Udv.
Ma sajnos meglatogattam Kiarat.
Epp volt ma meg egy kis idom, atugrottam, es csak ot ertem el azok kozul akiket kineztem.
MIvel tobben jokat irtatok ra igy biztam benne hogy jol fogom erzni magam vele.
Elorre annyit beszeltunk meg mi az alapar, es hogy semmi extrat nem szamol. Megbeszeltunk egy idopontot.
A vicces mar az erkezeskor az volt hogy nem egyedul van, es a masik lanynak is volt latogatoja. ora 15. kor erkeztem es 10 percet vartunk amig becsukjak az ajtot es ki tudok menni tusolni. (persze ez is beleszamitott az idobe). O nem tartott velem. A szoba egy panelban iszonyatosan lelakott es hetek ota nem takaritott valoszinu, olyan koszreteg volt a padlon. Egy macska a butoron amire epp a ruhaimat rakhattam volna, bar ez izgatott legkevesbe. Se egy gyertya, se valami normalis zene, se udito vagy viz.
Sajnos az arca nem az elvartat hozta nekem, de a szemei szepek, amit nem sokat fogsz latni, mivel a szemkontaktust nem kepes tartani.
A kepek nem valosak, jo 15-20 kilo van rajta, siman van 65-70 is es ami egybol lathato az a hason es a feneken, a kepeken pedig egy vekony fitt lany van..
Ez nekem egy nagyon nagy csalodas mert nekem ez az egyik legfontosabb, ha a szemembe nez, es latom rajta hogy akarja es szereti csinalni. Kb 1-2 mp ig birta utanna vagy elnevette magat vagy felrenezett...
A csokolozassal kezdtuk, amit lenyegeben en tettem o nem csokolt vissza, se a nyelvet nem hasznalta, se a szajat nem nyitotta ki. Egy 18 eves tini jobban csokol...
A franciaja nagyon gyenge, a szerszambol max 5-6 cmt bir bekapni, es azt is ugy szopogatja mint a jegkremet, se nyelvet nem hasznal, se melytorok, es oklendezik, kopkodott kozben. Szajba elvezes kizart. Kezzel sem volt sokkal ugyesebb, megmutattam egy ido utan neki hogy szeretem milyen utemben, de nem tudta ugy se csinalni.
Az aktust eloszor lovagloban szerettem volna, de guggolni nem tud, a hasa miatt valamint hogy egyetlen csepp sikositot sem hasznalt nem tudta befogadni a rudam..
Utanna hatolrol adtam neki, ugy markolta a parnat, es ugy szoritotta a fogait mintha megeroszakolnak, valamint hiaba kertem meg hogy mozogjon es mutattam meg neki hogy szeretnem nem tette, a laba szetcsuszott folyamatosan es lefekudt az agyra. Egy ido utan feladtam mert egyaltalan nem hozott lazba, es igy nem tudtam elmenni. Ezek utan megkertem kezzel, es szajjal fejezze be de kar volt, mert azt is olyan lelketlenul, unottan tette, es kopkodott, fulladozott kozben hogy elment a maradek kedvem is.
Ugy terveztem hogy ha jo lesz vele maradok tobb orat, de elore csak 1 et fizettem, es mondtam kesob meglatjuk. Mar az egy ora letelte elott 10 perccel szolt hogy tulmegyunk az egy oran, es csekkolgatta az orat. A vegen sajat magamnak kellett befejeznem mert o nem tudta, a vegen egybol dobalta a papirtorloket hogy toroljem le magamnak. Inkabb kifizettem neki es eljottem gyorsan.
Lehet valakinek bejon egy ilyen lany nekem sajnos nem, ennel en tobbet varok egy profitol akinek ez a szakmaja, es ebbol el meg.
De lehet nekem vannak tul nagy elvarasaim, en nem csak egy lyukat akarok betomni..
Z