Basszus...Nily is elszállt?! Holnap terveztem...valami konkrétot tudnál osztani...mert múltkor még 10/9-re nyomtad?!
Sunadörgő · Újonc · Basszus...Nily is elszállt?! Holnap terveztem...valami konkrétot tudnál osztani...mert múltkor még 10/9-re nyomtad?!
Egy titkolt Marvel szuperhős! :-))))
Fütyülős · Őstag · Oké!
Többen kérdeztetek Nily-ről itt is, és privátban is. Nos nem szeretném leírni a részleteket. Maradjunk annyiban, hogy én nem megyek hozzá többet. Ettől függetlenül látogassátok nyugodtan, nincs semmi extra a dolog mögött.
Üdv. :)
Sunadörgő · Újonc · Hát ez még a Mátyás királyos meséhez is kevés lenne:) ("hozott is, meg nem is") De tiszteletben tartom a némasági fogadalmad! Mindenestre fogalmazzunk úgy, hogy dacára annak, hogy "látogassuk nyugodtan"..kissé elbizonytalanodtam:))
haban · Tag · Barby23 szüneteltette hirdetését, addig átadta regisztrációját másnak, azért volt más név és fotó. Beszéltem vele, visszajött Dalma(25) néven és már másutt rendel. Aki találkozott vele ráismer a jelenlegi fotók alapján Barby23-ra a jellegzetes sajátos tartása formája alapján. Sajnos a rózsaszálak már a csillagos eget súrolják. Azt mondta később fog feltenni új fotókat.
Nilly 20: egy kifejezetten helyes, önmagát u.rán nemzetiségűnbek valló leányzó. Akkor a franciája olyan volt, hogy percenként fújta az orrát, hol okkal, hol ok nélkül, persze zsebi nem volt nála, azért mindig ki kellett menni és persze mem, találta meg egyből..., a haja is mindig útban volt....szóval eredménytelen látogatás volt...Persze megeshet, hogy valóban meg volt fázva, de akkor tartson szünetet a rendelésben.....Sokáig gondolkodtam, hogy teszek még egy próbát, mert a "fészekalj" az a hajdani "zöld ház" féle, és az félelmetesen jó volt, de még nem szántam rá magam. Azért szeretnék hallani más véleményeket is, mert egyeébként a lány rendkívül csini, pláne azoknak akik szeretik a vékony-de mindene meg van- arányos formákat...
Mostanában nem nagyon írtam beszámolót, de ezt nem tudom kihagyni.
Réka 19 , Belváros, nincs ingyen parkolás.
Előre bocsájtom, hogy a megbeszéltekből és a hirdetéséből SEMMI sem igaz. Egy igazi átverős személy.
Megbeszélt időpontban nem tudott fogadni, várjál még 15 aztán várjál még 10 percet...
Nagy nehezen bejutva, nem az fogadott akire számítottam.. A fürdőre is várni kellett, nagy volt a jövés menés.
Hófehér bőr tele kiütésekkel, ragyás arc, füstszagú bőr és haj.. Még egy szexi ruha sem volt rajta pedig megkértem.
Kényes, beképzelt, a hajához nem lehet érni, rágózni sem szabad, a víztől undorodik így töröld meg magad 10x, csak óvszeres francia, se csók se semmi, pedig a hirdetésben az szerepel. Bár a hirdetés szerint szőke valójában barna. Tehát KÉTES hirdető.
Akció szinte semmi nem volt, nem állt fel rá, undorító volt az egész.
Senkinem nem ajánlom. Kerüljétek messziről.
Tanúlság, soha nem megyek olyan lányhoz akiről nincs megbízható beszámoló...
Patrik7 · Tag ·
Szerintem a Nily az egyik legjobb szolgáltató a városban.
Többször voltam már nála és még leszek is.
Amikor legelőször voltam nála már akkor megvolt az összhang kettőnk közt,hamar egymásra hangolódtunk.
De nála is mint sok lánynál,szerintem fontos a szimpátia és a kulturált viselkedés.
Tudtok ajánlani normális, szép arcú lányt, aki nem a lehúzós réka 19 kategória? Kit érdemes meglátogatni?
Brigitta 20 vajon hova tűnt? Pár napja még elérhető volt. Kár lenne érte :( Nekem bejött a hozzáállása.
Az elején még azt hittem lehet belőle valami, de mikor rájöttem, hogy átverés más késő volt. Keresem tovább a megfelelő lányt :)
kanossrác · Lelkes újonc · Legutóbbi tapasztalataim!
Kezdem azzal hogy én az esetek túlnyomó többségében mindig a debreceni lányok javához megyek. Infókat keresve itt a fórumon.
Ez a kiruccanásom most így spontán betervezés nélkül esett meg és az infók figyelembevétele nélkül, mert nem voltam netközelbe.
