:)
:)
Vigyázni kell arra is, hogy azt a számot, amit a lányoknál használsz, ne használd másra.
Vannak azonosító programok, amik hatalmas adatbázissal dolgoznak, pl True Caller, stb, ha valaki feltelepíti az alkalmazás kiolvassa az összes telefonszámhoz tartozó bejegyzéseket, neveket, stb, és feltölti egy adatbázisba.
Így lehet, hogy pl. munkaügyben felhívsz valakit a számról, bemutatkozol, az illető elmenti a nevedet, legközelebb valaki mást hívsz fel, neki már kiírja.
Tudomásom van róla, hogy egyik másik lány is használja.
(másik telefonon se legyen benne a titkos számod névvel!)
Használhatod ugyanazt a számot csak ne a saját neveddel mutatkozz be. Ahogy a lányok is álnéven nyomulnak úgy a vendégek is bemutatkozhatnak álnéven. A diszkréció miatt se a valódi neved ne áruld el, se a korod, se a munkahelyed és a családi állapotod sem. Ha nagyon kérdezi akkor egyedülálló vagy és kész. Sose tudhatod ki élne vissza a személyes adataiddal. A diszkrét lányok nem is faggatnak erről. Az etikett úgy kívánja, hogy fordítva is így legyen. A lányoknak is ugyanilyen fontos ez, sőt még fontosabb, hiszen nekik is van családjuk akár gyerekük is aki adott esetben nem tud a lány munkájáról.
Ez a számnyilvántartás ott lehet jó ha a vendég problémás. Erőszakos, olyat követel amiről nem volt szó, ápolatlan, vagy rendszeresen bejelentkezik de nem megy el. Ilyenkor terjed el ezeknek a száma, hogy őket ne fogadják a lányok. Az átlag vendég számát nem terjesztik egymás között nem hiszem, hogy erre lenne idejük/energiájuk, hogy minden vendég számát meg bemutatkozás alapján egy keresztnevet valahova feltöltsenek. A többség úgyis egyszeri látogató.
Tisztelt Látogatóink!
Kérjük, hogy ezt a telefon témát inkább a csevegés topicban folytassák
Szisztok!
Megvolt ma életem első találkozása, be kell számolnom róla. :)
Már jóideje nem voltam senkivel, így hiányzott a női test kézzelfogható közelsége. Nem véletlenül nézegetem már egy ideje az oldalt...
De nem akartam -fogalmazzunk így- dugni menni...
Az érintés hiányzott.
Ezért inkább a masszázst hirdető lányokat nézegettem. Inkát választottam. Micsoda jó döntés volt!
Egyszerűen egyeztettünk időpontot, egy nappal előre bejelentkeztem.
Könnyen megtalálható, bár én először picit eltévedtem, de gyorsan korrigáltuk, hogy ne az emeleten keressem. :)
Ami az ajtóban fogadott meglepett. Egy gyönyörű nő állt ott. A képek nem mutatják meg a valódi alakját. Izmos, de nőiesen, nagyon formás. Sok kis 18 éves igazán irígykedhetne az ilyen idomokra.
Sőt az arca is szép!
Egy gyors tusolás után a masszázspadra invitált és megkérdezte akarok -e intim kényeztetést az elején. Persze igent mondtam.
Én végig izgultam, ez rányomta a bélyegét a teljesítményemre. De Inka kitartása meghozta a gyümölcsét. :)
A masszázs pedig igen erőteljes, az ember nem is hinné, hogy lehet ilyen törékeny nőnek ennyire erős fogása. Persze amikor kell leheletfinom is volt. :)
Én is megérinthettem, de nem estem neki vadul. Mindig megkérdeztem, hogy ezt lehet-e.
Végig nagyon kedves volt.
Egy órára mentem, sem az időtartam betartásával, sem a megbeszélt ***moderálva***nem volt gond. Minden úgy alakult ahogy megbeszéltük.
A végén kicsit beszélgettünk még, adott pár tanácsot. :)
Ha tehetem, biztosan őt választom legközelebb is!
