Nem kell elítélni valakit azért mert ribizlizik. Oké, hogy sok esetben nős meg párkapcsolatban élő teszi de akinek nincs senkije annak szíve joga ez nem?
Ha elmegy egy szórakozóhelyre a belépő, pia magának meg a csajnak meg sorolhatnám, aztán valami motel ahol megtörténhet az akció vajon mibe kerülne? Sokkal többe mint egy sz0lgáltatóhoz elmenni. Akkor miről is beszélünk? Akinek meg tartós kapcsolat kell az meg nyilván nem vesz igénybe ilyesmit.
Arról meg, hogy valaki nem mer odamenni egy nőhöz annyit, hogy nem mindenki kigyúrt macsó, és ha sokszor éri az embert az elutasítás élménye akkor egy idő után alábbhagy a kedve és már nem is akar próbálkozni. Egy iitt h1rdető lány meg ha más nem elhiteti az ilyen férfival is, hogy neki ő a nagy macsó, és ezzel picit javít a férfi önbecsülésén is. Ezt tapasztalatból mondom. Mondjuk én csak akkor megyek el ilyen lányhoz ha nincs mellette partnerem. Inkább szánok rá pár ezret mint elmenjek egy szórakozóheylre ahol szarul érzem magam, és egy vagyont kidobok, hogy esetleg egy részeg csajt megfektethessek, de erre semmi garancia nincs amellett, hogy órákig kell fűzni az agyát...Elvész a vadászat öröme? Leszarom, nekem amúgy sem öröm hülyepicsákat elcsábítani, nem is vagyok benne jó. Amikor van valakim akkor az tartósnak indul és nincs is más csak ő. Most épp nincs senkim tehát időnként igánybe veszem egy itt h1rdető lány sz0lgáltatásait.
Én nőként bánok velük akárhova is megyek, többnyire viszont is kedvesek, mindenki örül mert megkapja amit akar. Ennyi. Nem értem miért kell ezeket a dolgokat akármelyik oldalról is ferdíteni...
Természetesen van bunkó vendég, ahogyan lehúzós hazudosós lány is. Ezekkel vigyázni kell és arra lenne ez a fórum, hogy itt ezeket kitárgyaljuk az élmények megosztása mellett.
Ehelyett minden vidéki jöttment ide hányja a mocskát mert ő úgy gondolja baromira képben van anélkül, hogy bárkit is ismerne az érintettek közül.
A valódi értékes beszámolók meg már szinte nincsenek is.