Ha hozzám érkezett a kérdés, akkor sajna nem. Mindkettőtöknek ezt kell válaszoljam, nem jártam még kérdezett lányoknál.
Hátul au apróban hírdet egy lány: Fiatal, vagy igényes lány ismerkedne, vagy egyszerűen csak Crystal néven. A (régebbi )fényképei alapján full bombázónak gondoltam, szinte lázban égtem amikor indultam hozzá. A V é n kertben volt az óvoda? mellett. Amikor ajtót nyitott akkor ért egy kisebb hidegzuhany, mert jóval gyengbb volt a látvány, mint amire számítottam. De mivel már hozzászoktam és amúgy sem randinak tekintem maradtam. Hozzáteszem, hogy igencsak látszhatott rajtam, mert megkérdezte, hogy ő megfelel-e? A csaj elmodása szerint hobbiként egy állatmenhelyen segít, a lakás pont ilyen szagú volt. Zuhany nem kötelező. Mikor leütünk az ágyra bekapcsolta a TV-t, én kérdeztem, hogy tán nézni akarja közben, mire a válasz: csak, hogy szóljon valami. Igaz, az Animal Planet-t kapcsolta be, amin éppenrágcsálóírtó berendezéseket reklámoztak. Ez persze megadta az alaphangulatot. A csajnak mindene lóg. A melle mint valami vízzel teli kottongumi, még a segge is olyan puha, mintha a bőr alatt csak zsír lenne, az is a szarabb fajtából. Sikosítót nem vett elő, gondoltam akkor biztos élvezi a dolgot. Hát nem. Tök száraz volt, rövid erőlködés után rákérdeztem az előre beígért orális befejezésre. Ez alap. Ilyet viszont esküszöm még sosem láttam. Biztos összekeverte a farkamat egy csiklóval, mert a nyelvével nagyon gyorsan jobbra-balra próbálta ingerelni, ami inkább csodálkozást váltott ki belőlem, mint örömöt. Komolyan mondom, ennyire még nem szugeráltam magamat sosem, hogy sikerüljön "befejezni". Mindent egybevetve: szar. Akinek ellenvéleménye van, annak igen kíványcsi lennék a beszámolójára, de kötve hiszem, hogy van ilyen.