Információim szerint Barbie abba hagyta, Letti talán majd lesz. Viszont eltűntek mások is.. Gondolom téli uborkaszezon van...
Fütyülős · Őstag · Információim szerint Barbie abba hagyta, Letti talán majd lesz. Viszont eltűntek mások is.. Gondolom téli uborkaszezon van...
Igazából azt a lányt vagy kolléganőjét keresem aki a Böszörményi u. ***moderálva*** rendel! Nagyon fontos lenne!Valaki tudd segíteni?
Patrik7 · Tag ·
Letti talán majd lesz?? :(
Ezzel en is vagyok nekem is van naponta minimum ketto aki gumi nelkul akarja.
Kata (45)· székesfehérvári szexpartner · Újonc · Ez esetben egyik sem komoly érdeklődő 😊 csak teszt, vagy szórakozgazás...
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Szerinted! Szerintem meg nem!
Mert sajnos hallotam ezt azt hogy jó páran beválalják ezt a dolgot. Ez elég gáz..Arra is kíváncsi lennék ki lehet az es miért unlike le az előző hozászolásomat ....
pöcörő · Kvázi-tag · Bogi(37) masszázs.
Igazából a masszázs csak egy jól hangzó terelőszó nála. Minden kérhető, amit el tudsz képzelni a jó ízlés határain belül.
Elsőre látásra nem volt túl szimpi. Markáns arcú, a megadott kornál jóval idősebb hölgy. Testelkata a képeken látszik. Akinek ez nem jön be, az úgyis kihagyja.
A műsor amit produkált velem teljesen feledtette a külsővel szemben felállított téves elképzeléseimet.
A francia meglehetősen intenzív, jó bő nyálas, pont olyan amilyennek szeretem - nekem 10/10.
Az ezt követő szex már nem ennyire tökéletes, mert a teste és a kora miatt annyira nem pakolható ide-oda, mint ahogy az ember fia az 50 kilós tinikkel bánik és a mozgása nem túl fürge, de ha ráhangolódik a vendég, akkor egész jó dolgok sülhetnek ki belőle.
Nekem összességében adta.
Végig velem foglalkozott, rám koncentrált. Nem éreztem távolságtartónak vagy flegmának, mint egyik-másik tizenévest, inkább egy enyhe barátnő feeling lengte át az együttlétet, már amennyire lehet ilyen egy korombéli és egy ilyen idősebb nő között.
Az utcán látva eszembe sem jutna, hogy intim kapcsolatba kerüljek vele, de amit ez alatt az egy óra alatt nyújtott, arra azt kell mondanom utólag, hogy MEGÉRTE!
MÁS
Arra kérném akinek már sikerült bejutnia Regina(21)-hez, az dobjon már rám egy PM-et, mert lenne egy konkrét kérdéesem vele kapcsolatban.
Köszi!
Kata (45)· székesfehérvári szexpartner · Újonc · Egyértelmű, hogy lesznek unlike-ok, de az az ő szegénységi bizonyítványa...
Sinclair · Tag · Hello ! nem is olyan reg Brigittat (20) latogattam meg.telefonban mindent lezsiroztunk,megkaptam a cimet,(xmass street),gyors volt a bejutas.lakasbol sokat nem latni,a furdo szoba atlagos,celnak megfelelo,tuss furdo,szajviz ...
a holgy kicsike,p**oknak ajanlott,kreol finom bore van,sztem nem ep tiszta v*rvonal :) aranyos mosolygos volt,az volt a lenyeg.gyors zuhany utan mar kisert is be a szobaba,szokasos ,nyikorgo franciaagy,mi mast mondhatnek meg el.felesre iratkoztam fel,meg volt a leszamolas,es kezdodhetett a lecke ;) finom franciaval kezdett,kozben lassan bontottam ki fehernemuibol ;) mindent megkaptam amit ledumaltunk,nem nezi az orat,ugy gondolom van mas aki nezze helyette,mert 2perc racsuszas utan mar kopogtak az ajton uvegen :) Vendivel r*nd*l. en ajanlani tudom csak.remelem tudtam segiteni. Jazmin 19-rol szeretnek infokat,esetleg aki volt nala,hogy meger egy latogatast? elore is koszi!
Sziasztok. láttam egy nagyon gyönyörű lányt Győrben hirdetett ,most peddig Budapesten van, Bella 24 néven ha így ingázik megfordult a fejemben hogy de jó lenne ha Debrecenbe is ellátogatna néha pl.ő is Torockó utcai lenne, írtam neki SMS-t de nem jelzett vissza hogy lehetne rá venni ? valakinek ötlete? jó tudom mennyek én el hozzá de nagyon messze van nekem, annyit nem tudok utazni.
Szia!
Biztos már írtak, ha mégse: vékony lány, szilikon cicije van, de nem az a pesti csöcsös, inkább feszes, ahogy a teste is. Arcra vegyes, de amúgy szép-"helyes". Az akció nekem annyira nem jött be. Ugye óra van nála csak, ami jó mert nem kell kapkodni és nem megy minden *** moderálva ***tos alak végig rajta, szóval tiszta. Beszélni azt szeret, lehet is vele jót dumálni ha fellazul és van közös téma. Akkor előjön a mimikája ami csábossá teszi, szóval biztos nagyon jó kísérő nő stb.
Alettáról neked esetleg? Vagy valami pozitiv az oldalról?
hoppá ennyit a privátról :D
Linda(25): már volt beszámoló róla, ósön környéke. A képeket annyira nem tudtam össze rakni a valósággal, de ha már eljöttem beléptem. A házban eddig francia tudásban senkiben nem kellett csalódni, így most se. Sajna a mi talink rövidke volt, mert bejelentkeztek utánam, így fél órám se volt mindkettőnk tusolását és egy kis kinti csacsogást beleértve; "mennem" kellett. :) Pozitív, vagy csak jó időben voltam de picit átlagon felüli feszességet éreztem odalent, ami kellemes érzés volt. Szóval ha nem lett volna a siettség és egy órát extrázva töltöttem volna valószínű Gróf K élménnyel távozom. :)
Blondy(18): viztorony környéke. Dolgozhatna drágábban, máshol a helye. Bár még fiatal..
Cyntia(20): füredi környékén volt a lány: valószínű voltak a szomszéd szobában, ezért akciózni nem lehetett, csak misszionárius pózban óvatos szűzelvesztős együttlétet folytatni. A francia hasonló szintű hámozós kigyófejeltüntetős kényesztetés volt, közben meg-meg állva hogy a telefont hívásokat kinyomja (esetleg kikapcsolni a telót, vagy sarokba b@szni némán??)...
Patrik7 · Tag · Pedig Györböl a Gabi29 igazán eljöhetne egy kicsit :)
Patrik7 · Tag · Vagy Pécsről a Szilvi22 :)
Gabi29-et én is díjaznám. Ő kivétel ez alól, ő egy igazán tünemény. Vagy Virág-ot aki most Zalaegerszegen van. Még Kaposváron jártam nála. Ő is tiptop.
üdv Regina 21-röl kérnék ,aki tud irjon .
Én még csak most kezdem, az oldalról még egy lánnyal sem volt dolgom. Aki szimpatikus az candy, meg crystal. Candy 25-ről mit tudsz?
Én voltam Gabi 29-nél kb másfél éve, még mikor zamárdiban rendelt..Nekem annyira nem jött be, a valóságban sokkal ***moderálva*** volt és tele volt tetoválva. Szilvi29 pécsről, én se bánnám ha debrecenbe jönne!
Szilvi 29 Pécsen van? Én azt hittem debreceni.