korábban írtam valakiről rosszat is, nem azt jelenti, hogy nem ajánlom. Úgyhogy Letti(18) és Csilla(24). Így jó?
Dalma korábban Barby(24) vagy Barbi volt, és anno ajánlott volt, de írtam is róla ha jól emlékszem még színes betükkel.
Rengeteg beszámolót írtam, úgyhogy ha érdekel valaki olvass vissza, és lehet hogy sikerrel jársz!
Helló Klaudiared-ről tud valaki valamit?
Patrik7 · Tag · Hali!
Egyet értek veled.
A Ninettke29,***moderálva*** és a Letti18-al kapcsolatban.
Én még ide sorolom a Niki30, Nily20 és a Jessyka21-et :)
Ezek a hölgyek toronymagasan kiemelkednek a helyi szolgáltatók közül :)
Nándi · Őstag · Keresgess a 00 - 24 esek közt talán még szerencséd is lesz!