Vlaki biztosan - különben nem lenne terhes
Vlaki biztosan - különben nem lenne terhes
Az egyik képe alapján ő volt régen a fényesben a New York poszteres szobában. Felejtős, bár most ki tudja....a vicc is azt mondja ha terhessel vagy és szerencséd van még le is cumiznak:-)
ghost1 · Újonc · Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok,mindenkinek! :)
Egy kicsit már megint sok a kamus!
De ők meg se jelennek
!
Betti hová tünt?Nem találom a hirdetését?Valaki tud róla?
Szia!
A barátnője Szimoneta21. Tegnap beszéltem ezzel a Szimonetával. Nincs helyük csak nálad vagy panzióban tudtok találkozni. Alig tutunk beszélni mert vagy 4-5 gyerek üvöltözött a háttérben. Szerintem nagyon kerülendő.
Sajnos alig van itt már olyan lány akihez érdemes menni. Akik korábban itt voltak elmentek inkább a Dunántúlra. Debrecen nagyon szar hely lett. Rengeteg a kamus, lehúzós lány.
Ha tudtok ajánlani valakit én is szívesen veszem.
Izácskáról van valami hír?Esetleg új néven?Meglátogatnám...
Virág 22 ugye nem ugyanaz, aki régen Virág 23 névvel hirdetett? (csak azért kérdezem, mert néha tapasztalni "megfiatalodásokat" ugyanazzal a telefonszámmal). Tudom, van aki nyilvántarja a telószámokat :)
Na meg azért is vagyok kicsit megzavarodva, mivel több Virág is feltűnt az utóbbi időben.. Virág 18, Virág 20, Virág 21, Virág 22, régebben Virág 23, Virág 19, Virág 33.. stb :)
Jelen pillanatban csak Virág 22-nek és Virág 18-nak van aktív hirdetése várusunkban (engem a 22-es évjárat érdekelne), de mivel nem szeretek gazokat gyomlálni, így ha valaki tudja, hogy esetleg melyik régebbi hirdetéssel van egyezőség, akár képileg vagy/és telefonszámilag, akkor megköszönném, ha megosztaná.
Köszönöm az információt előre is:
Golekon
Sziasztok ! A Jerikon volt regebben egy nagy mellu szoke holgy valaki nem tud rola infot ?
Alexává vált...ha korábban ismerted rá fogsz ismerni a képeken
Hát nemtudom...lehet hogy nem Ő az... Annyi minden műsor van ittis..képlopás stb.. Igazad van egyébként. Izácska már jórégen Izácska. Soha nemvolt az a kategória aki a nevét cserélgeti havonta. lehet tévedek. Én már nagyon rég voltam nála lehet meg sem ismerne
haban · Tag · Nem követitek az eseményeket. Izácskának valami rossz akarója, kegyetlen dolgot művelt, amit teljes mértékben elítélek. Február első felében feltette személyes adatait egy mocskos oldalra, (n.pi .zar) polgári nevét facebook és vidékilány elérhetőségét, telefonszámát fotóját, erre reagált is Izácska és törölte magát. Ha új névvel vissza jött kívánok neki sok sikert és erőt egészséget hogy feldolgozza ezt az övön aluli ütést.
Mondjuk az tényleg egy tr@gya oldal....bar van akinek ez jön be....
TibetiSzerzetes · Tag · Akinek esetleg Sissi32-re fájna a foga, vagy bármi egyebe, akkor a Kaposvár, Szombathely fórumokon találtok róla véleményeket. Illetve jó magam is írtam róla Nyíregyházán (akkor még Sissi 30 volt). (minden héten más városban található).
Röviden és tömören: nem érdemes kihagyni.
Üdv és derűs napokat
misterX · Kvázi-tag · Khmm... khmm....
"Valóban nagyon finom anyag! Azt hittem, hogy csak külsőre illik majd hozzám, de nem, belsőleg is. :-) ...ha tartósan ez a régió pálya lenne neki, akkor bevenném a "törzstáborba" és 2-3 naponta látogatnám-toszogatnám. :) ..mert érdemes! Csúcs volt. :)"
forrás: Nyíregyháza topic, Gróf Kurátor 2015.dec.15.
Akkor csúcs volt .. vagy lesz? vagy egyik sem. :)))
Annyi meglátogatott hölgy után már ki emlékszik? :) Én azt se tudom felidzéni mit csináltam 1 hete ilyenkor :)
valaki érdeklődött Angyalka 20 után. Első látogatáskor akkorát koppantam, mint cserebogár a falon. Akkor talán Barbi volt, és a Dobozi utcán rendelt. Zűrös, zavaros körülmények, a frissen mosdott állapot nem igazán volt jellemző rá, ott is hagytam. Most Angyalka, akire "rábuktam", és persze a már ismert arc nyitott ajtót. A meglepő csak az volt, hogy egy topra rendezett családi házban várt. Rögtön távoztam. Ettől persze lehet, hogy még valakinek bejön, de nekem a szolgáltatása inkább egy nagy mínusz volt mint zéró. Ráadásul volt valami mentálisan is zavaró a viselkedésében.
Patrik7 · Tag · Üdv.
A Nicole 26-nál és a Petra 37-nél vendégeskedett már valaki?
Jöhet privátban is.
Köszöntem :)
Hi
A Dalma 25 nem a volt Barby??? Aki abba LV.p**sionbanr*ndelt???