Ezt borostás eszmefuttatást legyetek szívesek a csevegőben kivesézni. Köszönöm. ;)
Fütyülős · Őstag · Ezt borostás eszmefuttatást legyetek szívesek a csevegőben kivesézni. Köszönöm. ;)
Azért jó beállni a tucatnyi Bettina táborba mert ha szar szolgáltatást nyújtasz akkor ha megírják nem lehet tudni pontosan ki is az illető. Tehát elzárkóznak attól, hogy véleményt alkossanak róluk. Erre én meg úgy reagálok, hogy ilyen nőhöz nem megyek.....
haban · Tag · Erre a felszólításra a szerkesztőség jogosult, túl soknak képzeled magad.
Alexandra 18 rol kene infó
misterX · Kvázi-tag · Na ez a telibe talált, ugyanezt tapasztaltam sajnos én is. Ha valaki tud egy jó masszőrt azt megírhatná privátban. Köszi
Fütyülős · Őstag · Ez nem felszólítás volt, hanem kérés. Biztos rossz accontal jelentkeztem be. Bocs. ;)
Nemtudom a hozzászólásokat megnézni.. miért nem?????
Már rég nem írtam ide, de most úgy érzem meg kell tennem.
Negatív véleményt meg nem is tudom írtam-e?
De a napokban voltam a Tinibabák elnevezésű hölgyeknél.
Korban inkább túl a harmincon, mint közel a húszhoz.
A fénykép se igen róluk készült, legalábbis élőben az egyik egy igazi tank.
A Blondi nevű viszont igencsak jó csaj, hozzá érdemes ellátogatni.
Mivel én megfogadtam, hogy nem finnyáskodok a külső miatt bementem.
A hozzáállás nagyon jó volt, a franciatudás is. Viszont a fürdőkád tele volt valami darabkákkal, szerintem belehányt valaki. Ez komoly.
A lakás a jól ismert v í z t o r o n y kanyarban van.
haban · Tag · Adél (19) -ből Adél (23) lett. Változtatott az adatain és telló számán, csak figyelmen kívül hagyta regisztráció időpontját, és valamennyi fotója mindkét hirdetésénél azonosak. Kedves hirdetők ha Ti .üjének néztek bennünket, hogyan várjátok el hogy tiszteljünk benneteket. Tisztelet a kivételnek akinek nem inge ne vegye magára........Ilyen trükkök nem növelik sem tekintélyeteket sem a forgalmatokat, mert az igényes vendégeket elriassza, pedig Ti igényes urakat szeretnétek.
És Aisa23....
Hello!
Nem értem miért gondoljátok, hogy én lennék a hirdető....Én csupán leírtam a személyes véleményem...
Viszont szerintem a fórum moderátorainak figyelemmel kellene kísérni a hasonló dolgokat, mert nem normális , hogy úgymond bizonyos felhasználók, esetleg csoportok rászállnak egy hozzászólásra...
Vajon miért sejtek a hátérben valamit...
Én a saját szubjektív benyomásomat írtam le. Egyébként sem volt korábban semmiféle tapasztalatom. Ez lenne a fórum lényege. Tapasztalat, véleménycsere.
Ha már az első pillanatban ilyen negatív dolgokkal találkozom, nem hiszem, hogy a jövőben szívesen osztok meg bármit, már ha egyáltalán lesz még következő..
Viszont Inka külsejére még egyszer ki kell térnem. Az hogy valaki 42 évesnek írja le, az csak azt bizonyítja, hogy soha nem látta.
Fütyülős · Őstag · Többen is kérdeztétek, hát íme:
Tina(19):
A fehér bőrű, rózsaszín együttesben látható. Helyszín víztorony környéke. A lakás 10/2, éppen hogy lakható lepukkant panel. Diszkréció 10/1. A szobákat egy harmónika ajtó választja el, a másikban jóízűen beszélget, és telefonál a 2 kollegina, és a strigolettó. A fürdőszoba is megér egy misét. Nem folyik le a víz, és nehézkes a zuhany beüzelmelése. A szoba, á hagyjuk...
A lány körte forma. Amúgy aranyos, szép arcú, fiatal. Ezért maradtam. Gyanús a kora, lehet hogy inkább 17, mint 19. Pici cici, méretes popsi, fiatalosan feyszes bőr. Higiénia 10/2, az a bizonyos nemkívánatos szag csapott meg doggy-ban.
A rózsa normál ***moderálva***. Csók, kf, fvsz alap, de ezeket a fenti körülmények miatt nem vállaltam be. Franciska rendben volt, és az action is 10/5.
