Izácska! Sajnos nagyon sok b...kó ember van. Ezzel akarta megmutatni feksőbbrendüségét, Ő a VENDÉG. Különbnek érzi magát? Lenézi a lányokat? Vagy egyszerűen csak velejéig rosszindulatú? Pedig ez NAGYON A DISZKRÉCIÓRÓL szólna, oda-vissza.
Izácska! Sajnos nagyon sok b...kó ember van. Ezzel akarta megmutatni feksőbbrendüségét, Ő a VENDÉG. Különbnek érzi magát? Lenézi a lányokat? Vagy egyszerűen csak velejéig rosszindulatú? Pedig ez NAGYON A DISZKRÉCIÓRÓL szólna, oda-vissza.
Dóri (49)· győri szexpartner · Újonc · Ha valaki face ra feltölt egy képet, mikor beregisztralt, a felhasznalasi feltetelekben benne van, hogy lemond a kép jogairól, tehat barki leszedheti felhasznalhatja azt csinal vele amit akar.ezt csak onnan tudom, h egy celeb is reklamalt, h az újsag felhasznalja a képeit, és ekkor jött a valasz, h faceről barki képét le lehet szedni és felhasznalni.
Tehat az h le lett szedve es felteve mashova jogilag legalis.Azt hogy érzelmileg mit gondol az ember, az meg teljesen mas.
Konkurencia meg nem foglalkozik régi lannyal, de sztem mar újakkal se annyira, miutan fórumon mar nem tudjak lejaratni őket, igy marad a kamu idöpont foglalas, aztan ennyi, van egy ket merészebb aki rendörseggel fenyegetözik, de talán a kis csajokat ezzel be lehet etetni, idösebbet már nem annyira :D
Remélem megoldódik Izacska a problémad :/
misterX · Kvázi-tag · Üdv!
Ne buzdítsátok már szegény Izát erre a feljelentésre mert totál semmi értelme csak mégtöbb kellemetlenséget fog okozni magának.
Hogy miért? Csupán józan ésszel végigondolva mi lenne az alapja? Becsületsértés vagy rágalmazás? Egyik sem áll meg mert aki feltette a képet nem állít valótlant.
De ha mégis sikerülne találni valami jogsértést akkor is elég bonyolult módon vagy sehogy sem lehetne beazonosítani a konkrét személyt. Szóval ha meg is teszi a feljelentést valamilyen alapon ismét meghurcoltatva magát ezzel valószinűleg azonnal le fogják zárni a nyomozást A tettes személye nem felderíthető okkal.
De ha valami isteni szerencsének köszönhetően mégsem akkor meg évekig járhat bíróságra meg fizetheti az ügyvédet. Lássuk be nem sok értelme van...
Amit tehetsz hogy írsz az oldal tulajdonosának egy normális levelet hogy szedje le a postot mert töbkreteszi az életed.
Csak annyi , hogy megtanúlja milyen mikor valaki belenyúl az életébe.
Nem akarok én itt okoskodni, viszont ha már vállalod a szakmát akkor nincs húrcoltatás.
Részemről téma lezárva!
Mindenkinek Boldog Bálint napot!
Erika 35 a 60kg-val is kb annyit csal mint az éveivel.. a kiló is bőven 70 felett figyel. De kgtémában van még pár, a teljesség igénye nélkül: Ani27- 60kg.. Maya 38 - 50kg.. Dyna25 - 68(!)kg.. Kitty19- 55kg.. Az egyik kedvenc Maya30- 56(!)kg. és rengetegen vannak, Ők csak a kirívóbb esetek.
Sokadjára merül fel bennem a kérdés: Milyen alapon vár korrektséget az, aki már az adatlapján hazudik.. Ráadásul nem is okosan, mert egy normálisabb pasi csak ránéz és levágja kb uezt amit leírtam. Ergó, magukkal b@sznak ki.
