Sziasztok! Lizi (39) nevű hölgyről van valakinek info-ja, tapasztalata? A képei alapján nagyon megnyerő
Sziasztok! Lizi (39) nevű hölgyről van valakinek info-ja, tapasztalata? A képei alapján nagyon megnyerő
Fütyülős · Őstag · Elvileg voltak már nála, olvass vissza, vagy használd a keresőt (jobb felső sarok)!
Hello mindenkinek!
Pár napja jártam Orsika 20-nál!Hosszasan olvasgattam a csajokrol általatok írt kommenteket,és Őt megfelelőnek találtam.
Hívtam de nem Ő vette fel,de időpont egyeztetése után hamarosan érkeztem is a címre (C*vis street).Ismételt hívás következett és ekkor már Orsika vette fel(kedves hangja volt).
A keco rendben,de nem egyedül van(ha jol emlékszek Vivike) a lakótárs...
Megérkezve Orsi nyitott ajtót szinte semmiben.Csodás piciny test,életkor stimmel és élőben szebb mint a képeken.Félidőre fizettem(***moderálva***) ami 1 durrantást tartalmazott+NF!
Csak annyit mondok ha betőltve érkezel hamar elpattansz.Kemény popsi,cickók,minden perfekt!
Mivel nagyon jo szája van,és nagyon felhúzott nem kellett sok és vége is lett hamar,de mondtam neki KELL még egy menet(***moderálva***).Na ekkor már rendesen odaraktam neki a szeget!Saját bevallása szerint élvezte is.:)
Egy dolog viszont zavaró: Közben a kolegina le-fel mászkált a szoba előtt magassarkúban,és a telefon is állandóan csörgött a konyhában.
Az idő lejártához közel még be is kopogott,hogy tudassa menni kellene.
Összeségében jo a csaj,tiszta a hely,az *r is elfogadható,csak nagy volt a forgalom(a lépcsóházban már jött a következő).
Egyszer mindenképp megérte! 10/7
Talán az utolsó előtti jelző kicsit kétséges...
én már voltam Alexánál, az én ízlésemnek pont megfelelt. nem piszkafa van mit fogni rajta de kedves volt és összeségében nem volt rossz az együttlét.
ápoltsága rendben volt, sokat nem beszélgettünk így az intelligenciát illetően nem tudok nyilatkozni :)
Béluskám így jár, aki nem olvassa a fórumot. Többek között én is írtam bejegyzést Beáról, tudtad volna, hogy egy csinos fadarab. Úgy látszik, saját károdon szeretsz tanulni.
Fütyülős · Őstag · "az aki roszakat ir rola bunko!!!irigy lehetcséges b*zi"
Á, ez magáért beszél, és magyar helyesírási könyvért kiált!
Nándi · Őstag · Igen látom, spec nem is vitatom! :)
Nándi · Őstag · :) Milyen igaz!
Gondolom az se zavar, h alexa cica hirdetése jelenik meg ha a nevedre kattint bárki ugye????
Bár ja manapság nem szokás saját magunkról egyes szám első személyben hanem egyes szám harmadik személyként említjük! Vagyis én Ő vagyok XDDDD
Annácska (41)· debreceni szexpartner · Újonc · ***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
alexa cica szép csinos lány inteligens ápolt
az aki roszakat ir rola bunko!!!irigy lehetcséges buzi
Annácska (41)· debreceni szexpartner · Újonc · ***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
alexa cica szép csinos lány inteligens ápolt
Ha Emily-hez mész mindenképp írd a ki a tapasztalatot. Szeretnék röhögni egy jót.
Bodycare · Újonc · 18 éves korosztályból ki mit ajánl? Emily és Kicsi Csillag tetszik. Tapasztalat? Érdemes menni, vagy nagyon fadarabok? Előre is köszi!
Fütyülős · Őstag · Először libamasszást majd lilamasszázst olvastam, hát hiába ebben a korban már nem a régi a látása az embernek.
Mintha ülne az ipar, vagy csak én látom így? Elég régen nem voltam már ribizlit szedni, de hát ide is ideért a válság.
Szóval a Bea(24) fadarab? Ha azt vesszük ki is írta, hogy szelíd, visszafogott, mert ő bizony tanul, és ez neki csak mellékes, és nem életcél! Vagy rosszul látok valamit?
lillamasszázsról valaki valamit?
A Múlt héten jártam Bea 24-nél. Bár ne tettem volna. A kéró a szokásos panel az első királyunkról elnevezett útan található.A műintézményben többen rendelnek.
A lány nagyon csinos,formás keblek,popsi.Ennek ellenére olyan mint egy deszka,egy hang nem jön ki a torkán.Egy órára fizettem be,de kiábrándító volt minden perce.Olyan volt mintha egy gumi nőt döngetne az ember.....Lehet csak velem volt ilyen,de többet nem megyek.Sajnálom mert az adottságai alapján egy csinos csaj.
