Előre bocsájtom nem voltam egyik általad említet hölgynél sem. De szerintem jól láthatóan Andi és Anett képei más más hölgyről készültek! Az általad feltételezett hasonlóság abban biztos megáll hogy Nőkről készült képeket látsz:D
Nándi · Őstag · Előre bocsájtom nem voltam egyik általad említet hölgynél sem. De szerintem jól láthatóan Andi és Anett képei más más hölgyről készültek! Az általad feltételezett hasonlóság abban biztos megáll hogy Nőkről készült képeket látsz:D
Én sem voltam náluk, a csak a képeket láttam. A hajszínüket leszámítva hasonónak láttam az arcukat, meg a képeken a háttér hasonló felépítésű volt (vagy csak egyformán sok volt rajtuk a piros). :-)
De legyen igazatok, és tényleg nem ugyanaz a két hölgy, a 'megosztás' nevű hozzászóló szerintem rájuk gondolt.
Ez esetben neki is olyan rossz a szeme, mint az enyém. :-))))
KezdőSrác86Db · Újonc · Üdv!
Laura(28)-ról valakinek van tapasztalata?
pöcörő · Kvázi-tag · Akkor már hárman vagyunk így ezzel a rossz látással....
Mellesleg kb. egy hete még ANETT-ből is kettő volt, egy Anett(37) ..-3693-as végű telóval és egy ANETT(38) masszázs ..-6232-es vegű teló számmal. A képeket elnézve 99%-ban ugyanarról a hölgyről készült, de most már csak az utóbbi hírdetése aktív.
Majd ő megerősít/vagy cáfol, hogy ténbyleg ő hírdetett-e duplán.
Mya (43)· szombathelyi masszázs · Újonc · Kedves uraim! Nem tudom ezt szó nélkül hagyni! Anett már jó ideje a barátnőm, én még sosem láttam barnának az amúgy is feltűnően vörös haját! A másik hölgy testalkatát nem is említve ( ezzel őt nem szeretném megsérteni) de képek alapján szerintem 20 kg plusszról beszélhetünk, de nem Anett javára! ( Anett: pici hölgy és vékony) és halkan megjegyezném: véleményt annak kéne írnia aki már meglátogatta mindkét hölgyet! :) További szép estét! Puszi: Mya
KezdőSrác86Db · Újonc · Van személyes tapasztalat?
Teltebb versenyzők közül ki az ajánlott?
Köszönöm a segítséget mindenkinek. További szép napot ;)
Úgy látom Laura28 és Szandika 28 kolléganők .( piros kockás lepedő, a természet lágy ölén)
Üdv!
Ritkán járok erre felé, de ma sikerült. Jessyka (21)-nél tettem látogatást. Nem bántam meg. Az *rfekvést rendkívül kedvezőnek tartottam, a szolgáltatás színvonala és a leányzó is rendben. Ha nagyobbak lennének a törölközék, és nem lenne dugulás a kádban. SZUPER!
De a "természet lágy ölén" készült fotó melletti szöveg tök jó!"100% azt kapsz amit a képeken is látsz."
Mehet a kuncsaft fára mászni!
Vagy nincs szoba, kint kell megoldani a réten?
az lenne a kérdésem olyan lány párt keresek akikmegadnák nekem az élvezetet. pl az egyik női tag franciázik a másik a p*pómat kényeztetné. ha tudtok ilyet irjatok :)
egy álmodó srác ;)
Azt észrevettétek-e, hogy Lizi(42) immáron Nagykanizsán tartja a fogadóóráit?
És még egy érdekesség.
Olivia felhagyott az iparral?
Toronymagasban?
Az apró hírdetések között van egy Nettike(21)
A fotó alapján brutál jó,de nem tudom mennyire lehet valós a hírdetés.
Hello mindenkinek, szeretnek toletek infokat (tapasztalat, jo esetleg rosz egyebek ) a kovetkezo csajokal kapcsolatba:
Hanna26
Zafira25
Zsaklin24
Aliz18
Kitty35
Csilla24
Lilike25
Elore is koszonom , szep napot.
A múlthéten rácsörögtem. Hogy is mondjam. Szerintem kicsit átlag feletti a rózsák száma amit kérne a szolgáltatásáért és még a helyszínt is neked kell biztosítanod. Ha fele annyit mondott volna akkor rászaladtam volna.
Valaki tudna segiteni ? A Jerikon volt egy szoke nagymellu lany tud rola valaki valamit ?
Nem tunt az oregnek 30 koruli lehetett az elejen rendelt az utcanak
Hannánál no smár!:-(
Hangszeres játékában a nyelv nem túl sok, sem nem ultramély, de a nyomás csak benned fokozódik őbenne jóféle vákum van.
Utána úgy tud tekerni, hogy csak győzzed kitartással! De ehhez aktívan fel kell lekesítened, mert különben eléggé gépies lenne az előadásmódja.
A melleit végig fogjad (remek tapintású) , mert különben lendületbe jön és saját irányokba téved, amit nem bírsz szemmel követni!
A hely épphogy nem lehangoló, 2-es, vagy hármas. (Rengeteg emelet van fölötte, csak abban a házban tud ilyen sok lenni.)
Rózsákban jó a helyezése, könnyebben előteremthető, mint sok más helyen.