Ott van még a másik Tina(19), és talán az egyik Alina vagy Amina, svéd vendégmunkások, de ez a Tina szerintem magyar, vagy félvér.
Összességében nem ajánlom, de egy jobb helyen, higiénikusan lehetne valami belőle. Tipikus gipsy tempó...
kanossrác · Lelkes újonc · Egy tanulságos történetet osztok meg most veletek. Elöljáróban annyit hogy nem árt ha a telóba elmentett számot ellenőrzitek hogy nem-e más csaj használja. Na én ennek a hanyagságomnak az áldozata lettem.
Az eredeti telószám tulajdonos egy bizonyos Lola36 nevű csaj volt aki amúgy egy ideje nem rendel, bár nekem el volt mentve a száma a telefonomba.
Nos..aztán mikor megérkeztem akkor tudtam hogy nem ő az mert mikor megláttam akkor minő véletlen hát a Dyna25 nevű igencsak duci leányzó nyitott ajtót. Akinél már voltam egyszer régebben a polírudvarban, és fel is ismert.
Annyira nagy tragédia végül is nem történt mert jó hozzáállású a csaj. Egy olyan dolog történt mikor én kezdtem el nyelvvel kényeztetni hogy a parfüm ami átitatta a nemi szervét keserű izt adott neki és hát újra kénytelen volt lefürödni.
Amúgy jófej meg mindent úgy csinál ahogy kell, de amúgy az ilyen extra duci csajok nem annyira jönnek be nekem. Meg aztán még hízott is azóta mióta voltam nála kb. 2 éve.
Ezzel hogy másnak adják a telószámot ez bizony megszívatott.
Nagy szerencse hogy rossz élmény azért nem volt semmiképp, főleg hogy tudtam mire számíthatok tőle.
Tehát ellenőrízzétek a telefonszámokat mert sose lehet tudni...
haban · Tag · Egyes strici uraknak nincs annyi eszük, hogy ha távozott az alkalmazotta, az újlánynak új telló számot adjon. Így számtalan olyan szolgáltató van akinek előzőleg több lány használta a számát. Pl. xx36072 számot hét lány használta idáig Gréti23 Kármen19 Szilvia19 Laura21 Tiffani23 Orsolya23 Kármenka23. Szintén heten használták a xx53799.számot. Regina Vanda21 Diáklány Gina21 Viva19 Nikol19 Steffy19. Hatan használták a xx71594 számot, Bella24 Zara20 Carda24 Gerda24 Biborka24 Biborka26. És lehetne a sort hosszan folytatni. Fentiek miatt az elmentet számokon később már nem biztos hogy elérhető a kedvenc lány, helyette ismeretlen szolgáltató veszi fel.
haban · Tag · Köszi az észrevételt, valóban Adél(19) és Adél(23) fotói azonosak Aisa(23)-al.
Szia! Zoé20 és Polly 21. Bár azt hallottam rebesgetni, hogy költöznek. Aki tudja biztosan megerősithetné vagy cáfolhatná,akár a nevezett hölgyek is. Egyébként bátran ajánlom őket.
Gyerekek voltam Zoé 33-nál, hát brutál a csaj nagyon kemény, jó magas csaj tényleg nagyon ott van, ő rá lehet azt mondani hogy sokkak jobban néz ki mint a képeken úramisten nagyon nagy nő.
Anasztázia (30)
Nem rég jelent meg a hirdetése , és az a pici kék színű pun*ci-takaró tanga úgy megtetszett, hogy muszáj volt felkeressem.
A telefonos egyeztetés OK, elmondja mi m*nnyi*rt, meddig, navigálás könnyű . Belvárosban a légy-csapó úti toronyházban fogad. Beléptetés gyors, diszkrét.
Lifttel egy emelettel fentebb kell kiszállni majd gyalog -1 szint.
A képek tükrözik a valóságot. Az ajtó mögött egy az alkalomhoz illően öltözött hölgyike vár : combfix, fekete tanga, boddy. Inkább a nőiesen telt , van rajta mit fogni kategória.
Korban inkább a 30 vége felé .
Franciára neveztem be ,amit nagyon érzékien, bő nyállal csinál.Végig szemkontaktus , és a végén sem húzódik el.
Amit hiányoltam az a kölcsönös kényeztetés eshetőségének hiánya, de talán legközelebb
Alapjában véve egy kedves szórakozásban volt részem.Azt hiszem keresem még....
Masszázsban ki most az erős aki nem csak alibiből nyomkod hanem tényleg alaposan átmasszíroz?
bzsolt69 · Újonc · Mercedest tudom ajánlani nagyon profi