Szilvi22 elirtam bocs!
Szilvi22 elirtam bocs!
Társaim! Cyntia20 nak kellene a telefonszáma privátba, mert itt úgyse tudnám megtekinteni! Valaki, bárki kérlek benneteket segítsetek valamerre elindulni! Előre is köszönöm! :)
pöcörő · Kvázi-tag · Ha már így álmodozunk....én a székesfehérvári RITA(22)-re mennék rá három naponta, ha áttenné ide a székhelyét.
Esetlegesen ha nem sikerül megszerezni akkot Petránál (29) érdeklődj, vele rendelt együtt.
Bár nekem Cyntia hozzáállása nagyon nem jött be.
haban · Tag · Privibe megy.
Sziasztok ! Regina 21-ről engem is érdekelnének a véleményük azoknak, akik voltak már nála.
Sziasztok!
Hanna (24): A közelmúltban tűnt fel a hírdetése, így lecsaptam rá. A képek alapján kicsit teltebb lányra készültem, de ez biztos az én szemem megcsalatkozása. Egy vékony csinos rendkívül pici cicijű, aprócska popsijú lányka fogadott. De a modora, és a megjelenése is maradásra sarkallt. A szoba maximálisan kellemes, az ágy pedig HATALMAS. Gyors zuhi, törölköző mérete, tusfürdő választék, tisztaság korrekt. Szájvíz és kispoharak bekészítve. Az ágyon friss lepedő, és halk rádiószó. Remekül oldja csevegéssel a hangulatot, somigat, bújik. Francia rendben volt, bár már kaptam a városban klasszisokkal jobbat. De amin meglepődtem, ahogy én is elkezdtem simogatni nagyon szépen nedvesedett ott ahol kellett. Gumihúzásban nagyon ügyes és már bele is csücsült. De igazán hátulról lehet élvezni. Azoknak ajánlom akik a tényleg rendkívül vékonyka lányokat kedvelik. Mellőrültek kerüljék, de mással bőven kárpótol. Lakás igazán központi helyen van, parkoló hely ingyen volt dögivel.
Hali. Alettanal járt már valaki? Több érdeklődő hozzászólást is láttam már, valaki csak járt már nálla.
Vagy esetleg valaki járt már Aisa-nál?
Candy 25-ről tudtok valamit? Élmények?
Aisha (23)· debreceni szexpartner · Újonc · *** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Azert volt ugyanaz mert dok hasonlosagot talalt a rendszer a ket kep kozott. De a ket lany nem ugyanaz! Aisa sokkal sovanyabb mint adel es testre sportosabb is! Azota mar tisztazva lett!
Fütyülős · Őstag · Te most 1-es szám harmadik személyben beszélsz magadról, vagy mi?
Ahelyett, hogy a dislike-okat nyomjátok, válaszolhatnátok!
Fütyülős · Őstag · Ahelyett, hogy oltassz használhatnád a keresőt.
misterX · Kvázi-tag · Ahelyett, hogy picsogsz inkább köszönd meg az infót amit privátba kaptál mert legközelebb nem fogsz
Az igaz, hogy zoé 33 nem minden héten van debrecenben?
igen
davidovo · Újonc · Urak A lotti helyett kit ajánlanátok, ő sajnos egy időre felfüggesztette a praktizálást..
Svindler27 · Újonc · Hát van választék böngész kicsit :) egyébként milyen korosztályba keresel? Mert tudok ajánlani :)
Üdv! Anett(37)-ről valakinek van valami infója? Próbálta már valaki? Privátba is jöhet :)
Előre is köszi!