Nem-nem ,Nézd csak meg Polly 21 képeit! Ö az én is jártam már meg , Egyszer "egyikhez másszor másikhoz" mentem de nem fordultam vissza ettől a kis huncutságtól mert rendben van, jó szolgáltatóa csaj.
Nem-nem ,Nézd csak meg Polly 21 képeit! Ö az én is jártam már meg , Egyszer "egyikhez másszor másikhoz" mentem de nem fordultam vissza ettől a kis huncutságtól mert rendben van, jó szolgáltatóa csaj.
A hetvegen meglatogattam. Kedves, beszedes, kozvetlen holgy. Egy franciara ugrottam be hozza. Elotte-utana lehetosegem volt zuhanyozni. Egyaltalan nem surget, meg mondta is hogy szivesen csinalta volna meg tovabb, miert nem szoltam hogy lassitson?! :D Korahoz kepest nagyon jol tartja magat! Atlagos rozsaszal, kero rendben, holgy rendben.
haban · Tag · Melyik Tina (19) -re gondoltál mert kettő van belőle.
Szerintem rossz idöpontot választottam,úgyhogy megismétlem.Üdv.
Sziasztok! Vivi masszőznél és Andi masszázsnál volt vki? Tapasztalat?
kispe · Lelkes újonc · Sziasztok!
Kereső semmit nem hoz rá:
Kira 21 -ről nincs valakinek valamilyen infója ?!
Előre is köszönöm!
Patrik7 · Tag ·
Te ezt direkt csinálod??
De most komolyan.
Üdv mindenkinek. Lara24-ről,valakinek tapasztalata?? pm.-ben is jöhet.
Fütyülős · Őstag · Azért az nem semmi, hogy 10 hozzászólásból 9: "Tudtok ajánlani? Infó kéne X. Y. -ról! Van valaki itt meg ott? Csodálatos volt a Gizike!...stb"
Aki elment valakihez ossza már meg velünk. Köszönöm.
haban · Tag · Kira21 fotói és adatlapja alapján 2015.04.20.16:34. kor Nikol(19) néven regisztrált. Majd később Kira (21)-ként versenyzett tovább. Fotói alapján ott domború ahol kell egy próbát megér.
pöcörő · Kvázi-tag · Köszi! Sokat segítettél!
haban · Tag · Ivett22 de a Fényesudvar közelében van még pár.
pöcörő · Kvázi-tag · Alexa(20).. Bár próbálom kerülni a 0-24-es lányokat, de mivel arcfotóval hírdetett így bevállaltam.
A valóságban is a képen szereplő lány fogadott. Kezdettől fogva távolságtartó és szomorkás volt. A kezdeti lelkesedésem így nekem is enyhült.
A tusi után a szobába mentünk, ahol kölcsönös simi, majd egy kellemes francia következett. Csókot nem kaptam, bár volt az elején egy gyenge próbálkozás, de mivel azt éreztem, hogy kicsit elhajol így nem is erőltettem.
A francia során teljesen harckész lettem, így ezt néhány klasszikus póz követte, majd a végén doggy-ban élveztem el.
Közben végig visszafogott volt, de halk nyögéseket azért sikerült felfedeznem, ami nem tudom, hogy nekem szólt, vagy csak a helyzet és a színészi véna hozta ki belőle.
Felemás érzésekkel távoztam. Egyrészt nem volt rossz, mert mindent korrektül megcsinált amit kértem, de mint szokás mondani...a jó az nem ilyen.
Nálam 10/5. Asszem egy darabig hanyagolom, hátha oldódik és később még rápróbálok újra.
Nándi · Őstag · Teló szám alapján Réka18 hirdetése is jön! Több hirdetés több esély?
Szandi 28 g*mi nélkül is válal szexet.
Sziasztok! Dr Adri korát valaki meg tudná saccolni. Most beszéltem vele telefonon és kifejezetten intelligens hölgynek tűnt, de nem volt pofám rákérdezni a korára. Olvastam, hogy Milf, de azért nem mindegy, hogy 30-40-50-es kategória.
Olyan 40re saccolnam. Valoban intelligens, az egeszsegugyben dolgozott. Nekem nagyon szimpatikus, olyan kozvetlen az emberrel mintha ezer eve ismerned :D visszajaro vagyok hozza.
Sziasztok kollégák, és boldog új évet mindenkinek!
Visszatért Dóri (24).. A napokban meg is látogattam. Nekem még mindíg nagyon bejön. Már nagyon vágytam rá!
haban · Tag · Telló száma azonos Réka18 és Lorina24-el
Hú de régen láttam ilyen szőrös pinát.Mondjuk nem tetszik.Remélem nem jön divatba.