Nyomd el magad DARK ANGEL,a nevedis tiszta gagyi!!!KIS HÜJE
Nyomd el magad DARK ANGEL,a nevedis tiszta gagyi!!!KIS HÜJE
Ez engem is érdekelne.
Sziaszok!
Nem tudtok esetleg valamit Melindáról? Itt hagyta Debrecent? Vagy csak szabadságot vett ki? :O
:DDDDD
Az biztos. :)
Ne haragudj kedves Sziszike nem is merlek.
De ha ilyen hamar ilyen válaszokra vagy képes és ilyen formában akkor a továbbiakban nagyon hamar keress magadnak másik várost és másik nevet. Mert sajnos ezzel csak lejáratod magad akármilyen jól is teszed a dolgod.
Mielőtt besértődnél eme beírásom mert féltékeny vagyok rá milyen jó is vagy vagy bármi hasomló, jelezném köztünk legalább 300 kilóméter van!!!!!
Sziszike ne foglalkozz vele mert aki el szeretne menni hozzád az úgy is elmegy aki nem az nem.
Ez egy pökkhendi alak,ha akarnám megvehettném a debreceni Plázát és járhattnék luxus lakásokba luxus lányokhoz,de én akkor is hozzád fogok járni,mert nagyon jól éreztem magam!
:D Az Ön védelem is védelem!!
Nem tudom miért írsz ilyeneket rólam,de az biztos hogy ne engem járass le hanem magadat drága!
No comment...
Köszi, hogy igazoltad a beszámolóm igazságtartalmát! :)
VIVIKE 24 éves aminap nála voltam ő egy tényleg ***modorálva*** csajszi volt,de inkább nem is a környezett a lényeg,
hanem az ő ***moderálva***.Azt hittem elhányom magam de lényegtelen mit várok 24 éves ***moderálva***
Én ezesetben megvédeném SZISZIKÉT mert aranyos kedves lány,és vendégszerető.
igaz hogy nem luxus körűlmények közt fogadott.de tisztaság és szép rend fogadott.
Rosszat írni róla nem tudok még annyit mondanék hogy nagyon jó picsa.
Hamarosan megint meglátogatom
Sziszike , az biztos Te nem vagy agyoniskolázva ... Elárulja az irásod, hogy nem sokat koptattad a padot ,lehet hiányoztál a helyesirás órákról, de fiatal korodra való tekintettel ez megbocsátható.
TE AGYON ISKOLÁZOTT 1 HETE TÖLTÖTEM BE A 20- AT VÁGOD AMUGYMEG OJAN KICSI A PÖCSÖD HOGY NEM ÉREZTEM SEMIT TE MINI PISZTOJ NÁLAM LEHET NAGYOB A TISZTASÁG MINT NÁLAD!!
Szia Angel!
Így igaz, de Tudod, hogy nem vagyok egy könnyen feladós fajta!:)
Szép Napot!
Látod látod.... anno is erről beszéltünk :)
Helló QC!
Igazat adnék, de ezt most pont rosszkor írtad, mert a hétvégét éppen Debiben töltöttem!:) Voltam is pár helyen, de beszit nem fogok írni (vagy ha esetleg mégis írok, akkor nem ide)
Egyébként se vettem észre, hogy a hölgyet zavarta volna a véleményem, gondolom úgyis megírná (írta volna) ha így lenne.
Ráadásul szórakoztat (bár biztos van, akit idegesítene, de én csak nevetek rajta), hogy vannak, akik állandóan azt lesik, hogy hova miket írok, és próbálnak lejáratni... Ebből én csak azt tudom leszűrni, hogy egyesek rengeteg szabadidővel rendelkeznek, illetve hogy valaki(k)nek számít, miket írok és hova, akár pozitívan, akár negatívan. Bár azért azt furcsállom, hogy csak ezen az oldalon történik ez, lehet máshova nem olyan könnyű a regisztráció, vagy beszihez kötik, hogy valaki írhasson bármit is a fórumba!?
Üdv
Szia:) Lizi egy nagyon kedves,bájos,csodaszép szemű..dögös csaj! És minden téren toppon van,a f*rnc*a mennyei..érti a dolgát,és ahogy bánik veled...ezt ki kell próbálnod és rájösz...és nyerő lesz nálad!
Vannak rendes lányok, de a többség nem az. Nézd meg a főoldalt mennyi a h1rdető, ennek a 20-30%-a érdemes arra, hogy az ember foglalkozzon vele, a többi állandóan cserélgeti a nevét, lopott képekkel h1rdet, fel se veszi a telót (még sz4mkijelzett hívásnál sem), vagy ha felveszi hazudozik mindenfélét.
Sok esetben már itt leírják magukat a hölgyek. Természetesen tisztelet a kivételnek!