Sziasztok!
Eszter(29), Réka(18) és Kyra(24) között vacilálok. Kit ajánlanátok legszívesebben?
Sziasztok!
Eszter(29), Réka(18) és Kyra(24) között vacilálok. Kit ajánlanátok legszívesebben?
Hali, Eszternel voltam a masik ket csajnal nem , nekem bejot a csaj es a vagany stilusa...kero ok,parkolas ingyenes . Az akcio ok, nagyon jol csinalja a fraciat ...a lovaglast ...es hatulrol is isteni latvany, jo lehet pakolni, oda teszi magat latcik hogy szereti amit csinal nincs nyafi ...remelem segitetem.
Fütyülős · Őstag · Oké, hogy angol billentyűzet. de ez nagyon gáz!
Sztem mobilról írta. Ott körülményes az ékezet írás.
Ha nagyon gaz hat ne szagold.....vaze.
Tekla39-rol ha tudnatok infokat , velemeny stb...koszi eloreis.
Kyránál senki nem volt még?
Debrecen Böszörményi-Füredi kereszteződésben volt egy szőke 20as éveiben járó kishölgy, de eltünt az oldalról!Esetleg valaki nem tudja,hogy miért? Vagy már csak privátban dolgozik? Esetleg telefonszámot tudtok akkor nekem irni?
Kyra? A valóságban sokkal csinosabb mint a képeken. Profi leányzó! Kedves majdhogynem barátnős feeling, isteni francia, mintha az anyatejjel szopta volna tudást...
A rózsák száma nem visszafogott, a Torockó környéki sz*lgáltatókkal megegyező. Parkolás könnyű, a volt István malom ***moderálva*** épült új viskóban r*nd*l.
Sziasztok. Élményben volt részem elözőhét folyamán. Felhívtam Bogi 30-at, hogy szeretnék hozzá menni, sajnos nem ért rá, így ajánlotta nekem Viki 18-at. Igy ismeretlenben sose mentem fel senkihez, de siettem, így rávettem magam és felmentem hozzá. Hát kellemesen csalódtam. Örülök neki , hogy felmentem nem bántam meg. Nagyon aranyos volt, kedves csaj! A franciája isteni 10 perc alatt le is rendezett! Élmény volt. Azt hiszem, vissza fogok járni. :)
Sziasztok! Micusról van valakinek tapasztalata?
Ismét bizonyította Bianka 23,hogy még mindíg ő a legjobb masszázsban. Kár hogy már csak honap lesz.
Köszönöm ;)
Andorka38 · Újonc · Szevasztok! Ilcsit (25) nagyon tudom ajánlani! Kedves, mosolygós, nem nézi az órát. és nagyon dögös! :-) Nagyon jó élményekkel távoztam tőle. viszont van még egy pár csajszi, akihez szeretnék elmenni. Valakinek valami tapasztalat Erikáról (25) ? Fotók alapján úgy látom, mintha két csaj lenne egy név alatt..
Üdv:Andorka
Nem nagyon értem a képek alapján a választásod ! Ezt kérlek magyarázd meg,a hasa iszonyat feszes lehet :D
Látom sokan nem értenek egyet a masszázsokat érintő kritikámmal ! Ez a Biankás kominál kézzel fogható,de vajon mennyi lehet eből konkurens hölgy? :D
Candy? Kyrával együtt dolgozik a Malompark melletti új házikóban. Alacsony, sok tetkóval, és sok szilikonnal, de egyébként reprezentatív kis csajszi. A kéró kifogástalan, a lányok a fővárosból érkeztek a rózsák száma ugyanannyi mint a Torockón, viszont profi szinten adják elő a felvállalt feladatot.....
micus 35 röl tutok valamit?
Sziaszto!
Crystal 24-ről mik a véleményetek? Arc, mell, hozzáállás, stb. Privátban kérem, előre is köszi.
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Sziasztok!Mostanában nem tudom mi történt Debrecenben de felháborító,hogy mindenapra van 1,2 olyan hívás hogy próbálnak be próbálkozni ,hogy ovszer nékül szex...Mégis mi ez ami van...Ezek a férfiak nem gondolkodnak???
Candy 25-ről mi a véleményetek, tapasztalotok? Priátba várom, előre is köszönöm