Sziasztok! Tildáról tudtok vmit ? Végleg eltűnt vagy számíthatunk még rá?
Sziasztok! Tildáról tudtok vmit ? Végleg eltűnt vagy számíthatunk még rá?
kispe · Lelkes újonc · Ez szerintem mellé ment, de értjük a lényeget :-)
Patrik7 · Tag ·
Valóban az Anett40 egy nagyon profi-szakszerű masszázsban részesíti a vendéget :)
Na és a program erotikus része is átlagon felüli :)
Kolléganő (Réka 18) azt mondta már nem is lesz :(
haban · Tag · Bettyke (23)- ről több makktársam kért már tájékoztatást, most összefoglalom. 2015. július 17. 14:13.-kor már írtam tapasztalatomról. Akkor csalódásomról kellett beszámolni, mert az előre megbeszélt találkozás elérhetetlensége miatt sikertelen volt. Vonzó fotói alapján nem mondtam le arról hogy meglátogassam későbbi időpontba, ami sikerült is és nem bántam meg. A fotókon Ő van, számomra vonzó, szép arcú formás testű (aki kedveli a teltebb idomokat) kedves lány, szolgáltatása átlag feletti, logisztika jó. Csak ajánlani tudom. Kora viszont harminc körüli de hirdette már magát Bettyke(28) ként is. Kár lett volna ha az első csalódásom után végleg lemondtam volna róla. Tanulság, az első kudarc után amit nem tudunk mi okozta, nem szabad feladni. Amit viszont nem értek, mért kell trükközni. Bettyke tellószámát változatlanul hagyva több azonos fotóval többször változtatta nevét. Volt már Bettyke(20) Bettyke(28) Didy(23) Bettike(23 ) és jelenleg Bettyke23
Jelenleg két hirdetése is van fenn. Véleményem szerint a trükközés rontja a lányok hírnevét és Bettykének erre szerintem nincs szüksége, mert szépsége, formája, szolgáltatás minősége, és logisztikája miatt erre neki nincs szüksége.
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Szia.Zoé20 engem is érdekkel.Milyen a csajszi?Jöhet privátba is az infod.
Doktorálhatna franciából.
Azért csak óvatosan. Ne nagyon lélegezzetek orron keresztül amikor odalent jártok.. Persze lehet csak én fogtam ki...
Patrik7 · Tag · A Kitty35 is doktorálhatna franciából :)
Patrik7 · Tag · Azta de komoly! Részvétem :D
Elvirán kívűl szinte minden masszőrt kipróbáltam. Mercédesz profi???? haha
Mercédes:Kapkod,áll magabztosság,masszázs közben folyamatosan szervezi a kuncsaftokat,Pl:épp pöcsverés közbe"persze jöhetsz 10 perc múlva,most még van vendég de addigra végzek" Alig vártam hogy vége legyen.Legközelebb akkor megyek hozzá,ha sok lesz a szabadidőm és ő f**et!
Andi33:Nem volt rossz , de amikor a végén azt mondta"gondolj valami szépre mert nagyon elszaladt az idő"na az kiverte a biztit.Masszázs jó ,az erotika része kb értékelhetetlen.
Viki29:Profi masszázs,távolságtartó viszont aki masszázst akar az őt keresse.Intimitás semmi.
Bianka23:Sajnos ritkán hírdet,nagyon nagy kedvenc.Nagyon profi masszázsban,lingam is kiváló,maximális intimitás,kedves és csinos nő!
pfffúúú bakker ááá,ha valamivel el lehet rettenteni akkor ez az :)
Nándi · Őstag · Aisa meg azonos a már több névvel is hirdető (Amanda, Hanny, Hani, Niki) csajszival! A neve az 101 re mindíg új :D
Nándi · Őstag · :) Valótlannak lehet minősíteni! Attól még a tények tények maradnak!
Kellene egy igazi masszőr, igazi lingam tudással! Mariann székesfehérvár, na őt díjjaznám :) extrán. Elegem van már a házi asszonyokból, akiknek hagyma szagú a keze vagy éppen kirepedt a sok mosogatástól!Esetleg ha valaki tud egy igazi masszőrt az jelezze! Köszönöm.
Maryann veszprém , bocsesz ;)
kanossrác · Lelkes újonc · Üdv mindenkinek! Látom feltűntek az elmúlt hónapokban fiatal csinos lányok, és ugye sokakról nem tudni semmi infót. Ha valaki tudna nekem közülük ígéretes "tehetséget" ajánlani, azt megköszönném neki.
Fütyülős · Őstag · "feltűntek az elmúlt hónapokban fiatal csinos lányok"
Nos a nagyja már régi motoros, a többi meg roma'ntikus csajé. Úgyhogy nem az étlap változott, csak a túrós tésztát nevezték át túrós csuszára. Sajnos. Tapasztalataimat meg már leírtam az "új" versenyzők terén. Hát mit mondjak, siralmas.
*** Kérjük a hirdetők lejratásának mellőzését! (Adél, Ancsa, Csilla...)
Sziasztok.
Egy kis élménybeszámoló:
Nemrég voltam a Dyna (25) nevű lánynál. Hát meg kell, hogy állapítsam, hogy nagyon igénytelen szegénykém.
Az egy dolog, hogy nem olyan, mint a képeken, hanem sokkal nagyobb, kb. mint egy bálna, pedig én szeretem a teltkarcsú lányokat, de nem is ez a lényeg. Hanem, hogy nem nagyon ad a személyes higéniára!
Eléggé kellemetlen szaga volt ott lent, és olyan izzadt büdös volt mint egy 3-napja dolgozó kőműves.
NEM AJÁNLOM SENKINEK.
Szia Micus . hmm jó kép .. :) dögös ..