Jól látom, hogy Alexa megcsináltatta a cickókat? Legalábbis a Csillával közös duó képein mintha úgy tűnne.
Jól látom, hogy Alexa megcsináltatta a cickókat? Legalábbis a Csillával közös duó képein mintha úgy tűnne.
Szerintem gyári, ha pedig utólagos tuningon esett át és ez új akkor eléggé elnéztek valamit.
Nándi · Őstag · Ha eredeti méretben megnézed a képet, a mellei alatt maszatolás nyomai látszanak. Utalhat műtéti heggre!
áhhááá és tényleg
Nézd meg a szóló képein és a Csillával közös képein. Egyértelműen látszit, hogy nagyobb. Vagy a fotós ügyes vagy valami történt ott :)
Szia.Micus még nem voltam nálad de hamarosan felkereslek ha te is szeretnéd !
Én a Lizi42-nél voltam és nagyon jó vissza fogok még menni hozzá .
Atti118 Köszi az infót! :-)
Sziasztok!
Ma meglátogattam a Niki(30) nevű Hölgyet.Nem írok litániát csak úgy gondoltam egy-két szót igazán megérdemel.Kinézetre (arc,test)nekem bejövős volt.Szép formás mellei vannak.Parkolás(ingyenes),feljutás minden flottúl ment.Rövid közös tus ami nagyon ott volt :),aztán jött a csúszkamasszázs amit szerintem mindenkinek ki kellene própálni!Csúcs volt!A folytatást meg már úgy is biztos sejtitek.. Egyébként nagyon megértő,kedves és odaadó lány.
Hajrá!
Azt még kihagytam,hogy Niki azt a mindenki által emlegetett órát egyáltalán nem figyelgeti.Azt hiszem én sokkal jobban nézegettem,de pont nem azért...
Szia Palimadár! Az említtet hölgyek közül én a Gréti 38, és a Lizi 42-nél jártam! A Gréti nagyon nyavalygós nem lehet rendesen pakolni, nem fogdoshatod a mű cicit, stb. viszont a francia az Isteni! Lizinél már többször is jártam, és még soha nem csalódtam benne! Milf kategóriában nekem torony magasan Ő a Nő!
Igaz hogy nem vagyok Debreceni ės csak a Lizinėl jártam amikor mėg a kassai úton r*nd*lt. A benzinkutal szembe de nem csalotam. Amugy milfben kit ėrdemes debiben felkeresni egy bőőőnyálas mėėėlytorkosra mert ez a gyengėm? De szoba jöhet a fiatalab korosztály is köszönóm
Nagyon szépen köszönöm nagybráner 75! ;-)
Gréti (47)· debreceni szexpartner · Újonc · Én is nagyon szépen köszönöm nagybraner75 nek! Egyrészről,mert írt rólam ,másrészről pedig tanultam is belőle..:)
renike 18 bethlen utca***moderálva*** van
lakás 10/6 ( mintha a család lett volna olyan zaj volt )
külső 10/5 (168 nak hirdet de amúgy van 180 és nem magassarkúba )
hozzáállás 10/4 (f*darab)
összhatás 10/5
és mesi 19 is ott van
Svindler27 · Újonc · ***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** Dóri24
Látszik hogy még nem voltál Dóri 24-nél. Szerintem teljesen rendben van a csaj mind kinézetre mind szolgáltatásra. 10/8
Jó lenne,ha csak azok nyomogatnák az unlike-okat,akiknek már van személyes tapasztalata a hozzászólásokban szereplő hölgyekkel kapcsolatban...Kösz.
Erikáról én is és egy kolléga is írtunk nem is régen. A kereső segítségedre lehet most.
Sok értelme nincs ennek a lájkolgatásnak. Szinte minden hozzászólásban össze vissza van. Mikor éppen melyik hirdető/manager nyomkodja a gombot :)
Üdv makktársak. Már egy ideje a fórumon bóklászok, igaz beszámolót még nem írtam, csak a topikokat olvasgattam és néha kértem egy két véleményt, erre egyetlen nyomós okot tudok mondani, hogy 3-4 év alatt csak két hölgynél fordúltam meg. Ebből az egyik már nem hírdet. Részben pedig azért szeretnék beszámolót, információt kérni egyes hölgyekről mivel nem debreceni vagyok, és fölöslegesen nincs kedvem utazgatni. Ha esetleg valaki redelkezik valamilyen tapasztalattal ezekről a hölgyekről (Dolly,Aletta20,Lora21, Olívia) és szánna rá 2-3 percet, hogy leírja azt megköszönném, és ha lesz újabb élményem akkor arról beszámolok. További szép napot.