Sziasztok,
nemrég jártam Vikinél, gondoltam megosztom veletek is:
Kapcsolatfelvétel: elsőre felvette, kedves volt, nagyjából tisztáztuk hogy mit szeretnék, pontosan elmagyarázta hogy merre találom.
Vele párhuzamosan Didót és Grétit is hivtam, előbbi nem volt túl meggyőző, lerázós, beképzelt volt a hangja, utóbbi sajnos nem vette fel a telefont.
Lakás: könnyen megtalálható, parkolás is rendben, kaputelefonon mondta a kódot és már benn is voltam.
A lakás azon része, amelyet bejártam tiszta, rendezett, csendes, bár mintha lett volna valaki más is a bent szobában.
Fürdő is okés, ne luxus de nem is kell, többfajta tusfürdő adott.
A hölgy: a fényképekkel megegyező, 4o-es éveiben járó hölgy, tőlem két fejjel alacsonyabb, de ez ne legyen gond :)
Lezser ruha, bugyi nélkül, jól markolható de már gravitáló mellekkel, nagyon finom puncival.
Előjátékban aktiv, kedves, türelmes, majd gumit húzunk és jól megdugom a mamit.
A szünetben beszélgetünk, kedves, vicces, megmassziroz, majd ismét akcióba lendülök.
Egy popsit bevállal, küszködünk egy kicsit de ő türelmes, picit fáj is neki de odaadóan dugatja magát.
Majd francia, óvszer nélkül, mélytorok nélkül, ebben vannak nála jobbak is, de igy is jó.
Aztán, tusolás, kedves csevely és már indulok is.
Összességében, a mature kategóriában ajánlott, megbizható.
Negativum: éreztem rajta egy enyhe vörösbor szagot, ami kicsit kellemetlen, de a többi rendben van.
Pozitivum: korához képest finom punci, legközelebb is visszamegyek és több figyelmet szentelek a popójának :)
Üdv,
szilárd