Sziasztok! A - mindenki által szeretett - Böbebabánál (vagy mai nevén Bujaságangyalánál) volt valaki mostanában? Mert telefonon egyszerűen elérhetetlen, sosem veszi fel.. Tudtok ajánlani hasonlóan magas, nagy darab csajokat? Köszi!
Sziasztok! A - mindenki által szeretett - Böbebabánál (vagy mai nevén Bujaságangyalánál) volt valaki mostanában? Mert telefonon egyszerűen elérhetetlen, sosem veszi fel.. Tudtok ajánlani hasonlóan magas, nagy darab csajokat? Köszi!
Nándi · Őstag · :D Gondolom Dzsenifert is vitték magukkal!
Nándi · Őstag · Bár itt más néven
Nándi · Őstag · Pl: Dóri, Dettike?
Ki(k)re gondolsz??
Nándi · Őstag · A Debreceni csajok egyrésze Kecskemétre helyezi ***moderálva***??
elérhetöséget tudsz adni?
szia én vállalok párt pussza
hu elég komoly sricie ott volt .tiszta szégyen
én is hirdetem magam de én legaláb egyedül lakom egy házba és senki se figyel:)
Szerintem Éden(Ariel) vagy Ancsa 18. Legalábbis azok közül akiknél jártam.
Lívia19 nevű lányról lehet tudni valami érdemit? Annyi van talán, hogy ő és Roxi19 ment a Fényesbe Kingus20 helyére. Érdekelne, hogy milyen a hozzáállása, meg hogy ő is dohányzik-e?
Lizinél volt valaki??Vélemény???
Sziasztok.Vanessa 23-ról van valakinek pozitív tapasztalata?Mert érte átautókáznák.köszönöm
Orsi 20: Hát gyerekek nekem nagyon bejött ez a kiscsaj ,kis pici arró leány ,de amiből kell abból annyi van rajta amennyi kell.Formás fenék,tenyérbeillő mellek és még arcra is aranyos ,nekem bejött csak ajállani tudom igaz a csók és a kf exrta.
Lívia nevű versenyzőről tud valaki valami közelebbit :) ?
Szia!
Párduc = Aktivia, ezen a néven találsz némi infót itt róla
Hali van valakinek infója Párduc 21 ről ???? köszike :D
Igen.Látom nem megy a lányoknak... :)
Fütyülős · Őstag · ***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
:)
Anikó és Barbi