Néhány szám ami benne volt a telóba, na azok közül nézegettem hogy kihez is kéne menni. Több csaj nem vette fel,vagy ki volt kapcsolva.
Aztán volt egy akivel tudtam egyeztetni. Úgy hívják hogy Odett(30) Na megérkezem a helyszínre kinyitja a lakás kivül lévő ajtaját aztán rohan be a lakására, meg se vár. Akkor belépek és akkor leesett az állam. Előttem egy kisebbségi származású kb. 50 körüli csúnya nő áll. Meg a szagok is az igénytelen féle bukét árasztották. Úgy meglepődtem hogy én mondtam neki hogy nem szeretnék semmit, és fogtam magam és elhagytam a helyszínt.
Gondoltam ennél rosszabb nem lehet, így aztán úgy döntöttem hogy a 18-20 éves csajok közül szemezgetek inkább. az a biztosabb.
Nézegetem megint hogy kit is válasszak, és találtam egyet aki fel is vette: Anita(19) Nem néztem utána hogy milyen beszámolók születtek róla de mivel a telóban korrekten elmondott mindent, gondoltam jó lehet. Meg aztán nagyjából emlékeztem a hirdetésén lévő képeire és tudtam hogy jól néz ki. Kezdem azzal hogy jó 10 percet megváratott. Az még nem is volt olyan gond. Kétszer is egyszer telóban meg egyszer személyesen is megkérdezte hogy kisebbségi származású vagyok-e. (Persze nem vagyok az amúgy.) Mondtam hogy egy félidőre nevezek be. Sok minden plusz kiadás de én csak alapokat kértem. Már maga az idegen nyelves játék is vegyvédelmibe zajlott. Akkor menet közben ki kellett mennie, meg még vagy kétszer csörgött a telója akkor is kiment. Ez már kezdett frusztrálóvá tenni. Akkor mikor kezdtem volna a lényegre térni akkor mondta hogy mivel piros betűs napjai vannak nem lehet szó arról. Ami pedig hab a "tortán" hogy egyszer csak elkezdett egy ilyen ébresztőhang megszólalni a telóján. (szerintem beállította az időt) Ekkor közölte hogy nem lehet folytatni a dolgot vagyis nem juttat a csúcsra. Mondtam neki pedig hogy ha már többet adtam neki egy kicsivel mert nem tudott visszaadni amit még most se hiszek el. akkor annyival a pár perccel maradhassak már de nem mert már mindjárt jön a következő ember. Így aztán gyorsan könnyítettem én magamon ott a szobába de persze védőköpenybe bele. Ezt a csaj senkinek sem ajánlom!
Tanultam ebből és inkább nem csinálok több spontán túrát,mert abból jó sosem sül ki.
Most néztem hogy mások is rossz tapasztalatokkal gazdagodtak róla.
Patrik7 · Tag · Jujjj....b@sszus,részvétem!
Ezért kell csak is a már jól bevált hölgyekhez menni!
kanossrác · Lelkes újonc · Tisztelt Gróf Kurátor! Látom neked van itt több mint négyezer hozzászólásod, tehát te elég sok mindent megéltél már ami a témát illeti, de azért amit leírtál azt azért szerintem te se gondolod komolyan.
Most ha belegondolsz nem tudhatom ki vagy kik lehetnek abban a házba. Nem hiszem hogy az Anita úgy van ott ha valami affér van akkor ne tudna csettinteni bárkinek is. Most akkor minek vergődjek ott neki hiszen én egyedül vagyok, nem hiányzik nekem semmi konfliktus! Annyi hogy így jártam és mégegyszer oda a lábam be nem teszem az biztos. Az első ilyen eset volt, és tanulópénz volt mert azért a 6 éves ilyesfajta pályafutásom során nem fordult elő. A Patrik7 hozzászólásáról meg annyit hogy a jól bevált hölgyek vagy nem voltak már elérhetőek, vagy más városban van. Úgy hogy eredetileg olyan tervem volt így hirtelen hogy egy tutira repülök.
Tisztelt makktársam! Nem értem, mi a gondod velem. Nem írok túl sokat a fórumra, egyszerű felhasználó vagyok, aki szereti megosztani a beszámolóit másokkal. Nem futtatok senkit, csak leírom, hogy mi történt velem, sem elvenni, sem hozzárakni nem szoktam a velem történtekhez. Nem értem, miért kell neked kötekedni?
Voltam már jó pár k*rvánál nem rövid életem során, láttam már sok olyan lepukkant kócerájt, hogy ahhoz képest ez a panzió nekem átlagos. Én véleményem, tartsd tiszteletben. Lehet, hogy én vagyok kisigényű, de ez van.
Képzeld,kényeztetni nem csak szájjal lehet, hanem kézzel is, bármennyire hihetetlen. Van egy hülye szokásom, próbálok kedvesen viselkedni azzal a nővel, akivel a következő fél vagy egy órácskát el fogom tölteni. Akármennyire fura, én a legöregebb, legdagadtabb k*rvát is nőként kezelem. Valószínüleg beteges lelkületű vagyok, de hát ez van.
