Boldog új évet kívánok,mindenkinek! :)
ghost1 · Újonc · Boldog új évet kívánok,mindenkinek! :)
Üdv mindenkinek.Masszázs vonalon érdeklődnék nagy tisztetettel.Konkrétan volt-e valaki a következő hölgyeknél: Varázs masszázs
Élmény masszázs
Finom masszázs
Anikó masszázs
Harmónia masszázs.
...és ha volt mi a tapasztalata...
Előre is köszi. BUÉK.
Sziasztok. Fehérliliomról vannak tapasztalatok?
Patrik7 · Tag · Sikeres és eredményekben gazdag boldog új évet kívánok a szerkesztőségnek,a hirdető lányoknak és az őket látogató uraknak!
Ezúton is szeretném megköszönni az alábbi hölgyeknek,akik 2015-ben elvarázsoltak,szebbé és boldogabbá tették a napjaimat :)
Ariel(25),Jessyka(21),Lara(24),Letti(18),Niki(30),Ninettke(29),Nily(20).
Nektek külön is sok-sok puszit és egy hatalmas ölelést :)
Nyugodtan írjátok le a véleményeiteket. Előre is köszönöm.
Jobboldal keresés kulcsszóra. Régen én is hivtam de ugyanazt mondta mint kollégának aki részletesen leirta. Ha é-rdekel fel kell keresni ,hogy megtudd az igazat. Én Marával vagyok igy. hivtam 3 körül de már nem elérhető mint sokan. Szóljon aki aktiv ma...Buék
hello
Boldog uj evet mindenkinek!
"Andi Masszázs"-rol velemeny valakinek???
privatban is johet
koszi
Mindenkinek nagyon boldog 2016-ot kívánok!
Sziasztok . Tud valaki infót erről a csajról ? Masszázs csak ennyi van és egy tel szám +36 70 267 ****
haban · Tag · Figyelmetlen vagy, nem zavar hogy hirdetőként érdeklődsz a konkurencia után???
Bella31=Inci 37 véleményem.szerint Zoe20 is bár még Zoenal de hanjarhangja ugyan az mint Bella vagy inci es meg ugyan azt is mondja
Részben pontos. Bella 31=Fruzsi31. Egy helyen vannak Zoé 20-al. Ugyanaz a hang a karmesterasszonyé.
Fütyülős · Őstag · Ezt részegen írtad? :D
Nem :D csak szarakodik a telom :)
Akkor meglátogatom.Zoét :D
Vendi21-rol, Lili18-rol , Flora18-rol erdekelnenek velemenyek tapasztalatok infok. Kerlek irjatok (jo rosz minden). Koszi. BUEK.
Mit jelent a fényképgarancia? Egyikőjüket fölhívtam pár perc mulva nem volt itt a hrdetése miért?
kanossrác · Lelkes újonc · Én voltam Lili18-nál, írtam róla itt a fórumon. Olvasd el!
Valaki partiban elmenni egy csajhoz?
Semmi buzulás, szigorúan csak hetero szex a csajjal hármasban. Írjatok privátban.
pöcörő · Kvázi-tag · Kire gondoltál? Melyik lányra?