Fütyülős · Őstag · Ezt a témát én is feszegettem régen, de mintha a falnak mondtam (írtam) volna. Mindegy. Ez is a "szakma" egyik sajátossága.
Júlia(42): Egyeztetés könnyen rugalmasan. Helyszín a szabadságharcban elhunyt költőnkről elnevezett tér. A fürdő kiváló. Nem is találkoztam mostanában hasonlóval. A tetthely célnak megfelel, egyszerű. Csak a legszükségesebbeket tartalmazza. A hölgy nagyon kedves, korrekt és mindenképpen nagyon csinos. Asszonyos szép. Francia óra nagyszerű volt. Én is megkótoltam a "dzsungelt" és meg kell mondjam kiváló. Jó illatú szép. Action is jó volt bár az én hibám miatt hamar vége lett. Csók az nem egy világraszóló de nem lehet minden tökéletes. Ajánlom mindenkinek bár én hazavinném magammal. Elszámolás korrekten a megbeszéltek szerint. **lagos a rózsák száma. Pacsi Puszi.
pöcörő · Kvázi-tag · Köszönjük Júlia!
:-)
***linkek tiltva***
Meg van rá az opció, hogy ha már a képek alapján túlzásnak érzi az ember nem próbálja be. Persze vannak akik ott is ügyeskednek és a helyszínen derül ki a turpisság. Még ott is hátat lehet fordítani és elsétálni inkább.
haban · Tag · Nemzavar hogy hirdetőként dicséred, figyelj már jobban oda, mert így indokolatlanul lejáratod a dicsért személyt. Egyébként én sem fogalmaztam volna jobban, korban kategóriában egyik legjobbnak tarom. Jó bornak nem kell cégér. Most nem úgy megy az üzlet holtszezon van de így ne rontsuk érdemtelenül tekintélyét.
Bonnie-nál volt már valaki? Nagyon szexi, sportos a csaj! :) Tapasztalat valakinek?
Erika 32 Zéro.
Sziasztok! Micusról tudna valaki információt küldeni?
Nem vagyok hirdető nem tudom miért hoz így a rendszer. Tudo hogy sok lány magát dícséri, de én lányokhoz járó fizető vendég vagyok. Aki nem hiszi járjon utánna.
Regisztrációnál végülis elég nehéz kiválasztani hogy hirdető vagy vendégként regisztrál az ember :)
haban · Tag · Indoklásod tudomásul veszem ( ártatlanság vélelme ) de ebben csak a szerkesztőség tud segíteni, mi nem. Ott próbáld meg helyre igaz-itatni mielőbb, mert addig kétségbe vonható állításod. Érintett jó, és ajánlott szolgáltató tekintélyét pedig vétek volna ilyennel csorbítani. Minimális elvárható magatartás hogy mielőbb tisztázd magad.
Sunadörgő · Újonc · felejtsd el...
Mi a baj vele? kerülendő?
Zax · Újonc · Szasztok.
Regen jartam mar varosotokban es meglatogatnek 1 lanyt, esetleg tobbet, es tanacsot kernek kit erdemes. Korhatar 18-35 ig.
Egy lanynal voltam anno, az***moderálva*** nel, es o csodas volt, a hozzaallasa, es amit nyujtott igy o a viszonytitasi alap.
Itt egy lista akiket igy kineztem a fiatalabbakbol: Egy sorrend vagy nemi tapasztalat jo lenne, akar itt akar privatban.
Kiara 23
Kitty 19
Rita 20
Rachel 19
Alexandra 18
Csilla 24
Nilly 20
Esetleg ha olyat ajanlatok aki nincs a listaba o is johet.
Kb 2 hetet toltok itthon es nincs idom mindenkit vegigtesztelni. :)
Koszi
Patrik7 · Tag ·
Szia!
A Nilyvel kellemes az együttlét,de nyílván nincs olyan csodás mint az***moderálva*** :)