Sziszike 20 (korábban Szamanta 19):
Elöljáróban annyit, hogy hiba volt odamennem. Helyszín a CastleCountyHouse Str., a lakás a legigénytelenebb ahol eddig jártam. Vissza kellett volna fordulnom, tudom, magamnak se tudom megmagyarázni. Megint az volt a baj, hogy ő kb. a 10. volt a listámon, de az előtte lévők nem vették fel, nem értek rá stb.
Fél időt beszéltünk, az ***moderálva*** egy ajtón a másik szobába... A képeken ő van, a melltartót kár volt levennie, l*g*s.. A fr*nc*át csak g*m*ban lehet, mondjuk ebben a környezetben ezt egyáltalán nem bántam. Villámgyorsan végeztem és menekültem, máshoz már nem volt kedvem.
Én azt mondom kerülendő, de ez csak egy szubjektív vélemény.
HOI Uraim!
Bár hozzászólásaim több-kevesebb sikert arattak, és a Hsz-eim száma sem üti meg a komoly kategóriát, de mivel ilyen szépen kérted, hát megpróbálom elősegíteni döntésed, szerény szubjektív véleményemmel.
A megjelenést követően már hétfőn rajtoltam az új sz*lg*lt*t*ra. A telefon hol besípolt, hol csörgött,gondolom nagy volt az érdeklődés, így kicsit nehezebb volt elérni. Telefonos tájékoztatás korrekt, van negyed-fél-háromnegyed és egész... sz*lg*lt*t*s,***moderálva***. Az átgondolós - magammal megvitatós - 10 perc elteltével indultam volna, mikor is már megelőztek, de korrekt mód elmondta, hogy 30 perc elteltével enyém a lehetőség. Így is történt, 30 perces késleltetés után kapom a randi helyét. Ahogy korábban MT-am írta : híres lebdarúgó-játékvezetőnkról elnevezett út háromszámjegyű kecójában rendel.Parkolás könnyű és díjtalan. Uraim! a hír igaz, tényleg legjobb barátnője Lizi, ellenben semmi zavarót nem észleltem jelenlétével, csak annyit, hogy amig megtaláltuk a lakásban a végcélhoz vezető útat, hallottam, hogy telefonál. Aztán csend. A hölgy - elmondása szerint is- profi fotós készítette a képsorozatot, ami azért nagyot segít a döntésed meghozatalában. határozottan ról akészültek a képek, csak ugye a retusálás az dolgozott. Ezek ellenére nem csalódtam, igazi MILF kategória. Fél emeleti randit kértem, ami alapban NF, KF-t plusz 1 célzott lövést tartalamaz, igaz megbeszéltük még talóban hogy az extrákat majd élőben, de ez valahogy kimaradt. Zuhany van, tusfürdő választható. A film fő vonala, a megszokott rendben ment, egy erős NF-fel. szerintem nem itthon tanulta, de ez csak az én véleményem. A KF-re nagyon jól reagált, ami csak megerősítette azt a gondolatom, hogy nem itthon gyakorolt a hölgy. A poziciók variációja még jobban erősítette e hitemet. A végjáték teljesen hiteles barátnőfeeling lett, hózott magához, ölelt csókolt ( azt hittem ez extra ) bújt és tényleg úgy érzetem ő is élvezi.
Ami érdekes volt, hogy csak a főműsorszám után történt az ***moderálva***, és minden rossz gondolatomat elhesegetve, összesen***moderálva*** lettem ***moderálva***, pontosan annyival amennyivel ő***moderálva***. Nem volt semmi ***moderálva***, amin kicsit csodálkoztam, de természetesen örültem. Összeségében részemről ajánlott kategória, bár valaki a múlt hét vége felé azt írta, hogy ***moderálva*** vigyetek magatokkal hozzá én ebből tényleg semmit nem éreztem, lehet az még csak a politikából ismert kampány volt. Azóta nem tudom, hogy változott-e valami, mert el tudom képzelni, hogy a nagy keresletre való tekintettel az ***moderálva***. Összefoglalva, én nagyon jól éreztem magam Nála, Teljesen megérte, ha ***moderálva***
Ja és beszél, mesél...nagyon nyiltnak találtam, talán túlzottan is ehhez a szakmához.
KÖszöntem a fgyelmet, remélem segítettem!
R
Hali! Lizinél is voltam már..ő egy tuti csaj:) Olyan mint a képeken,és nagyon kedves,a kolleginanő az más mint ahogy már írtam róla...de a Lizi nem tehet róla,hogy a Cony milyen..Próbáld ki a Lizit!!! Nem bánod meg..