Köszönöm az élményt Inka!
haban · Tag · Hú de kemény vagy! Akkor mit csináltál volna az én esetembe, kedvenckupimba kedvesen fogadott visszajáró hölgyhöz belépve, ajtót bezárva mögöttem egymást üdvözölve mellette megpillantottam őrző védő harci kutyát. Kutyussal pár másodpercig farkasszemet néztünk. Kiszökött vagy kint felejtették. Beletelt 10-15. másodperc míg többszöri parancsra betudta küldeni egyik szobába, addig az ajtó tárva nyitva, ahol is pár lány várakozott készenlétbe. Fenti eset nem vette el kedvem, továbbra is vissza járok a lányokhoz. Tanulság nemcsak stricik őrzik a lányokat hanem esetenként harcikutyák is amivel a jövőben már számolni kell.
Üdv!
Látom eltűntek a "Tiffani"-k ! Nem baj, van helyettük "Bettina 25". Ez már komoly mennyiség debreceni viszonylatban is, és mindegyik 170cm magas,60 kg és 80 mell. Miért jó ez neki ?
Fütyülős · Őstag · Mi is köszönjük Inka! :)
Na miért most baj, hogy kiemeltem a nevét?
kanossrác · Lelkes újonc · Sziasztok! Lenne egy talán egy kissé furcsa kérdésem. Szerintetek a lányokhoz erősen borostás arccal mehetek vagy vannak olyanok akik esetleg emiatt nem igazán vannak oda egyes csajok?
Magyarán vannak olyan csajok akik kényesek erre és nem mindent vállalnak be emiatt?
Szia. Biztos, hogy van lány akinek nem jön be, pláne ha kf közben szúrkálja a borosta. Ez emberenként biztosan különbözik.
Véleményem szerint illik azzal megtisztelni őket, hogy mi is tiszták és ápoltak legyünk. De ez csak magánvélemény.
kanossrác · Lelkes újonc · Egyébként azért kérdeztem mert én eddig mindig frissen borotválkozva tettem tiszteletem minden lánynál és jó tudni hogy mi a tényállás a "kisszakáll" téren. Amúgy az nem jelent minden esetben ápolatlanságot.
Nyilván, csak a szakállas témához partner is kell, az meg megbeszélés tárgya a lánnyal, mondjuk ezt telefonba is elmondja, ha korrekt.
Patrik7 · Tag · Szerintem úgy illik a hölgyekhez menni,ha mindenhol szőrtelenek vagyunk :)
kanossrác · Lelkes újonc · És én úgy is teszek mindig, csak felvetettem mint egy kérdésként. De nem szándékozok változtatni a dolgokon. Ennyivel megtisztelem őket ezzel én is.
Én voltam már nálad kedves inka! Nem írtam beszámolót csak hogy ne rontsam az üzleted. Azon kellene elgondolkodni, miért kell ilyen cselekhez nyúlnod! Szerintem ez a szakma nem neked való és ezek szerint másoknak is ez a véleménye. Végig úriember voltam(pedig várattál 10 -12 percet a padon feküdve).
Ami a műsort jellemzi: masszázs helyett simogatás, ridegség, kölcsönös siminél elzárkózás, kioktatás (miért jár lányokhoz akinek párja van),az erotikus befejezés.. pöcsverés 2 kézzel.
Külső:tekintettel a korodra egész jó, de a korod is van 40-42 csak odafigyelsz magadra.
Lenne rád igény, amennyiben hajlandó lennél leereszkedni a földi halandókhoz. Minden rajtad múlik ;)
Szakáll/borosta témához:
pár éve jómagam is permanens borostát hordok, mert egyszerűen nem bírja a bőröm a gyakori borotválást; a heti egy alkalom meg azt jelentené, hogy egy, max két napig még úgy-ahogy kinézek aztán egyre szőrösebb lennék a következő "borotválkozós" napig. Ezt kerülöm ki a szakállnyíróval (vagy mi a szösz).. véleményem szerint ez nem ápolatlanság mert a "nem-frissen-borotvált" és a "ki-tudja-mikor-borotválkozott-utoljára" között van a jóízlés határain belül. És lányok közül is van akinek ez jön be. Nekem eddig még senki nem szólt miatta és nem szenvedtem semmiben sem hiányt.
haban · Tag · Borostás, nemborostás. Hiányolom a legérintettebbek (lányok) véleményét, ha már a kedvetekbe kívánunk járni. Ti tudjátok legjobban mi az elvárásotok, legyetek szívesek tudatni velünk hogy eleget tegyünk elvárásotoknak.