Tapasztaltam nem egyszer, nem kétszer, hogy a csúnya fejű lányoknak néha egészen szép teste van. Konkrétan 1999-2000 környékén volt az Újkertben egy számomra nagy kedvenc szolgáltató, akinek olyan ronda feje volt, hogy még az én fejemre is zacskót kellett húzni, hogyha az ővéről leesik menet közben, akkor se legyek veszélyben. De olyan teste volt, hogy bármelyik szobrász megirigyelte volna. Panni nem tartozik ebbe a kategóriába, csak azt mondtam, korához képest jól néz ki, illetve tapasztalom rendszeresen, hogy 20-22 éves lánykáknak löttyedtebb bőre, puhább teste, csoffadtabb feneke van, mint neki. Ez is csak egy magánvélemény.
Sajnos el kel hogy keserítselek, de amit leírtam,azt valóban így történt. Próbáld meg elfogadni. Természetesen én is elfogadom, ha neked más tapasztalatod van. Találkoztam már ezen a fórumon sokszor, hogy valakiről jót írtak, de pont azon a napon szar napja volt a szolgáltatónak, és a nyomait sem tapasztaltam az áradozó fórumozók dicséreteit rajta. És volt már ellenkező tapasztalatom is, amikor valakit lehúztak ezerrel, és velem meg pont kedves volt.
Lehet ebből általánosítani? Nem. El kell menni a szolgáltatóhoz, és meg kell tapasztalni, ki kell próbálni.
Mint ahogy én sem hagyom abba a k*rvázást, és ezután is le fogom írni a saját tapasztalataimat,élményeimet. ;-)
haban · Tag · Véleményem szerint szájhős vagy, és csak akkor van orgazmusod ha itt fitogtatod Háry János képességét. Neked mindegy hogy mit szólsz hozzá csak növeld hozzászól-lásaid számát. Véleményem szerint ebben éled ki magad, szánalmas egyede vagy a férfi nemnek, már a neved is jellemzi egyéniséged. Sok esete mások hozzászól-lásából szemezgetve alakítod ki hozzászól-lásod.
Amikor annyi idős voltam mint Te nem voltam rá szorulva hogy csak drága rózsacsokor árán jussak szex partnerhez. Kívánom sivár életed továbbra is sok sok Háry János hozzászól-lással színesítsd, ha már csak ebben leled örömed.
Ami a keménységed illeti, nem mindenütt stricik őrzik a lányokat, van ahol harci kutya is készenlétben van ha szükség van rá. Biztos ere is lesz sztorid. Végezetül megértem, hogy haragba vagy a tükörrel de néha barátkozhatnál vele.
Tisztelt Gróf! Csatlakozom az előttem szólóhoz. Csak itt adod elő magad. Mondhatni kettős személyiség vagy. A trénerek előtt nem szólsz te semmit, pláne sokkoló és miegymás ellenében.
kanossrác · Lelkes újonc · Tisztelt Gróf! Úgy veszem észre hogy te addig- addig írod a dolgokat hogy amíg úgy érzed hogy neked van igazad, csak akkor állsz le egy téma kapcsán.
Azt meg hogy gyáva pipogya lennék na azt kikérem magamnak. Ez a dolog nem erről szól, de nem is szeretném ragozni tovább ezt az egészet, mert mindent leírtam már erről.
Ha lesz rá újabb reagálásod engem már nem foglalkoztat, és csak az a gyávaság dolog miatt kellett írnom mostmár végképp lezárva a témát.
Hello fiuk. Irnatok egy-ket infot (jo, rosz tapasztalatot ) ha jartatok Anett37, Zafira25, Hanna26 csajoknal , koszonettel szep estet.
Megvan a saját véleményem, de nem szeretnék senki mellé állni, és ezzel újabb végeláthatatlan kommentsorozatot indítani...
Érdekel mindenki véleménye, nagyon szívesen olvasgattam a vitát, egyes hozzászólásokon jót mulattam, néhányon elszörnyülködtem, van amivel egyetértettem, de azt hiszem, hogy ezt itt nincs értelme folytatni..
S van egy olyan érzésem, hogy a szerkesztőségnek sem fog tetszeni, mivel nem a csevegő topicban zajlott.
Próbáljunk koncentrálni a debreceni lányokkal kapcsolatos véleménykifejtésre, egymás sértegetése helyett, még akkor is, ha mostanában több a rossz tapasztalat!
Üdv: Golekon
humm · Kvázi-tag · Ez az óvodás szintű gyerekes fenyegetőzés már túl van a röhejesen, de a szánalmason is. Tényleg nem tudom van-e még ennél lejjebb is, csak sejtem, hogy igen.. :O)