Szia!
Valóban nagyon gáz ,sajnos egyszer én is ráfutottam.........
Szia!
Valóban nagyon gáz ,sajnos egyszer én is ráfutottam.........
Üdv! Szerintem Ő a régebben hirdető Valentin. Ha aztmondja hogy Hajdúnánáson tud fogadni, akkor Ő az. Annó írtam itt róla, bemásolom Neked.
"Igen, voltam már nála. Viszont nem Debrecenben r*nd*l, hanem Hajdúnánáson én ott látogattam meg akkor amikor felkerült a hírdetése. Múlthéten érdeklődtem tőle hogy beköltözött e Debrecenbe, azt mondta hogy nem mert még nem talált albérletet bent. Viszont akkor nem értem miért van neki Debrecen beállítva. :) A sz*lgáltatásával nincs gond, egy panelben r*nd*l egyedül. Kedves, közvetlen, érti a dolgát. A franciája gyengéd, finoman csinálta, így volt a szexxel is. Előtte-utána lehetőségem volt tusolni, egyáltalán nem sürgetett. Még emlékszem hogy a távozásomkor kérdezte hogy fogok e még jönni, mondom valószínűleg igen, erre fogott egy kis noteszt és felírt és hozzátette hogy akkor beír állandónak és elsőbbséget fogok élvezni a többi látogatóval szemben, mert neki fontosak a visszajáró vendégek. :) Azóta nem volt szerencsém meglátogatni. Az **ak átlagosak. Összességében ajánlott!"
Sziasztok! Rég jártam már erre.
Látom,érdeklődnek Panna 51 iránt. Múlt héten voltam nála, most épp a MILF korszakomat élem. :-)
Panzióba rendel a "Legnagyobb magyar"-ról elnevezett utca közepén. A szoba átlagos, voltam már sokkal rosszabb helyen is.
Panna kedvesen fogadott, gyors tusolás, és már az ágyban is voltam.
A feje az húzós, őszintén szólva a szolid félhomályra szükség volt, de a teste az meglepően feszes. Formás, tenyérnyi cickók, sima, ránctalan bőr. Sok 20 éves lány példát vehetne róla.
Nagyon jól reagál a kényeztetésre, élvezi.
Franciája lágy,kellemes. A védőfelszerelés felhelyezése után először hagyományos pozicióban kezdtünk, majd hátulról fejeztem be. Feneke kerek, formás.
Összességében elégedetten távoztam, szerintem visszamegyek még hozzá.
Nándi · Őstag · Tüzet oltani moslékos vödörel is lehet! :D
Nándi · Őstag · Üzenőfalon Barbyka23 üzenete: "Tisztelt Urak:)))
Barby 23 néven voltam regisztrálva korábban Debrecenben!Rendelésem mai naptól megkezdtem..:)))Polixénia néven megtaláltok...:))))
Puszi" Nos valóban anno Barby23 hirdetése futott erről a regről! De a mostani hirdetésben szereplő hölgy 101 re nem azonos az egykori Barbyval!
Be ne dőljetek a Lívia 30-nak, korábban Christina 30 néven hirdetett, a fotók meg sem közelíttik a hölgyet csak annyiban hogy szőke.
Nándi · Őstag · Én az ilyen korosztály iránti érdeklődésed már inkább garanny kedvelő korszakodnak nevezném! Mert a hölgynek a Milf korosztályhoz már rég nincs köze!
Akarod mondani Granny
Nándi · Őstag · bocs Granny
Sunadörgő · Újonc · Nincs bocsánat...sajna igazad van.
Fütyülős · Őstag · A legutóbbi eresztésről már nem is beszélve. 50-60 kilós nádszálnak írják magukat, de inkább 90-100 kg az. Mikor lefolyik a képről miért írja magáról, hogy nőiesen telt? Ennyire hülyének nézik az ember fiát? Akkor inkább ne írja ki az adatlapjára a súlyát, a képeken úgy is látszik, hogy egy betonkeverővel van dolgunk.
Úgy látom megint kimenő volt a rezervátumból, mert megjelentek az "apacs" nők is.
Hát egyre kevesebb a csinos, megbízható, nympho jányka, de azért még akad. :)
Nily? Nálam leírta magát. Amúgy van róla sok beszámoló.
Na Pá!
haban · Tag · Nemcsak Ágica(19) nem öregedet 2011.12.12.09:33. kori regisztrációja óta, hanem társa Zsuzsa(23) sem aki két perccel előbb regizett társa Ágica előtt. No ez a hosszú élet titka megállítani az időt. És ha a regizés idején már a korukkal fázis eltolásba voltak akkor most valójában menyi idősek? Egyébként fotóik alapján mindkét lány vonzóak és ott domborúak ahol kell.
Valaki Helena 28 ról tud valamit ?
Sziasztok! Dya40 nem látható egy ideje sajnos. Valakinek infója? Privátba is jöhet. Kössz
haban · Tag · Kedves makktáraim, örömmel tudatom veletek visszatért (Barby23) Dalma(25) néven, vélhetően sokunk örömére. Kedves Dalma sokunk hiányolt, kívánok nagyon jó egészséget és sok sok vendéget, hogy gyönyörű tested által adott élvezetet sokáig tudjuk élvezni.
sziasztok laura20ról valami vélemény ki volt már nála?
Ma reggel még Polixénia volt és egy totál másik lány fotóival. Nekem azért gyanús..
A polixénia valami betegség?
Sziasztok!
Kezdő MT-nak kiket tudnátok javasolni a városból?
A fiatal és csinos lányokat kedvelem inkább, de fontos, hogy a pofika is rendben legyen. Külsőben inkább a természetesség híve vagyok, a szilikon, a botox, a túlzott smink erősen taszít. Jó lenne, ha egyedül rendelne a leányzó, mert nem szívesen futnék össze mással, másokkal. A beszámolók és a fotók alapján én őket néztem ki: Nily20, Zsuzsa23, Letti18. Melléfoghatok velük?
A válaszokat előre is köszönöm!
Ma beszéltem vele, azt mondta jövőhéten rendelni fog, péntektől.